2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay bilen aydınlatsın nolur
Araştırınca şu şekilde 2 ürün çıktı karşıma. Bunları sipariş verdim, deneyince öncesi/sonrası yaparım inşallah

Eklentiler

• 4FE44122-1DA1-4F20-94C9-A6B48C0F3106.png
    151,8 KB · Görüntüleme: 56
  • 1287F11A-EECF-4610-94B9-1C1F6A824EFE.png
    338,1 KB · Görüntüleme: 59
Yaa benim de beyazlar.oyle olmus. Ben gecen actim bir baktim sari sari lekeler. Ben o sekilde hayatta koymazdim kotu olanlari da elden.cikarmistim zaten. Elite diye leke cikarici var onu cok fazla ovuyorlar onu denemeyi dusunuyorum.

Aslinda ben nazardan ziyade cocuklarin fotolarini cok kotu yerlerde alip kullandiklarini.duymustum o.gunden beri paylasmak istemiyorum. Yoksa ilk zamanlar paylasiyordum. Ha tabi nazara da kesinlikle inanirim daha cok kucukken paylasmadim.

Araştırınca şu şekilde 2 ürün çıktı karşıma. Bunları sipariş verdim, deneyince öncesi/sonrası yaparım inşallah
Aynen ben de bundan alacagim. Kucuk bebegi olan her eve muhakkak leke cikarici lazim. Hele ki yeni dogan zamani kaka lekesi cikmiyor ve de sut ilk zamanlar sari renkte benim o sut lekesi de cikmiyordu ta ki sutumun rengi beyazlayana kadar

Ay bilen aydınlatsın nolur

Ben de bu e bebektekini diyecektim çok beğeniliyor bi dene istersen. Bir de yıkarken çamaşırların üzerine sıvı arap sabunu dökmekte işe yarıyor diyenler var ama denemedim hiç. Kosla vanish denedin mi lekelerin üzerinde belki onun da etkisi olabilir

Aslinda ben nazardan ziyade cocuklarin fotolarini cok kotu yerlerde alip kullandiklarini.duymustum o.gunden beri paylasmak istemiyorum. Yoksa ilk zamanlar paylasiyordum. Ha tabi nazara da kesinlikle inanirim daha cok kucukken paylasmadim.
Ben de çocukların her anının paylaşılmasına karşıyım artık öyle bi hal aldı ki çocuğunu kaka yaparken paylaşanlar mı ararsın, banyo ettirirken paylaşanlar mı ararsın. Çocuğun kişilik haklarına tamamen saygısızlık. Çok üzülüyorum böyle paylaşımlar gördükçe her şeyin bi sınırı olmalı. Biri benim her anımı çekip sosyal medyada yayınlasa inanılmaz rahatsız olurum mesela, ama aileler neden bunu hesap edemiyor hiç anlamıyorum. Mutlu, güzel anlarını paylaşırsın tabi ona lafım yok ama özellikle bu instamom tayfası türediğinden beri çocukları şaklabana çevirdiler.

Canım aldım bir şeyler, deneyeceğim bakalım. Benim kızımın 10 yaşında olduğunu düşünürsek benimkiler baya sağlam sarı

Canım aldım bir şeyler, deneyeceğim bakalım. Benim kızımın 10 yaşında olduğunu düşünürsek benimkiler baya sağlam sarı
Denedikten sonra beni de etiketleyin kızlar bende yorumlarınızı bekliyorum kızımda hep e bebeğin deterjanını leke çıkarıcısını kullanmıştım ama şimdiki halleri nasıldır bilmiyorum :)

Evet cok.guzel dile getirmissin. Aynen bakiyorum oyle sacma sapan seyeler paylasiliyor ki iyice cilki cikti. Ara da elbet paylasimlar olur ama her seyin bir adabi var.

Geçmiş olsun canım, ama şöyle diyim açken max90' ilk lokmadan 1 saat sonra max 120, olması gerekiyor. 2. Saat yine 1.saatten düşük olması gerekiyor. Kahvaltı bittikten 1 saat sonra olmuyorsun kahvaltıya oturduğunuzda yemeye başladığın dakikaya bak tam 60 dakika sonra ölçüm olacak canım ona dikkat et birde.
Evet şekerin bebek üzerinde çok olumsuz etkileri var ama bu durun bizim gibiler için geçerli değil ki, farketmeyen önlem almayan veya önlem almaya gerek görmeyen kişiler için geçerli. Ve bebekler bizim sandığımızdan daha kuvvetli

Kızlar nasılsınız?
Ben de yine kabızlık sıkıntısı var doktor magnezyum diasporal vermişti rahim ağzı kısalığı için çok hafifte açılmam vardı o yüzden verdi. Duphalac kullanınca ishal oluyorum. Doktor duphalac ı bırak dedi. Şimdi yine kabız oldum. Duphalac almaya korkuyorum yine ishal olacağım diye. İshal olduğum zaman da tansiyonum hep düşüyor bayılacak gibi oluyorum wcde.çok sıkıntı yaşamıştım kabızlıkla ilgili yine mi aynı şeyleri yaşayacağım

Ben dayanamam sanırım o kadar kiz
Herkesin kendi kararı bu canim. Kızımın resmi var ama birkaç tane onda da sırtı dönük vs. Yüzünü paylaşmıyorum asla ve es dost akraba vs kimsenin de paylaşmasına asla ve asla izin vermem. Kızımı jimnastik ve anne çocuk etkinliklerine götürüyorum mesela ilk görüşmede bu durumu katı bir şekilde onaylamadigimi etkinlik sırasında resminin çekilip paylasilmayacagini konuştum ona göre kurum seçtim... şuan kziim 27 aylık oldu, kendi kararıyla ilerde koyar kendi tercihi derim ama o yasa daha coookkk var

Nazar ,kötü göz, kötü insanlar vs ben gerek görmüyorum ya. Zaten ilerde bol bol paylaşacak ya kendi iradesiyle. Yani mesela kendi arkadaşlarıma bakıyorum çocuk yıkarken de resim paylaşılmaz be arkadaş diyorum içimden, çocuk uyurken yüzerken vs resim koyuyorlar story zaten günde binbesyuz tane. Çocuğun uyku rutini beslenmesini sorsalar bana söyleyeceğim o derece bilgi sahibiyim. Kızımın benimle ve babasıyla resmi varmi sosyal medyada evet var, ama ya kucağımda sırtı dönük yüzü görünmüyor yada babayla oyun oynarken yine yüzü görünmüyor uzaktan o kadar. Ki bence de yeterli. Çocuğumu çok merak edip görmek isteyen buyursun gelsin bir kahvemi içsin cocukla oynasın öyle sosyal medyadan like atmakla sevilmiyor diye düşünüyorum şahsi fikrim herkesin fikrine de saygı duyarım.

Kızlar bu detaylı ultrasona doktor sadece çifti mi alıyor kaynanam da gelmek istiyor allahım ya
Cevap verildi mi bilmiyorum ama benim dr sadrce tek kişi aldi hatta sordu kimle geldiniz diye tek kişi girebilir miş. Ilk torunsa ve hic ultrasonda bebiş gormediyse istegi normal ama snn istegin onemli istemiyosan bahane hazir

Merhaba kızlar, sağlıklı günleriniz olsun.. Bende girdim detaylı usg, suyum sınırda cıktı, bol su önerdi Dr.. Umarım düzelir.. Birde ara ara sanki bebek rahime baskı yapıyornus gibi hissediyorum,ağrı değilde kasılma gibi oluyor, sizde de var mı böyle Bi durum? Dr söylemeyede cekiniyorum alttan muayene eder diye

Tamam canim onerilerini dikkate alacagim cok tesekkur ederim.umarim son gunlerdeki dikkatsizliktendir.Hem fark etmis olmam da iyi oldu.

kızlar selam , şeker testi nasıl yapılıyor ve ne kadar sürüyor yarın yaptırıcam ama ordan işe geçicem yetişir miyim işe ona göre izin alayım

Cevap verildi mi bilmiyorum ama benim dr sadrce tek kişi aldi hatta sordu kimle geldiniz diye tek kişi girebilir miş. Ilk torunsa ve hic ultrasonda bebiş gormediyse istegi normal ama snn istegin onemli istemiyosan bahane hazir

Oğlum bile giremedi canım benim
Benim doktorum aldı kizlar oturma alanı da vardı sıkıntı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…