Valla dozer geçse sırtımdan rahat edicem resmenSırtıma çık zıpla mı kız Allah iyiliğini versin bu çok iyiymişahh ahh ağrılar bize neler düşündürüyo işte
Ben de yapayım akşam şu egzersizleri inşaAllah faydası olur
Hiç incelemedim canım ama toplu ürünler bana kullanışlı gelmiyor çünkü her kanguru iyi değil mesela ya da beşik ne bilim her üründen farklı beklentimiz var araştıra araştıra alıyoruz toplu almak biraz kör alış gibi olurKızlar bebek çeyiz setleri varmış içinde bebek arabası puşeti beşiği mama sandalyesi banyo seti kanguru bebek çantası vs. 12 parçadan falan oluşuyormuş. Alanlar oldu mu hiç ya da baktınız mı. Hiçbir fikrim yok. Sadece herkes öyle öneride bulunuyor. Hem de kullanışlı diyorlar ama ben emin olamadım baktım internetten çok kötü durmuyor ama alan oldu mu hiç aramızdan?
Canım ben gittim bir bebek mağazasına baktm ama hiç beğenmedimKızlar bebek çeyiz setleri varmış içinde bebek arabası puşeti beşiği mama sandalyesi banyo seti kanguru bebek çantası vs. 12 parçadan falan oluşuyormuş. Alanlar oldu mu hiç ya da baktınız mı. Hiçbir fikrim yok. Sadece herkes öyle öneride bulunuyor. Hem de kullanışlı diyorlar ama ben emin olamadım baktım internetten çok kötü durmuyor ama alan oldu mu hiç aramızdan?
Ben cikolata yaptirmayi düşünüyorum guzel hediyelik bulursam da ani kalsin diye sadece ailem icin yaptırırımKızlar doğum için hediyelik vs. hazırlatacak mısınız ? Ben kararsızım bu konuda ayıp olur mu takı takanlara falan bir şey vermemek. Çikolata yaptırmayı düşünüyorum, ama ekstra bir şey de yaptırmalı mıyım emin değilim. Siz ne yapacaksınız ?
Valla benim sormak hiç aklıma gelmedi açıkçası. Bilmiyordum da zaten. Aşıyı oldum 3-4 gün civarı sızlama oldu ve geçti.Kızlar tetenoz aşısı yaptıran arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. TİTCK sitesinde tetadif marka tetenoz aşının toplatıldığı yazılmış. Sağlık ocağı ile görüşeceğim ne marka aşı olduğumu bilmiyorum, ben 9unda aşı oldum hala kol ağrım geçmedi. böyle olunca iyice pimpiriklendim. İnşallah bir sorun olmaz ya. Baya panik oldum.
Haklısın bana da öyle geldi sanki ayrı ayrı alsak daha iyi. 2 gün sonra kullanmayacağım şeyi almaya gerek yok. Bir kaç kişi almış memnunlarmış bana da tavsiye ettiler hatta trendyoldan almışlar. Bende gidio görmeden denemeden almak istemiyorum. Düşünsene arana alıyorsun tekerlikleri tutukluk yapıyor geri gönder uğraş dur sonra. Hep bunlarla uğraşacağım diye düşünüyorum kesin beni de uğraştırır hiç şüphem yok en iyisi gidip yerinde görmek denemek almak hepsiniHiç incelemedim canım ama toplu ürünler bana kullanışlı gelmiyor çünkü her kanguru iyi değil mesela ya da beşik ne bilim her üründen farklı beklentimiz var araştıra araştıra alıyoruz toplu almak biraz kör alış gibi olur
İşte bu yüzden yazdım çünkü biliyorum pişman olacağım araba isteidğim gibi gitmeyecek takır tukur edecek. Beşik çare curt ses çıkartacak hepsine yerinde bakmak denemek bence de en mantıklısı.Canım ben gittim bir bebek mağazasına baktm ama hiç beğenmedim
Oda takımı mdf dedi kaliteli gibi duruyordu ama yanında verilen bebek arabası yürüteç ya da ana kucağı falan cok kalitesizdi değmez diye hiç girişmedim o işe.
Doğum yapıcam bir de üstüne hediyelik mi yaptırıcam çok saçma gelenler yaptırsınKızlar doğum için hediyelik vs. hazırlatacak mısınız ? Ben kararsızım bu konuda ayıp olur mu takı takanlara falan bir şey vermemek. Çikolata yaptırmayı düşünüyorum, ama ekstra bir şey de yaptırmalı mıyım emin değilim. Siz ne yapacaksınız ?
Canım ben trendyolda denk gelmiştim öyle bakınırken ama hiç hoşuma gitmedi arabası falan kullanışsız gibi duruyor. Ben büyük şeylerin hepsini aldım zaten. Giidp yerinde görüp denemek almak daha mantıklı geliyor bana. İleride sıkıntı yaşamamak adına hemdeKızlar bebek çeyiz setleri varmış içinde bebek arabası puşeti beşiği mama sandalyesi banyo seti kanguru bebek çantası vs. 12 parçadan falan oluşuyormuş. Alanlar oldu mu hiç ya da baktınız mı. Hiçbir fikrim yok. Sadece herkes öyle öneride bulunuyor. Hem de kullanışlı diyorlar ama ben emin olamadım baktım internetten çok kötü durmuyor ama alan oldu mu hiç aramızdan?
Kesinlikle katılıyorum sana gidio yerinde görmem dokunarak almak denemek daha mantıkçı geldi bana en azından 1 sefer uğraşacaksın ve içine sineni alacaksın. 28.haftamda falan hepsini almayı düşünüyorum artık yavaş yavaş.Canım ben trendyolda denk gelmiştim öyle bakınırken ama hiç hoşuma gitmedi arabası falan kullanışsız gibi duruyor. Ben büyük şeylerin hepsini aldım zaten. Giidp yerinde görüp denemek almak daha mantıklı geliyor bana. İleride sıkıntı yaşamamak adına hemde
Tabiki canım emin ol öyle daha mantıklı hemde içine daha çok siniyor. İnşallah gönlüne göre güzel şeyler bulur alırsın canımKesinlikle katılıyorum sana gidio yerinde görmem dokunarak almak denemek daha mantıkçı geldi bana en azından 1 sefer uğraşacaksın ve içine sineni alacaksın. 28.haftamda falan hepsini almayı düşünüyorum artık yavaş yavaş.
Bence de en mantıklısı canım, başın ağrımaz en azındanHaklısın bana da öyle geldi sanki ayrı ayrı alsak daha iyi. 2 gün sonra kullanmayacağım şeyi almaya gerek yok. Bir kaç kişi almış memnunlarmış bana da tavsiye ettiler hatta trendyoldan almışlar. Bende gidio görmeden denemeden almak istemiyorum. Düşünsene arana alıyorsun tekerlikleri tutukluk yapıyor geri gönder uğraş dur sonra. Hep bunlarla uğraşacağım diye düşünüyorum kesin beni de uğraştırır hiç şüphem yok en iyisi gidip yerinde görmek denemek almak hepsini
buraya da bakayım canım çok sağolminseo Ben bu sayfayi cok beğendim cikolataları taze ve lezzetiymiş hatta fiyatta almistim
100 adet pelit marka çikolata pleksi tepsi de kampanyalı 350₺ Dİr
Kolonya 80₺ dir.
hahahah haklısın vallaDoğum yapıcam bir de üstüne hediyelik mi yaptırıcam çok saçma gelenler yaptırsınÇikolata yeter bence.
Sen ilk hamilelikte olmamış mıydın canım aşı ? doğumunun üzerinden kaç yıl geçti ? 1 doz 1 yıl diye biliyorum ben koruyuculukGunaydin kizlar
Detayliya cuma gidecegim. 20+ larda gitmek istiyorumdum ama firsatim olmadi. Cuma da 21+3 olacak... Sonra da asimi olacagim... Ebe bu hafta olmazsan ikinci dozu kaciriyorsun, tek doz yapmak zorunda kaliriz dedi. Tek dozun koruyuculugu acaba nasil? Farkini bilen var mi acaba?
Kızlarrrr, ağrıları olanlara sesleniyorum cidden egzersiz çok iyi geliyor. Dün gece yatmadan önce bi 10 dk sırt egzersizleri yaptım ve gece bebek gibi uyumuşum. Şiddetle tavsiye ederim.
Canım mutlaka dene valla, dün gece bunu yaptım ben. Şu havlu ve açma kapama hareketi müthiş rahatlatıyor sırtı.bugün bende deneyeyim bari yoksa sabah yataktan kalktığımda yürümekte çok zorlanıyorum
O zaman doktorum yaptirma demistiSen ilk hamilelikte olmamış mıydın canım aşı ? doğumunun üzerinden kaç yıl geçti ? 1 doz 1 yıl diye biliyorum ben koruyuculuk