2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sorduğun icin teşekkürler canim vallahi sağlığımız iyi cok şükür. Is aşırı yogunlasti bos kaldığımda da indirim arastiriyorum artik alinmasi gerekenleri tamamlamak için. Buraya da pek bakamadim.
Sen ve diger tüm minnoş anneler de iyisinizdir insallah

Canim benim de oluyor tabi ani harekette agrilarim. Ilk hamileleligim de de oyleydi. Doktor Ani hareket yapmamami soyledi.
Batma, agri oluyor bende de.Tabi en iyi bilgilendirmeyi doktorunuz yapar.
Normal o zaman, her zaman olmuyor zaten günde iki üç.
Benim doktorum bilmiyorum dedi, nefret ediyorum bu cevaptan çünkü hamileliğin başından beri toplasan kadına 3 soru sormuşumdur onları da bu şekilde geçiştirdi, değiştiricem sanırım doktoru da.

En geriden gelen benim. Benim daha 9 Aralik detayli
Gec olsun guc olmasin guzel haberler alalim insallah sirasiyla.
Doktor bilmiyorum mu dedi belki sizi gormeden muayene etmeden bir sey demek istememis olabilir mi?yani yoksa bu cevapla ben olsam devam etmezdim.

Sana 3. Nün haberi verilmiş

Kolay gelsin canım Çok şükür iyiyiz biz de

Valla canim ben hep yavas yavas donerim yoksa aniden agri saplaniyor. Hatta hapsirirken bile yatma pozisyonunda hapsirsam asiri bir agri oluyor. Ondan hemen yerimden kalkip karnimi tutup hapsiriyorum. Ilk hamileligim de bu sekildeydi. Bence normal yani.

Gec olsun guc olmasin guzel haberler alalim insallah sirasiyla.

Doktor bilmiyorum mu dedi belki sizi gormeden muayene etmeden bir sey demek istememis olabilir mi?yani yoksa bu cevapla ben olsam devam etmezdim.
Ben zaten yanlis gruptayim Nisan da olmam lazimmis sonra fark etti ama iyi ki oyle yapmisim

Herkesi doğuma gonderecegim bu sayfada in cin top oynarken ben doğuma gidecegim
Orasi hic belli olmaz,tabi oncelikle vaktinde saglicakla gelsin bebis.Benim daha onceki gebeligimde agustos sonu gorunuyordu dogum,8 agustosta dogum oldu,uc hafta erken yani sonucta kimisi 37 de doguruyor kimisi kirkli haftalari deviriyor saglicakla vaktinde gelsinler insallah

Liste için çok sağol canım ben de diyetteyim ne yiyeceğimi şaşırıyodum artık bu çok işime yarayacak merak ettiğim birşey var bunları yaparken kilo alım durumların nasıldı? Ben kilo alamıcam diye tedirgin oluyorum

Bende de çok oluyo canım gece yatakta dönerken çok zorlanıyorum hemen ağrı saplanıyo kasıklarıma. Bazen koltukta uzandığımda kalkamadığım bile oluyo eşim elimden tutup kaldırıyo 5.ay da böyleysek 7-8.ay da nasıl oluruz düşünemiyorum

Kızlar kızlar Eşime pasta yapıyorum doğumgünü için, üzerine yazı yazıcam ama krema sıkma torbam yok yağlı kağıttan yapıldığını gördüm internette deneyen var mı, rezil olur diye tırsıyorum

Benim sezeryan ondan 40 a birakmazlar da en erken Mart sonu Nisan başi olur canim.

Zor olur bence ben krema sıkma torbasıyla bile çok zor yapmistim el alışkanlığı olmayınca zorlaniyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…