2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar doğum için hediyelik vs. hazırlatacak mısınız ? Ben kararsızım bu konuda ayıp olur mu takı takanlara falan bir şey vermemek. Çikolata yaptırmayı düşünüyorum, ama ekstra bir şey de yaptırmalı mıyım emin değilim. Siz ne yapacaksınız ?
bence ayıp olacak bir durum yok ortada 👌🏼 tek çikolata da yeterli. zaten işlevi olmayan hediyelikler çok yakın olan kişiler haricinde pek saklanmıyor bence, en azından ben saklamıyorum yani 😅 hediye olarak magnetli açacak mantıklı olabilir, herkesin kullanacağı el altında olan bir şey neticede.

Çikolata yeterli bence canım isim yazılı olanlar güzel oluyor 😌

Özellikle kürek kemiklerimin oralar fena 2 haftadır

Ben yaptırmayacağım canım, ilk oğluma yaptım her şeyi. Ben doğuruyorum niye herkese hediye vereyim mantığındayım bu aralar ama benim fikrim tabiki

Ben oğlumda alçıdan kokulu magnetler oluyor ya, onlardan yaptırmıştım, bebek şeklinde. Yanında da isimli çikolatalardan vermiştim. 40 mevlüdü yapmıştık, o zaman vermiştik. Ayıplığından değil de hatıra kalması için yine yaptırmak isterim bir şeyler. Hastanede de çikolata, şerbet falan vermiştik galiba yine.

Ben oğluma acacak magnet hazirlatmistim herkes cok sevmisti. Oyle cok fazla yapmadim en yakinlara yaptim. Dolpalarina asip sodalarini aciyorlar😁Bir de çikolata yaptiririm. Bu bebegime de yaparim ama kullanilacak bir sey yaparim diger.turlu magnetleri pek sevmiyorum.

bence ayıp olacak bir durum yok ortada 👌🏼 tek çikolata da yeterli. zaten işlevi olmayan hediyelikler çok yakın olan kişiler haricinde pek saklanmıyor bence, en azından ben saklamıyorum yani 😅 hediye olarak magnetli açacak mantıklı olabilir, herkesin kullanacağı el altında olan bir şey neticede.
Ben de ne gerek varcılardanım aslında 😅 Mesela benim kızın isminin yazılı olduğu anahtarlığı ayşe teyzenin gelini neden taksın anahtarlığına saçma geliyor biraz 😅 Çikolata yaptıracağım adetten, ama ekstra bişey gerekir mi diye emin olamamıştım şimdi siz de yazınca gerek olmadığına karar verdim 😂

Kızlar tetenoz aşısı yaptıran arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. TİTCK sitesinde tetadif marka tetenoz aşının toplatıldığı yazılmış. Sağlık ocağı ile görüşeceğim ne marka aşı olduğumu bilmiyorum, ben 9unda aşı oldum hala kol ağrım geçmedi. böyle olunca iyice pimpiriklendim. İnşallah bir sorun olmaz ya. Baya panik oldum.
Aaaa neden toplatılmış bize ne marka yaptılar acaba 🤔 benim kolum hiç ağrımamıştı şükür bi ebeye sorayım bakayım

Ben de ne gerek varcılardanım aslında 😅 Mesela benim kızın isminin yazılı olduğu anahtarlığı ayşe teyzenin gelini neden taksın anahtarlığına saçma geliyor biraz 😅 Çikolata yaptıracağım adetten, ama ekstra bişey gerekir mi diye emin olamamıştım şimdi siz de yazınca gerek olmadığına karar verdim 😂
Haklısın valla canım bende ondanım 😄😄 bence gerek yok çikolata iyidir 😁😄

Kızlar doğum için hediyelik vs. hazırlatacak mısınız ? Ben kararsızım bu konuda ayıp olur mu takı takanlara falan bir şey vermemek. Çikolata yaptırmayı düşünüyorum, ama ekstra bir şey de yaptırmalı mıyım emin değilim. Siz ne yapacaksınız ?
Canım bende kullanışlı birşeyler yaptırmak istiyorum çikolata yanına anahtarlık yada açacak olabilir. resimli magnetler sadece yakınlar için güzel oluyor ama ben kızımın her yaş gününde sadece ailem için magnet yaptırıyorum hatıra amaçlı :KK200: :nazar:

Canım bende kullanışlı birşeyler yaptırmak istiyorum çikolata yanına anahtarlık yada açacak olabilir. resimli magnetler sadece yakınlar için güzel oluyor ama ben kızımın her yaş gününde sadece ailem için magnet yaptırıyorum hatıra amaçlı :KK200: :nazar:
Resimli olanlar yakın aile bireyleri içim güzel olur canım 😇 Doğum için resim olayı olmuyor ama kırk mevlüdü falan yapacaksan orda düşünebilirsin

Ben kizimda buzdulabi magneti,anahtarlik,yasini serif yaptirmistim ,bunda da yaptirmayi dusunuyorum.Hastane icin de cikolata,icecek yeterli

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-15-13-04-06-758_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-11-15-13-04-06-758_com.android.chrome.jpg
    141,5 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2022-11-15-13-03-57-686_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-11-15-13-03-57-686_com.android.chrome.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2022-11-15-13-03-40-955_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-11-15-13-03-40-955_com.android.chrome.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 64
Merhabalar konu çok geçmiş ama bir sorum olacaktı. Nihan hocaya devam ediyor musunuz? Vede doğuma bakış açısı normal doğumda ısrarı nasıl?
Merhaba kuzum ben düşük yaptım şimdi tekrar deniycem ama nihan hocayı kesinlikle tavsiye ederim aşırı ilgili ve sürekli sorduğun her soruyu cevaplayan bi doktor tabi doğum süreçlerine gelmedim ben yolun başında tanıdım ve memnun kaldım şuan lokman hekim Hastanesi'nde eski ismi ada tıp hastanesi

Bende pek çalışmadım tatile bırakmıştım çalışmayı 🙈 kolay gelir inşallah giren herkes kazanır 🤭
Bende öğretmenim ama daha on yılım olmadı😃
Sizlere başarılar diliyorum🌸🌸
Amiiiin canım benim insallah hepimizin 🙏🏻💜🥹

Bende çok kararsızım ama ne yaptıracağım konusunda😃 Hastane ile görüşeceğim oraya da bir şeyler hazırlatmak istiyorum çikolata içeçek falan😊 Ama eve gelenlere ne yaptıracağım bilemedim dediğin gibi o kadar alakasız insanlar çöpe atsın da istemiyorum o yüzden kullanışlı ve özel bir şey olsun diyorum fikirlere açığım😎
Çok güzel oluyor bende en yakınlarıma öyle resimli şeyler yaptırma taraftarıyım. Ama genel olarak gelenlere de bir şeyler ikram edip hediyelik bir şeyler hazırlamak istiyorum bakalım 🤔

Çikolata çok tatlı oluyor canım bence yeterli🤩 Benim akrabalar istanbulda değil kocamın sulalede kusura bakmasın 🤪

Özellikle kürek kemiklerimin oralar fena 2 haftadır

Ben yaptırmayacağım canım, ilk oğluma yaptım her şeyi. Ben doğuruyorum niye herkese hediye vereyim mantığındayım bu aralar ama benim fikrim tabiki
Ben de aynı fikirdeyim. Oda süsletme, çikolata, hediye vs bunlar bana gereksiz geliyor. Bunlara vereceğim parayla şunları yapmayı düşündüm : Sokakta adına lokma dağıttıracağız. Ayrıca hep arabamda mama+su taşıyorum ve her gün sokak kedilerini besliyorum. Bütçem yettiğince... 15kg mama alıp tamamını o gün minnoş kedilere dağıtacağım. : )

Ben de yattığım yerden zor kalkıyorum ağrılardan ama ayağa kalkınca sanki o ağrılar birden kayboluyor çok acayip yani yatış pozisyonunda pik yapıyor resmen, çatı ağrım da çok oluyor benim geceleri...
Ben de öyleyim sağ sola dönerken kasık ağrım ve çatı ağrım çok oluyor😓 bacaklarımda ağırlık varmış gibi hissediyorum. Bi gerinsem geçicekmiş gibi ama gerinincede hemen bacağıma kramp giriyo, birinin ayağımı havaya kaldırıp masaj yapması gerekiyo anca öyle geçiyo, sakatlanan futbolcu gibi oluyorum😂
Sen de olan yastıktan almayı düşünüyodum, işe yaramıyosa hiç almayayım.
Dün gece bacak arama 2 tane yastık koydum yine de rahat edemedim. Daha önümüz de 3-4 ay var bakalım nasıl çözücez bu işi😄

Günaydın canım
Şeker yükleme farklı oluyor bildiğim kadarıyla. Daha net sonuç alınıyor. Yoksa zaten yapmaya gerek duymazlardı diye düşünüyorum. Tabi karar senin doktor mecburi bırakmıyor zaten. Ama ben hiç bir testimi atlamak istemediğimden yapıyroım. Keşke yaptırsaydım dememek için.
Haklısın canım doktorlarından bir bildigi var ki yapıyorlar yaptırcam inşallah verdim kararımı

evet canim ben de sadece Teyzelerine, halasina iste babaanne vs ye onlarin da hosuna gidiyor oyle seyler. zaten kullanacaklari seyler yapiyorum ben diger seyleri pek sevmiyorum.

X