Pandemi zamanı süslemeye falan izin vermiyolardı ama sanırım kalktı artık o prosedürler hastane ile teyitleşmek lazım illaki bi çikolata kolonya konur çünküBende çok kararsızım ama ne yaptıracağım konusundaHastane ile görüşeceğim oraya da bir şeyler hazırlatmak istiyorum çikolata içeçek falan Ama eve gelenlere ne yaptıracağım bilemedim dediğin gibi o kadar alakasız insanlar çöpe atsın da istemiyorum o yüzden kullanışlı ve özel bir şey olsun diyorum fikirlere açığım
Sen çikolatayı da 2. kalite yaptır benceÇikolata çok tatlı oluyor canım bence yeterliBenim akrabalar istanbulda değil kocamın sulalede kusura bakmasın
Ben de kırkında lokma döktürücemBen de aynı fikirdeyim. Oda süsletme, çikolata, hediye vs bunlar bana gereksiz geliyor. Bunlara vereceğim parayla şunları yapmayı düşündüm : Sokakta adına lokma dağıttıracağız. Ayrıca hep arabamda mama+su taşıyorum ve her gün sokak kedilerini besliyorum. Bütçem yettiğince... 15kg mama alıp tamamını o gün minnoş kedilere dağıtacağım. : )
Ben gece bazen farkında olmadan geriniyorum sırtımdan dolayıBen de öyleyim sağ sola dönerken kasık ağrım ve çatı ağrım çok oluyorbacaklarımda ağırlık varmış gibi hissediyorum. Bi gerinsem geçicekmiş gibi ama gerinincede hemen bacağıma kramp giriyo, birinin ayağımı havaya kaldırıp masaj yapması gerekiyo anca öyle geçiyo, sakatlanan futbolcu gibi oluyorum
Sen de olan yastıktan almayı düşünüyodum, işe yaramıyosa hiç almayayım.
Dün gece bacak arama 2 tane yastık koydum yine de rahat edemedim. Daha önümüz de 3-4 ay var bakalım nasıl çözücez bu işi
Lokma fikri mükemmel bence, Instagram da görmüştüm bunu. Aslında yapabilirimBen de aynı fikirdeyim. Oda süsletme, çikolata, hediye vs bunlar bana gereksiz geliyor. Bunlara vereceğim parayla şunları yapmayı düşündüm : Sokakta adına lokma dağıttıracağız. Ayrıca hep arabamda mama+su taşıyorum ve her gün sokak kedilerini besliyorum. Bütçem yettiğince... 15kg mama alıp tamamını o gün minnoş kedilere dağıtacağım. : )
Bence de. Ben de 40 ında yapıcam bunu, hem duası okunuyor hem lokması dökülüyor gelen geçen de alıp yiyor hayır işte mis gibi. Eve bir sürü insan toplamaktan çok daha mantıklı.Lokma fikri mükemmel bence, Instagram da görmüştüm bunu. Aslında yapabilirim
Kızlar bu arada çikolatacı bulursanız yazın ben daha hiç araştırmadım fiyat model vs. Paslaşalım@Fh2512 @lavenderbrown @HEYECANLIYIM Akilvar Aycoregi1 ve diğer arkadaşlar
bakayım kuzum sağolEki Görüntüle 3161663 ben burda yaptıracağım canım buraya da bak istersen
Ayniii benBen de yattığım yerden zor kalkıyorum ağrılardan ama ayağa kalkınca sanki o ağrılar birden kayboluyor çok acayip yani yatış pozisyonunda pik yapıyor resmen, çatı ağrım da çok oluyor benim geceleri...
Ben yapmadim, yapmicagim da. Eve gelenlere zaten ikram yapiyorum. Yeterli bana gore :)Kızlar doğum için hediyelik vs. hazırlatacak mısınız ? Ben kararsızım bu konuda ayıp olur mu takı takanlara falan bir şey vermemek. Çikolata yaptırmayı düşünüyorum, ama ekstra bir şey de yaptırmalı mıyım emin değilim. Siz ne yapacaksınız ?
İnşallah daha da artmaz canım ağrılar ne diyim. Cidden uyku kalitesini çok etkiliyorAyniii ben
Zaten lohusa evinde hizmet bekleyen misafir türünü hiç anlamıyorumBen yapmadim, yapmicagim da. Eve gelenlere zaten ikram yapiyorum. Yeterli bana gore :)
Canım bende Çikolata bakıyordumKızlar bu arada çikolatacı bulursanız yazın ben daha hiç araştırmadım fiyat model vs. Paslaşalım@Fh2512 @lavenderbrown @HEYECANLIYIM Akilvar Aycoregi1 ve diğer arkadaşlar
Bakayım canım buraya daCanım bende Çikolata bakıyordumMinik Dünyanıza Hoşgeldiniz (@minik_eller) • Instagram photos and videos bu sayfayı buldum çok güzel şeyler yapıyorlar
Bizim akrabalar, esimin akrabalari falan oğlum 2 3 aylikken falan gormeye anca gelmislerdi. Hemen kalkip gelmediler. Komsular gelmisti onlar da pastalarini vs.kendileri yapip getirmislerdi. Öyle hemen kosup gelmezler benceİnşallah daha da artmaz canım ağrılar ne diyim. Cidden uyku kalitesini çok etkiliyor
Zaten lohusa evinde hizmet bekleyen misafir türünü hiç anlamıyorumAnnem bişeyler yapıp difrize atalım diyip duruyor, hiç bir şey yapmayacağım dedim ben de. Bi kahve bi çikolata gayet yeterli bence. Şahsen ben yeni doğum yapmış bi kadından hizmet görmeye utanırım ki gidip evinde saatlerce oturayım bir de. Kınayan da kınasın açıkçası kendi rahatım ve bebeğimin rahatı çok daha önemli o dönemde.
Ben komple süslemeyi düşünüyorum hediyelik küçük paketler kolanya şişesi çikolata falan hep hayalimde kalmıştı çok hoşuma gidiyordu. Öyle güzel süslemeler var ki hatta örnek yollamıştım bunları yine yolluyorum canım. İnşallah rabbim izin verirse bu sefer isteidğim gibi olacak herşey o ilk acemiliklerim olmayacak.Kızlar doğum için hediyelik vs. hazırlatacak mısınız ? Ben kararsızım bu konuda ayıp olur mu takı takanlara falan bir şey vermemek. Çikolata yaptırmayı düşünüyorum, ama ekstra bir şey de yaptırmalı mıyım emin değilim. Siz ne yapacaksınız ?
Sırtıma çık zıpla mı kız Allah iyiliğini versin bu çok iyiymişBen gece bazen farkında olmadan geriniyorum sırtımdan dolayıKramp olayını bi kere yaşadım hemen magnezyuma başladım şükür bi daha olmadı Valla bana fayda etmedi yastık ya destek oluyor falan ama ağrılara hiç bi yastığın çaresi yok bence Eşime sırtıma çıkıp zıpla diyorum hatta bazen Egzersiz yapıyorum arada o rahatlatıyor bu akşam yapıp yatıcam bakalım gece ağrım nasıl olacak sana atayım sen de yap
Ben tam 1 ay oldu yaptıralı hiç sıkıntı yaşamadım açıkçası markası neydi diye de sormadım canım.Kızlar tetenoz aşısı yaptıran arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. TİTCK sitesinde tetadif marka tetenoz aşının toplatıldığı yazılmış. Sağlık ocağı ile görüşeceğim ne marka aşı olduğumu bilmiyorum, ben 9unda aşı oldum hala kol ağrım geçmedi. böyle olunca iyice pimpiriklendim. İnşallah bir sorun olmaz ya. Baya panik oldum.
Markasını bilmem ama tetenoz iğnesi bir haftaya kadar ağrı yapabiliyor. Hele ikinci üçüncü dozlarda daha uzun süreli ağrı yapıyorKızlar tetenoz aşısı yaptıran arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. TİTCK sitesinde tetadif marka tetenoz aşının toplatıldığı yazılmış. Sağlık ocağı ile görüşeceğim ne marka aşı olduğumu bilmiyorum, ben 9unda aşı oldum hala kol ağrım geçmedi. böyle olunca iyice pimpiriklendim. İnşallah bir sorun olmaz ya. Baya panik oldum.
Umarım canım tek temennimBizim akrabalar, esimin akrabalari falan oğlum 2 3 aylikken falan gormeye anca gelmislerdi. Hemen kalkip gelmediler. Komsular gelmisti onlar da pastalarini vs.kendileri yapip getirmislerdi. Öyle hemen kosup gelmezler bence
İnşallah canımmmBen komple süslemeyi düşünüyorum hediyelik küçük paketler kolanya şişesi çikolata falan hep hayalimde kalmıştı çok hoşuma gidiyordu. Öyle güzel süslemeler var ki hatta örnek yollamıştım bunları yine yolluyorum canım. İnşallah rabbim izin verirse bu sefer isteidğim gibi olacak herşey o ilk acemiliklerim olmayacak.