- 5 Mart 2013
- 23.526
- 44.637
Pandemi zamanı süslemeye falan izin vermiyolardı ama sanırım kalktı artık o prosedürler hastane ile teyitleşmek lazım illaki bi çikolata kolonya konur çünküBende çok kararsızım ama ne yaptıracağım konusunda Hastane ile görüşeceğim oraya da bir şeyler hazırlatmak istiyorum çikolata içeçek falan Ama eve gelenlere ne yaptıracağım bilemedim dediğin gibi o kadar alakasız insanlar çöpe atsın da istemiyorum o yüzden kullanışlı ve özel bir şey olsun diyorum fikirlere açığım
Sen çikolatayı da 2. kalite yaptır bence kendi tarafın gelince milka alırsınÇikolata çok tatlı oluyor canım bence yeterli Benim akrabalar istanbulda değil kocamın sulalede kusura bakmasın
Ben de kırkında lokma döktürücem Hayvanları beslemek en güzel hayır biliyo musun hele ki kış aylarında. Ben kışın kedi köpek görünce sokakta ağlıyorum üşüyorlar, karınları aç diye Ben de hep besliyorum yoksa içim rahat etmiyorBen de aynı fikirdeyim. Oda süsletme, çikolata, hediye vs bunlar bana gereksiz geliyor. Bunlara vereceğim parayla şunları yapmayı düşündüm : Sokakta adına lokma dağıttıracağız. Ayrıca hep arabamda mama+su taşıyorum ve her gün sokak kedilerini besliyorum. Bütçem yettiğince... 15kg mama alıp tamamını o gün minnoş kedilere dağıtacağım. : )