2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun kuzum.doktorum yazdı aslında antibiyotik ama ben atlatırsam diye içmeyim dedim o da olmadı yarın yine gidicem fırçalayacak beni inşallah öksürükle kasılmarın falan alakası yoktur bebeğe eziyet etmemişimdir inşallah

Kıslar şeker yüklemesi yaptıran var mı haftaya şeker yüklemesi yapılacakmış bana ilk hamileligim de yaptırmadım ama yaptırmayı düşünüyorum sizin düşünceniz nasıl bu konuda
Ben yaptıracağım canim bi tehlike varsa en azindan çıksın onlem alalim. Kac haftalik olucaksin. B3nim dr henuz bilgi vermedi. 25 haftalikken 23 unde kontrolüm var.

Teşekkür ederim canim. Öksürük etkileyebilir bn öksürürken kasiklarim acı acı kasiliyodu. Ilerlememesi önemli bebekte sıkıntı olacagini sanmiyorum. En basiti hapşırırken ani hareketle bile kasiliyoruz.

Sagol canım benimde kızım var banada ondan geçti kızımda agır geçirdi antibiyotiklerle daha yeni düzeldi bir salgın var ama çok agır aciller dolmuş hep çocuk bebek

Böyle hazır kıyafetler ilaç gibi geliyor
Kıslar şeker yüklemesi yaptıran var mı haftaya şeker yüklemesi yapılacakmış bana ilk hamileligim de yaptırmadım ama yaptırmayı düşünüyorum sizin düşünceniz nasıl bu konuda
Ben yaptıracağım canım, 23 Kasım gibi

Ben yaptıracağım canim bi tehlike varsa en azindan çıksın onlem alalim. Kac haftalik olucaksin. B3nim dr henuz bilgi vermedi. 25 haftalikken 23 unde kontrolüm var.
27 haftalık oluncam canım zaten 24 haftada başlıyormuş 28 haftaya kadar yapılır dedi doktor

Benim de çarşamba günü yapılacak canım bi önceki gebeliğimde de yaptırmıştım yine yaptıracağım mutlaka.

Böyle hazır kıyafetler ilaç gibi geliyor

Ben yaptıracağım canım, 23 Kasım gibi
Kesinlikle ilaç gibi geldi o zamanlarda bile hemen hemen hepsini GAP’tan almıştım kendi ördüklerimde var hele ki onlara hiç kıyamıyorum ilk ördüğüm takımım bu anneciğim öğretmişti yorutubeden gösteriyor o kadar kolay geliyordu anlatamam:)

Eklentiler

• 0222224F-9615-44B5-A3D3-C4F6514B1F55.jpeg
    240,4 KB · Görüntüleme: 61
Bende çarşamba 25*2 olacağım doktorum o zamana yaptır dedi. Senin bayağı önceymiş sen tamamen Şubat annesisin hatta Ocak sonu da olabilirsin:)))
Valla canım daha tarihleri anlamış degilim şimdi 24*3 günümdeyim ama Detaylı ultrasonda 25*5 görünüyor dogum tarihi 24.02 diye gösteriyor tabi hayrlısı artık hangisi denk gelirse o zaman gelicek

Valla canım daha tarihleri anlamış degilim şimdi 24*3 günümdeyim ama Detaylı ultrasonda 25*5 görünüyor dogum tarihi 24.02 diye gösteriyor tabi hayrlısı artık hangisi denk gelirse o zaman gelicek
Ben de gebeliğin başından beridir anlamıyorum nasıl hesaplıyorlar ya ilk 2 haftayı saymıyorlar ya da son 2 haftayı yarın 25 hafta olacağım mesela 7.aya girmiş oluyorum ama doktorların hesaplsrına göre 5 ay 2 hafta gibi oluyor

kızlar selam , şeker testi nasıl yapılıyor ve ne kadar sürüyor yarın yaptırıcam ama ordan işe geçicem yetişir miyim işe ona göre izin alayım
Aç karın, yemek yemeden yapılıyor canım. İlk önce kan alınıyor açlık kan şekeri ölçümü yapılıyor, sonra gazoz gibi şekerli su gibi tadı garip bir sıvı içiliyor, içtikten 1 saat sonra yeniden kan alınıyor. Gerek görülürse 2. Saatte de tekrar kan alınıyor. O süreye kadar yemek yenmiyor. Yanınızda tuzlu birseyler bulundurun hemşire kan alınmayacak dediğinde mutlaka atıştırın birseyler...

Önce antibiyotik kullandım, cok yoğun öksürük olunca tüm gün acilde kaldığım bile oldu, nebulizator ile ilaç kullandım , yine geçmedi, öksürük şurubu verdiler, antibiyotik halen devam ediyor bu süreçte herhalde 4.haftayi felan devirdim bu hafta halen öksürük var. Öksürürken kasılmalar oluyor doktorlar oksurukte aşırı karın basıncı olduğunda kasilmanin normal olduğunu bebeğin sağlığını etkilemeyecegini ama oksurukten sonra uzun süre geçmezse ek kontrol gerekebilecegini ve dayanılmaz ağrı olduğunda önemli olduğunu söyledi. Benim oksuruge bağlı sürekli kasılma oluyor öksürük bitince 1-2 dakika içinde kasılma geçiyor.

Gec olsun guc olmasin guzel haberler alalim insallah sirasiyla.

Doktor bilmiyorum mu dedi belki sizi gormeden muayene etmeden bir sey demek istememis olabilir mi?yani yoksa bu cevapla ben olsam devam etmezdim.

Bilmiyorum deyip geçiştirmek mi tuhaf valla bazı doktorlar. Değiştir bencede canım ilgisiz doktora hiç tahammülüm yok valla benim
Evet deneyimli bir doktor diye devam ediyorum ama bazen çok dalgın oluyor beni başka hastayla karıştırıyor, bazen böyle geçiştiriyor önemli sorularımı stres yapıyorum, bazen de dünya tatlısı anne gibi yaklaşıyor of yaşı ileri biraz o yüzden bir iletişimsizlik yaşıyoruz çok zor bu doktor işi

Canım ani hareketlerde oluyor öyle hemen kötü düşünme bazen yatakta dönerken benimde oluyor.
Ay gerçekten iyi ki varsınız, doktordan daha çok içimi rahatlatıyorsunuz yalnız olmamak ters giden bişey olmadığını düşündürtüyor, zaten dün okudum mesajlarınızı bugün hiç ağrım olmadı mesela

Canım benim biz hep burdayız birbirimize destek olalım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…