2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canımm cok sevındım cok sukur

Cuma gidip yaptiracagim insallah. C.tesi icin de baska hastaneden randevu aldik detayli icin. Gec kalmak istemiyorum. Bir de 4 hafta oldu, buyumustur. Merak ediyorum

Cuma gidip yaptiracagim insallah. C.tesi icin de baska hastaneden randevu aldik detayli icin. Gec kalmak istemiyorum. Bir de 4 hafta oldu, buyumustur. Merak ediyorum
Güzel haberlerle gel inşallah canım valla 1 hafta geçince özlemeye başlıyor insan merak ediyor görmek istiyor

Hemsire bi sey dedi de nedenini hatirlayamadim. 23+0 Dan sonra Tek doz olur dedi... Ben cumalari gidebilirim saglik ocagina. Oteki cuma gec dedi...
Hmm.. Çok anlam veremedim. Bana haftamı falan da tekrar sormadı. Hafta hafta takip ettiğini de sanmam ama.. Yetişmezse tek olsun canım. Stres de yapma.

Nette doktor sitelerinde falan yazanlar böyle:

-Gebeliğin 3. ayın bitiminde aşı uygulaması yapılmalıdır. Gebe hiç aşılanmamışsa üç aydan sonra 4-8 hafta arayla 2 doz aşı yaptırılması önerilir.
-Daha önceden aşılanmamış bir kadın hamileliği sırasında tetanoz aşısı olmaya karar verirse ilk üç aydan sonra 4-8 hafta arayla toplam 2 doz aşı olmalıdır. İkinci doz doğumdan en az iki hafta önce tamamlanmalıdır.
-Daha önce aşı yaptırmamış gebe kadınlara gebeliğin ikinci ve üçüncü trimesterinde birer ay ara ile iki doz verilir.
-İdeal olarak aşı 27-36 hafta arası yapılır. Sağlık bakanlığı 12. haftadan sonra tetanoz aşısını önermektedir.

Belki yeni bir değişiklik olmuştur.

Bana geçen hamileliğimde yapmadılar bile.. Bir şey de imzalamadım. Sürekli prosedür falan değişiyor belki onunla ilgilidir. 24'te de olsan 28'de ikinci yapılabiliyor sonuçta. Her yerin de uygulaması farklı yani, insan anlam veremiyor.

Kızlar zaman geçtikçe kasıklarımda daha fazla ağrı hissetmeye başladım. Bugün biraz yürüdüm sanki çocuk doğum pozisyonuna inmiş gibi ağrım oldu. Sizde de oluyor mu yoksa bu başka bişey mi ? Rahim boyum falan normaldi ayrıntılı da. 25 haftalık gitmeyi düşünüyorum bidaha şeker yüklemesi de var diye. Ama dayanamazsam bi görünürüm heralde

Doğru diyorsun canım her yerin prosedürü farklı. Ben doktorum ne derse onu yapıyorum yapacağım.Sağlık ocağında olmayacak dedi tamam dedim ne zaman derse artık bakalım

Gözünaydın canım çok sevindim senin adına şeker sonucun ne çıktı? Sen de benim gibi hamur işini tatlıyı çok seviyodun sonuçta iyi çıkmıştır umarım

Ben de öyleyim canım paytak paytak yürüyorum dışarda sanki bi an da bebek kasıklarımda gibi hissediyorum ve ağrı yapıyo ama kullandığım programda bu durumun normal olduğu yazıyodu.
Rahim iyice büyüdüğü için daha çok baskı yapmaya başlıyomuş hatta bunun etkisiyle idrara çıkma sıklığı yine artış göstericekmiş Ben zaten saat başı çıkıyodum daha ne kadar artıcak merak ediyorum
2 gün sonra da kontrolum var doktoruma bu durumu sorucam yine de ne olur ne olmaz.

Yürüyünce ya da ev işi yaparken oluyor canım.
Sanki karnımda 10 kilo ağırlık taşıyor gibi hissediyorum, yürüme şeklim bile değişiyor elimle karnıma destek veriyorum bazen yürürken ağırlıktan

Gözünaydın canım çok sevindim senin adına şeker sonucun ne çıktı? Sen de benim gibi hamur işini tatlıyı çok seviyodun sonuçta iyi çıkmıştır umarım
Evet canım çok tükettiğimi de söyledim zaten şuan bile tatlı yiyorum desem ama şeker sonucumda normal çıktı hiç bir sıkıntı yok dedi doktor demekki sıkıntı yaratmıyor bende. Resmen ye gitsin dedi darısı senin başına canım inşallah sende güzel haberler vericisin

Herkese
Oh şükür canım cok sevindim saglikla büyüsün minnoş

Ahh ne güzel maşaAllahhhh inşaAllah bende de bişey çıkmaz da yerim bol bol

Her cümle o kadar güzel ki Art arda böyle güzel haberler almak ne iyi geldii anlatamam, sizin adınıza çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…