2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sonucu ilet bize

Buzdolabi posetine koyup koseni minicik delin miss :) afiyet olsun, yasi kutlu olsun esinizin
Sağol canım Poşeti denedim ama hoşuma gitmedi çok yumuşak geldi şanti hakimiyet kuramadım Krem şantiyi biraz daha katı yapsam belki poşetle iyi sonuç alırdım. Grazül siparişi verdim yarın gelcek onla yazıcam

Canım sen İstanbulda mısın benim özeldeki doktorum da aynı zamanda şehir hastanesinde görev yapıyor

Bilmiyorum deyip geçiştirmek mi tuhaf valla bazı doktorlar. Değiştir bencede canım ilgisiz doktora hiç tahammülüm yok valla benim

Benimde aynen anlattığın gibi oluyor canım tek değilmişim karnımı tutup hapşıran

Bende gebelik şekeri vardı, daha önce de yazmıştım. Liste gebelik sekerini düzenlemek içindi ama baktığında sağlıklı beslenme az ye sık ye, anlık enerji veren besinler değil uzun süre enerji veren besinler tüket mantığı. Gebelik şekeri çok hızlı orantısız kilo almama sebep olmuştu. Nasil diyim 1.5 haftada 10 kilo aldığımı bilirim neyse listeye başladıktan sonra orantısız kilo almaktan sağlıklı kilo almaya döndü benim için
Yine kilo aldım, ama haftada 10 kilo değil. Birde kilo almak bence birazda bünye meselesi kimi yer yer kilo almaz kiminin vücudu kiloyu aldı mı bırakmaz. Önemli olan kilo alman değil ki senin ve bebeğinin sağlığı sağlıklı kilonun olması..

Kız uykuya yatmadan önce ne yapıyorsunuz söyleyin bende yapayım de rüya göreyim artık gün içinde nasil yorulduysam rüyamda bile uyuyorum herhalde ki hatırlamıyorum yani

Sağol canım ben de bunu bi araştırayım bakayım kendim bi hesap edeyim ne çıkacak ben kendim hesapladığımda da haftasonları ile birlikte 1 aya yakın bulmuştum demek ki doğru hesaplamışım kafadan 1 ay diye söylerim ben direk, valla o bi gün gitmeme olayını ben de düşündüm ama izni uzatmak daha cazip geliyor

Kız uykuya yatmadan önce ne yapıyorsunuz söyleyin bende yapayım de rüya göreyim artık gün içinde nasil yorulduysam rüyamda bile uyuyorum herhalde ki hatırlamıyorum yani
Rüyada bile uyumak ben de okadar verimsiz uyuyorum ki 2-3 kere tuvalete kalkıyorum, bazen yatağa geri döndüğümde uykum kaçmış oluyor tekrar uyumakta cok zorlanıyorum ama ona rağmen gördüğüm rüyalar çok canlı. Hormonlar hepimizde farklı etki yapıyor demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…