2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay benimde uykum verimsiz ya tuvalete kalkınca geri uykuya dalmakta zorlanıyorum bende

Gunaydinlar
Ben erken uyaniyorum erken uyuyorum. Insallah oglumun uyku duzeni olur. Kizim kolikti, uykusuzluk o kadar zor oluyor ki ... Eger guzel uyursa zaten hayatimiz aynen devam eder insallah

(Soylemeden edemicem. Su psikoloji ile alakasi olmayan insanlarin ruh sagligi alanini istila etmesine sinir oluyorum. Adam egitim fakultesi mezunu, Pdr cikisli degil, guvenli baglanmaymis! Ikide bir reklami cikiyor, sinir oldum!)

Rheaa gunaydin canim,dun seker olcum cihazo siparis vermistim,bu sabah olcum yaptim ac 101 cikti ilk gebeligimde de cikmisti ama diyetle kontrol altina alinmisti.Son gunlerde hic dikkat edemwdim full karbonhidrat yedim senin ilk gebeliginde de vardi demistin,doktor ne onermisti.Haftaici endokrine randevu alacagim ama bugun motive edici seyler duymaya ihtiyacim var.

Klişe sözlerden devam edeyim " şimdi uyu uyu nasılsa sonra uyuyamayacaksin " "vaktin varken keyfini çıkart "
Uykusuz günler yükleniyor Deve gibi hörgüce depoluyorum uykuyu şimdi ben sonra lazım olacak
Çok sevindim oğlum anaokuluna başladı özgür günlere dönüş modundaym
Bu ayı bitti sayıyorum 4 ay kaldı bebislerin gelmesine
Ohh miss yaklaşık 18-16 hafta arası kaldı canım gerçekten az kaldı
Şu adem denen kişi mi Zaten bizim ülkede moda o kimin alanı değilse o alanda profesör kesiliyor Ben de geçen instagramda bi videoyaya denk geldim sinirim bozuldu milyonlarca kişi izliyor o videoyu belki kendine rehber ediniyor bak bulursam ekleyeceğim ne saçma tavsiyeler

Kuzum geçmiş olsun, bu arada cihaz markası ne? Gerçekten doğru ölçüm yapıyor mu o da çok önemli bir detay tabi. Açık kan şekeri max 90. Yemeğe oturduktan sonra yani ilk lokmadan 1 saat sonra, 2saat sonra ölçüm yapıp kağıda yaz. Sabah öğle akşam birde gece yatarken. Başka bir kağıda da ogun ogun neler yediğini yaz. Zamanla anlarsın neyin dengesizlik yaptığını. Dün ben fakülte diyet listemi paylaşmıştım diyabet. Ordan fikir alabilirsin. Diyetle kontrol altına alınır hiç merak etme birde geçen gün de demiştim fakülte surecindeyken öğrendiğim şeylerden biri de açlık kan şekeri yüksekse doktorlar ilk olarak geçmiş 3 gün ogunlerine bakıyor onlardan kaynaklı yüksek oluyor demeleri oldu. Karbodan sebzeye dönüş yap birkaç gün sonra etki etmeye başlar canım

Arkadaşlar günaydın,

Eski bebek kıyafetlerindeki lekeleri çıkarmak için ne önerirsiniz? Özellikle sarı sarı lekeler.. sanki hiç yıkanmamış gibi öylece duruyorlar Ya da yıkansa da çıkar mi bunlar?

Kizlar KV gelecek de. Saclarimi doguma yakin boyatacaktim. Doktorum elzem degilse boyatma zarari var demisti. Suanda bu sacla mumkun degil. Organik guvenilir bir sac boyasi markasi biliyor musunuz?

Son uc gun cok cok kotu beslendim canim,dun gece yatmadan mercimek koftesi,pestil (tatli bir sey) yemistim caniniz cekmesin hakkinizi helal edin.Listenin ekran goruntusunu aldim kafamda sekillendi nasil beslenecegim.

Optima marka seker olcum cihazi.Bakalim o zaman dusmezse endokrine gotmeyi dusunuyorum,simdi kahvaltidan bir saat sonra 102 cikti.Dedigin gibi uc gun dikkat edeyim bakalim nasil olacak.

Cok tesekkur ederim canim sabah cok evham yapmistim,forumlarda cok kotu seyler yaziyordu.İnsallah bebegim kotu etkilenmemistir tek korkum o su an.Mesajin moral oldu bana,artik daha dikkat edecegim insallah

Haberi olanlar olmayanlar, sonucumuz temiz çıktı
Detaylıda belirti görülen arkadaşlarıma umut olsun, üç belirtiye rağmen fetal dna testi temiz çok şükür

Sosyal medyada resim paylasma konusulmus,benim kizim 27 aylik bir kere bile paylasmadim,paylasanlara saygi duyuyorum ama kendi adima dogru bulmuyorum.

İnstagram da Dijital baba diye bir hesabi takip ediyorum neler neler var,bir goz atin isterseniz.Cocuklarla alakali paylasimlar var.

Hem nazardan ziyade turlu turlu sapik insanlar var,pedofili insanlar malesef biz fark etmesek bile artik cevremizde de varlar.

Kendinize yuklenmeyin. Biz de insaniz. Arada kaciyor. Benim taa bastan sinirda ve diyet verdi. O yuzden karbonhidratli beslenmeyi birakmistim. Tatli zaten hic yiyemedim. Gecen ay, biraz biraz ekmek yiyebilirsim iyi degerin dedi. Tam bugdayli yiyorum. Bugun pohaca yaptim. O kadar guzeldi ki 6 tane yedim kaciyor iste bazen bugun kapatmis oldum boyle boyle dengelersiniz insallah

Hiç rüya görmüyorum ki başka açıklaması olamaz bence bende tuvalete çok sık kalkıyorum ayrıca kızı da götürüyorum ama yatağa yattım mi hoooop gidiveriyorum. Bu konuyla ilgili karşılaştığım yazıyı paylaşayım bu vesile ile

Eklentiler

• Screenshot_20221112-022554_Twitter.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 52
Bundan sonra cok daha dikkat edecegim,son zamanlarda bulantilar gectigi icin deli gibi karbonhidrat yemek istiyordum,seker de genelde 24. Haftadan sonra cikar diye dusunup rahatliyordum ama daha erken de cikabiliyormus ogrenmis oldum.

Ben dayanamam sanırım o kadar kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…