Sonucu ilet bize
Sağol canımBuzdolabi posetine koyup koseni minicik delin miss :) afiyet olsun, yasi kutlu olsun esinizin
Canım sen İstanbulda mısın benim özeldeki doktorum da aynı zamanda şehir hastanesinde görev yapıyorValla kalacagimiz bir aksam bir aksam icin de o kadar para vermem. Zaten oğlumda ozel de yaptim hizmet sifirdi. Sadece doktorumun bilgisine guvenim tamdi. Doktorumu seviyordum. Cok sukur bunda da şansim özel deki doktorum şehir hastanesine gececek aksam.nobette iken bile kontorllerime gelebilirsin beni ara gel dedi. Oglumunda doktoruydu ondan icim cok rahat.
Denedim ama sanırım elim alışık olmadığı için çok hoşuma gitmediBuzdolabi poşetleri filan is gormez mi acaba, ama tecrübe etmedim :)
20 den sonra inanılmaz hızlı büyüyor bence ya ben şuan göbeğimi gördükçe şok oluyorum20. Haftadan önce çıkmıyor sanırım pek
Bilmiyorum deyip geçiştirmek mi tuhaf valla bazı doktorlar. Değiştir bencede canım ilgisiz doktora hiç tahammülüm yok valla benimNormal o zaman, her zaman olmuyor zaten günde iki üç.
Benim doktorum bilmiyorum dedi, nefret ediyorum bu cevaptan çünkü hamileliğin başından beri toplasan kadına 3 soru sormuşumdur onları da bu şekilde geçiştirdi, değiştiricem sanırım doktoru da.
Benimde aynen anlattığın gibi oluyor canım tek değilmişim karnımı tutup hapşıranValla canim ben hep yavas yavas donerim yoksa aniden agri saplaniyor. Hatta hapsirirken bile yatma pozisyonunda hapsirsam asiri bir agri oluyor. Ondan hemen yerimden kalkip karnimi tutup hapsiriyorum. Ilk hamileligim de bu sekildeydi. Bence normal yani.
İyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor?Güzel anne adayları nasılsınız?
3üzler geldi aklıma bugün hadi yolu yariladiniz sağlıcakla inşallah
Bende gebelik şekeri vardı, daha önce de yazmıştım. Liste gebelik sekerini düzenlemek içindi ama baktığında sağlıklı beslenmeListe için çok sağol canım ben de diyetteyim ne yiyeceğimi şaşırıyodum artık bu çok işime yarayacakmerak ettiğim birşey var bunları yaparken kilo alım durumların nasıldı? Ben kilo alamıcam diye tedirgin oluyorum
Bende hiçbiyere atmadım canım düşünmüyorum da etrafta kötü gözlüler çok var çünküBen hiç koymadım doğuma kadar da koymayı düşünmüyorum
Kız uykuya yatmadan önce ne yapıyorsunuz söyleyin bende yapayım de rüya göreyimKızlar ben rüyamda doğum yapıyordumDaydream_ @pcfl 3. Sıraya beni yazın doktor kucağıma veriyor bebeği yanakları kırmızı kırmızı allahım ne tatlı bi bebek diyorum. Sonra eşime benziyor diye içimden geçiriyorum. O sırada eşim geliyor ona gösteriyorum o da kucağına alıp kokluyor bebeği. Sonra emzirecektim ki uyandım
Kimin fotoğrafınıKızlar İnstagrama fotoğraf attiniz mi bugün çok atasım var ilk kez ama yine kocadan veto yedik nazar vetosu
Sağol canım ben de bunu bi araştırayım bakayım kendim bi hesap edeyim ne çıkacakYok cumartesi calismiyordum canim. Sut izni hesaplama icin int.te hesaplama tabloları da var sanırım iş günü olarak 28 is günü yapıyor toplu kullanimda. şirketteki ik calisaniyla birlikte hesaplamadik açıkçası, onlarda bir excel makro gibi bir hesaplama tablosu var resmi tatil günlerini düşüyor, bana ise geri donecegim tarihi söylemisti. İlk 6 ay için günde 3 saat, ikinci 6 ay için gunde 1.5 saat hesaplanıyor. Eğer 37 ye kadar çalışamam diyorsan ya da o anki durumunda izin kullanmak istersen kullan tabi, sadece 37 haftaya kadar kullanırsın. Buarada her durumda 32.haftada doktora gidip çalışabilir raporu almamız gerekiyor bunu belki biliyorsundur. Sonra 37 haftalikken gidip doğum iznini başlatacak raporu alıyoruz.
Eger süt iznini toplu kullanmak istemezsen haftanın bir günü izin şeklinde de kullanılabiliyor şirket inisityatifinde, ben acaba bu sefer öyle mi yapsam diye düşünüyorum. Doğum izni 16 hafta+yıllık izinlerim bayag birikmis var, sonrasında ise başlayıp süt iznimi cuma günleri izin olarak mı kullansam diye, bakalim zaman var yakinlasinca karar vereceğim
Yok tatlim ben Aydin daydim. Elaziğ a tayinimiz çikti simdi ordayizCanım sen İstanbulda mısın benim özeldeki doktorum da aynı zamanda şehir hastanesinde görev yapıyor
Ben erken uyuyorum sanırım sıkılıyorum uyurkenKız uykuya yatmadan önce ne yapıyorsunuz söyleyin bende yapayım de rüya göreyimartık gün içinde nasil yorulduysam rüyamda bile uyuyorum herhalde ki hatırlamıyorum yani
Böylesi çok rahat bence benim işyerinde çalışan arkadaşlar bile yeni öğrendiler 24 haftalık diyince yok artık nasıl kamufle ettin diyolarBende hiçbiyere atmadım canım düşünmüyorum da etrafta kötü gözlüler çok var çünkü
Klişe sözlerden devam edeyim " şimdi uyu uyu nasılsa sonra uyuyamayacaksin " "vaktin varken keyfini çıkart "Ben erken uyuyorum sanırım sıkılıyorum uyurken
Ahahhaa en temizi valla helal olsun canımBöylesi çok rahat bence benim işyerinde çalışan arkadaşlar bile yeni öğrendiler 24 haftalık diyince yok artık nasıl kamufle ettin diyolar
Çok sevindimİyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor?
Rüyada bile uyumakKız uykuya yatmadan önce ne yapıyorsunuz söyleyin bende yapayım de rüya göreyimartık gün içinde nasil yorulduysam rüyamda bile uyuyorum herhalde ki hatırlamıyorum yani
Hmm anladım canım hayırlısı olsunYok tatlim ben Aydin daydim. Elaziğ a tayinimiz çikti simdi ordayiz