2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bende çok kararsızım ama ne yaptıracağım konusunda😃 Hastane ile görüşeceğim oraya da bir şeyler hazırlatmak istiyorum çikolata içeçek falan😊 Ama eve gelenlere ne yaptıracağım bilemedim dediğin gibi o kadar alakasız insanlar çöpe atsın da istemiyorum o yüzden kullanışlı ve özel bir şey olsun diyorum fikirlere açığım😎
Pandemi zamanı süslemeye falan izin vermiyolardı ama sanırım kalktı artık o prosedürler hastane ile teyitleşmek lazım illaki bi çikolata kolonya konur çünkü ☺️
Çikolata çok tatlı oluyor canım bence yeterli🤩 Benim akrabalar istanbulda değil kocamın sulalede kusura bakmasın 🤪
Sen çikolatayı da 2. kalite yaptır bence 🤣 kendi tarafın gelince milka alırsın 🤣
Ben de aynı fikirdeyim. Oda süsletme, çikolata, hediye vs bunlar bana gereksiz geliyor. Bunlara vereceğim parayla şunları yapmayı düşündüm : Sokakta adına lokma dağıttıracağız. Ayrıca hep arabamda mama+su taşıyorum ve her gün sokak kedilerini besliyorum. Bütçem yettiğince... 15kg mama alıp tamamını o gün minnoş kedilere dağıtacağım. : )
Ben de kırkında lokma döktürücem 😇 Hayvanları beslemek en güzel hayır biliyo musun hele ki kış aylarında. Ben kışın kedi köpek görünce sokakta ağlıyorum üşüyorlar, karınları aç diye😔 Ben de hep besliyorum yoksa içim rahat etmiyor 😔

Ben de öyleyim sağ sola dönerken kasık ağrım ve çatı ağrım çok oluyor😓 bacaklarımda ağırlık varmış gibi hissediyorum. Bi gerinsem geçicekmiş gibi ama gerinincede hemen bacağıma kramp giriyo, birinin ayağımı havaya kaldırıp masaj yapması gerekiyo anca öyle geçiyo, sakatlanan futbolcu gibi oluyorum😂
Sen de olan yastıktan almayı düşünüyodum, işe yaramıyosa hiç almayayım.
Dün gece bacak arama 2 tane yastık koydum yine de rahat edemedim. Daha önümüz de 3-4 ay var bakalım nasıl çözücez bu işi😄
Ben gece bazen farkında olmadan geriniyorum sırtımdan dolayı 🤦🏻‍♀️ Kramp olayını bi kere yaşadım hemen magnezyuma başladım şükür bi daha olmadı 😅 Valla bana fayda etmedi yastık ya destek oluyor falan ama ağrılara hiç bi yastığın çaresi yok bence 😐 Eşime sırtıma çıkıp zıpla diyorum hatta bazen 😅Egzersiz yapıyorum arada o rahatlatıyor bu akşam yapıp yatıcam bakalım gece ağrım nasıl olacak sana atayım sen de yap

Ben de aynı fikirdeyim. Oda süsletme, çikolata, hediye vs bunlar bana gereksiz geliyor. Bunlara vereceğim parayla şunları yapmayı düşündüm : Sokakta adına lokma dağıttıracağız. Ayrıca hep arabamda mama+su taşıyorum ve her gün sokak kedilerini besliyorum. Bütçem yettiğince... 15kg mama alıp tamamını o gün minnoş kedilere dağıtacağım. : )
Lokma fikri mükemmel bence, Instagram da görmüştüm bunu. Aslında yapabilirim 🐣🤭

Kızlar bu arada çikolatacı bulursanız yazın ben daha hiç araştırmadım fiyat model vs. Paslaşalım 🤩 @Fh2512 @lavenderbrown @HEYECANLIYIM Akilvar Akilvar Aycoregi1 Aycoregi1 ve diğer arkadaşlar 🖤
Screenshot_20221115-164816_Instagram.jpg
ben burda yaptıracağım canım buraya da bak istersen

Kızlar doğum için hediyelik vs. hazırlatacak mısınız ? Ben kararsızım bu konuda ayıp olur mu takı takanlara falan bir şey vermemek. Çikolata yaptırmayı düşünüyorum, ama ekstra bir şey de yaptırmalı mıyım emin değilim. Siz ne yapacaksınız ?
Ben yapmadim, yapmicagim da. Eve gelenlere zaten ikram yapiyorum. Yeterli bana gore :)

İnşallah daha da artmaz canım ağrılar ne diyim. Cidden uyku kalitesini çok etkiliyor 😔
Ben yapmadim, yapmicagim da. Eve gelenlere zaten ikram yapiyorum. Yeterli bana gore :)
Zaten lohusa evinde hizmet bekleyen misafir türünü hiç anlamıyorum 🙄 Annem bişeyler yapıp difrize atalım diyip duruyor, hiç bir şey yapmayacağım dedim ben de. Bi kahve bi çikolata gayet yeterli bence. Şahsen ben yeni doğum yapmış bi kadından hizmet görmeye utanırım ki gidip evinde saatlerce oturayım bir de. 🤷‍♀️ Kınayan da kınasın açıkçası kendi rahatım ve bebeğimin rahatı çok daha önemli o dönemde.

İnşallah daha da artmaz canım ağrılar ne diyim. Cidden uyku kalitesini çok etkiliyor 😔

Zaten lohusa evinde hizmet bekleyen misafir türünü hiç anlamıyorum 🙄 Annem bişeyler yapıp difrize atalım diyip duruyor, hiç bir şey yapmayacağım dedim ben de. Bi kahve bi çikolata gayet yeterli bence. Şahsen ben yeni doğum yapmış bi kadından hizmet görmeye utanırım ki gidip evinde saatlerce oturayım bir de. 🤷‍♀️ Kınayan da kınasın açıkçası kendi rahatım ve bebeğimin rahatı çok daha önemli o dönemde.
Bizim akrabalar, esimin akrabalari falan oğlum 2 3 aylikken falan gormeye anca gelmislerdi. Hemen kalkip gelmediler. Komsular gelmisti onlar da pastalarini vs.kendileri yapip getirmislerdi. Öyle hemen kosup gelmezler bence

Kızlar doğum için hediyelik vs. hazırlatacak mısınız ? Ben kararsızım bu konuda ayıp olur mu takı takanlara falan bir şey vermemek. Çikolata yaptırmayı düşünüyorum, ama ekstra bir şey de yaptırmalı mıyım emin değilim. Siz ne yapacaksınız ?
Ben komple süslemeyi düşünüyorum hediyelik küçük paketler kolanya şişesi çikolata falan hep hayalimde kalmıştı çok hoşuma gidiyordu. Öyle güzel süslemeler var ki hatta örnek yollamıştım bunları yine yolluyorum canım. İnşallah rabbim izin verirse bu sefer isteidğim gibi olacak herşey o ilk acemiliklerim olmayacak.

Eklentiler

• 07F16CFA-7429-4487-97B8-54E07DBD3156.jpeg
    07F16CFA-7429-4487-97B8-54E07DBD3156.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 68
  • 0B51FADC-34D9-47E8-AEF2-5021D9EE24BE.jpeg
    0B51FADC-34D9-47E8-AEF2-5021D9EE24BE.jpeg
    91,7 KB · Görüntüleme: 65
  • E0BB375F-7082-4F0B-AAF4-244DC30513E4.jpeg
    E0BB375F-7082-4F0B-AAF4-244DC30513E4.jpeg
    586,4 KB · Görüntüleme: 65
Ben gece bazen farkında olmadan geriniyorum sırtımdan dolayı 🤦🏻‍♀️ Kramp olayını bi kere yaşadım hemen magnezyuma başladım şükür bi daha olmadı 😅 Valla bana fayda etmedi yastık ya destek oluyor falan ama ağrılara hiç bi yastığın çaresi yok bence 😐 Eşime sırtıma çıkıp zıpla diyorum hatta bazen 😅Egzersiz yapıyorum arada o rahatlatıyor bu akşam yapıp yatıcam bakalım gece ağrım nasıl olacak sana atayım sen de yap
Sırtıma çık zıpla mı kız Allah iyiliğini versin bu çok iyiymiş🤣🤣 ahh ahh ağrılar bize neler düşündürüyo işte😂
Ben de yapayım akşam şu egzersizleri inşaAllah faydası olur🥰

Kızlar tetenoz aşısı yaptıran arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. TİTCK sitesinde tetadif marka tetenoz aşının toplatıldığı yazılmış. Sağlık ocağı ile görüşeceğim ne marka aşı olduğumu bilmiyorum, ben 9unda aşı oldum hala kol ağrım geçmedi. böyle olunca iyice pimpiriklendim. İnşallah bir sorun olmaz ya. Baya panik oldum.
Ben tam 1 ay oldu yaptıralı hiç sıkıntı yaşamadım açıkçası markası neydi diye de sormadım canım.

Kızlar tetenoz aşısı yaptıran arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. TİTCK sitesinde tetadif marka tetenoz aşının toplatıldığı yazılmış. Sağlık ocağı ile görüşeceğim ne marka aşı olduğumu bilmiyorum, ben 9unda aşı oldum hala kol ağrım geçmedi. böyle olunca iyice pimpiriklendim. İnşallah bir sorun olmaz ya. Baya panik oldum.
Markasını bilmem ama tetenoz iğnesi bir haftaya kadar ağrı yapabiliyor. Hele ikinci üçüncü dozlarda daha uzun süreli ağrı yapıyor

Kızlar bebek çeyiz setleri varmış içinde bebek arabası puşeti beşiği mama sandalyesi banyo seti kanguru bebek çantası vs. 12 parçadan falan oluşuyormuş. Alanlar oldu mu hiç ya da baktınız mı. Hiçbir fikrim yok. Sadece herkes öyle öneride bulunuyor. Hem de kullanışlı diyorlar ama ben emin olamadım baktım internetten çok kötü durmuyor ama alan oldu mu hiç aramızdan?

Ben komple süslemeyi düşünüyorum hediyelik küçük paketler kolanya şişesi çikolata falan hep hayalimde kalmıştı çok hoşuma gidiyordu. Öyle güzel süslemeler var ki hatta örnek yollamıştım bunları yine yolluyorum canım. İnşallah rabbim izin verirse bu sefer isteidğim gibi olacak herşey o ilk acemiliklerim olmayacak.
İnşallah canımmm 🙏 O günleri görürüz inşallah ☺️🌸

X