Sorduğun icin teşekkürler canimGünaydın kızlar
@lavenderbrown nasılsın canım? Oldu mu serklaj işlemi?
@qizemli seni de merak ettim nerelerdesin, nasılsın?
Sunrseee senin de sesin çıkmadı uzun süredir
Rheaa naptınız hastalık işlerini toparlayabildiniz mi?
@ikizlerkadini96 ilaçlara başlayabilmene çok sevindim canım, umarım çok daha iyi hissedersinŞimdi nasılsın, keyfin nasıl?
Canim benim de oluyor tabi ani harekette agrilarim. Ilk hamileleligim de de oyleydi. Doktor Ani hareket yapmamami soyledi.
Normal o zaman, her zaman olmuyor zaten günde iki üç.Batma, agri oluyor bende de.Tabi en iyi bilgilendirmeyi doktorunuz yapar.
Gec olsun guc olmasinEn geriden gelen benim. Benim daha 9 Aralik detayli
Doktor bilmiyorum mu dediNormal o zaman, her zaman olmuyor zaten günde iki üç.
Benim doktorum bilmiyorum dedi, nefret ediyorum bu cevaptan çünkü hamileliğin başından beri toplasan kadına 3 soru sormuşumdur onları da bu şekilde geçiştirdi, değiştiricem sanırım doktoru da.
Sana 3. Nün haberi verilmişBen de dun gece dogum yapiyordum emziriyordum. Onunla kalmayip 3. yu doguruyordum o da kizdi canim kizim diye seviyordumSağ mememi emdi. Oglumda da ruyamda hep emziriyordum ama sag gogsumu emmiyordu gercekten dogdu saği emmek istemedi pes etmeden alistirmistim fakat yine de sol gögsume duskundu
Kolay gelsin canımSorduğun icin teşekkürler canimvallahi sağlığımız iyi cok şükür. Is aşırı yogunlasti bos kaldığımda da indirim arastiriyorum artik alinmasi gerekenleri tamamlamak için. Buraya da pek bakamadim.
Sen ve diger tüm minnoş anneler de iyisinizdir insallah
Valla canim ben hep yavas yavas donerim yoksa aniden agri saplaniyor. Hatta hapsirirken bile yatma pozisyonunda hapsirsam asiri bir agri oluyor. Ondan hemen yerimden kalkip karnimi tutup hapsiriyorum. Ilk hamileligim de bu sekildeydi. Bence normal yani.Normal o zaman, her zaman olmuyor zaten günde iki üç.
Benim doktorum bilmiyorum dedi, nefret ediyorum bu cevaptan çünkü hamileliğin başından beri toplasan kadına 3 soru sormuşumdur onları da bu şekilde geçiştirdi, değiştiricem sanırım doktoru da.
Ben zaten yanlis gruptayim Nisan da olmam lazimmis sonra fark etti ama iyi ki oyle yapmisimGec olsun guc olmasinguzel haberler alalim insallah sirasiyla.
Doktor bilmiyorum mu dedibelki sizi gormeden muayene etmeden bir sey demek istememis olabilir mi?yani yoksa bu cevapla ben olsam devam etmezdim.
Herkesi doğuma gonderecegim bu sayfada in cin top oynarken ben doğuma gidecegimBen zaten yanlis gruptayim Nisan da olmam lazimmis sonra fark etti ama iyi ki oyle yapmisim
Orasi hic belli olmaz,tabi oncelikle vaktinde saglicakla gelsin bebis.Benim daha onceki gebeligimde agustos sonu gorunuyordu dogum,8 agustosta dogum oldu,uc hafta erken yaniHerkesi doğuma gonderecegim bu sayfada in cin top oynarken ben doğuma gidecegim
Liste için çok sağol canım ben de diyetteyim ne yiyeceğimi şaşırıyodum artık bu çok işime yarayacakDoymayı birak bitiremiyordum bileöğle ve akşam öğünunde çorba, 8 yemek kaşığı yemek üstüne 3 parça kofte/et / 1 kase yogurt /1 kase salata bitmiyor bu ilk diyette sonra o kaşık yoğurtla kase yogurt oldu baya doyuruyor ki ben çok uzun zamandır ekmek kullanmıyorum. Ekmek yerine değişim sayfası daki ölçülere göre pilav , çorba, yemek değişimi yapıyordum ki halen ekmek kullanmam. Saatlik olarak programa uyunca ara öğünleri vs atlamayinca fazlasıyla yetiyor bitmiyordu bazen
Bende de çok oluyo canım gece yatakta dönerken çok zorlanıyorum hemen ağrı saplanıyo kasıklarıma. Bazen koltukta uzandığımda kalkamadığım bile oluyoKızlar ani hareket edince mesela birden ayağa kalkma, arabada çukur sarsıntı olunca hafif ağrı oluyor mu? Ya da yatakta hızla birden dönünce ? Benim oluyor ve neden olduğunu anlayamıyorum canımı sıkmaya başladı. İdrar yolu enfeksiyonu zannediyordum doktorum o kadar az seviyede enfeksiyon ağrı yapamaz dedi eşim e hamilesin karnında bişey var ani harekette ağrır tabi diyor sizin baya hareketleriniz hamilelik öncesi gibi ağrısız mı?
Benim sezeryan ondan 40 a birakmazlar da en erken Mart sonu Nisan başi olur canim.Orasi hic belli olmaz,tabi oncelikle vaktinde saglicakla gelsin bebis.Benim daha onceki gebeligimde agustos sonu gorunuyordu dogum,8 agustosta dogum oldu,uc hafta erken yanisonucta kimisi 37 de doguruyor kimisi kirkli haftalari deviriyor saglicakla vaktinde gelsinler insallah
Zor olur benceKızlar kızlarEşime pasta yapıyorum doğumgünü için, üzerine yazı yazıcam ama krema sıkma torbam yok yağlı kağıttan yapıldığını gördüm internette deneyen var mı, rezil olur diye tırsıyorum
Sağol cesaretim aşırı arttı şuanZor olur benceben krema sıkma torbasıyla bile çok zor yapmistim el alışkanlığı olmayınca zorlaniyo insan
Yoksa mecbur iyi olsa da kotu de yağli kagitla yapacaksinSağol cesaretim aşırı arttı şuan
Denicem bakalım 2 3 saat dinlensin kaplayıp yazcam önce tabakta falan denerimYoksa mecbur iyi olsa da kotu de yağli kagitla yapacaksinEl emeginin her hali guzel olur
Ben hiç koymadım doğuma kadar da koymayı düşünmüyorumKızlar İnstagrama fotoğraf attiniz mi bugün çok atasım var ilk kez ama yine kocadan veto yedik nazar vetosu
Ben koymadım galiba doğuma 2 hafta kala koyarımKızlar İnstagrama fotoğraf attiniz mi bugün çok atasım var ilk kez ama yine kocadan veto yedik nazar vetosu