2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günaydın canım Benim kontrolüm de 19 unda Daha 2 haftadan fazla var beklemek zor.

Ben 6 yil once oğlumu prenses dogumla doğurdum tabiki yine öncesinde sanci çekiyorsun acilma olana kadar daha sonra belden igne vuruyorlar sanci adet sancinin en ağır versiyonu gibi kalıyor hepsini kesmiyorlar sancinun cunku ısınmak için sanci gerekli dedi doktor ama rahat yarim saatte oğlumu doğurdum yine sanci cektim ama doğurana kadar oyle asiri sanci olmadi ozamanlar 1500 vermistim simdi 10bin diyorlar

Benim ikinci gebeligim diye endise ettim,kizim 17. Haftada baslamisti deli gibi tekmelemeye kiyaslamamak lazimmis.Kağan kocatepenin videolarina bakiyorum o da cok guzel acikliyor,rahatliyor insan.

Benim ikinci gebeligim diye endise ettim,kizim 17. Haftada baslamisti deli gibi tekmelemeye kiyaslamamak lazimmis.Kağan kocatepenin videolarina bakiyorum o da cok guzel acikliyor,rahatliyor insan.
O zamanki şartlarla şimdiki şartlar aynı değil vücudumuz da değişiyor sonuçta Hem bebeğin karakteri bile etkili bence bu hareketler konusunda. Ben mesela 2-3 gün çok aktif hissediyorum 2 gün daha az hissediyorum her gün aynı olmuyor. Geçen bi doktorun soru cevabında denk geldi Hareketini hissetmiyorum bişey var mıdır diye sormuşlar. Doktor 30 hafta altı hissederseniz de çok oralı olmayın hissetmezseniz de demiş. Yani aslında 30 dan sonra daha düzenli olması gerekiyor hareketlerin o zaman daha farklı olacaktır diye düşünüyorum.

tabiki canım hiç endişelenme, bebekten bebeğe de farkediyor. 28 den sonra düzenli olacak.

nerelerdesin sen :) nasılsın canım

Çok teşekkür ederim hepinize, benim de tercihim bu yöntem olacak gerekli şartlar oluşursa:) adet sancısı çok çektim, bazen ellerim uyuşup bayılacak kıvama geliyordum, kafamı kurcalayan en büyük endişe de bu. Sancinin pik yaptığı noktada epiduralin eminim faydası olacaktır.

Canim şimdi 10binin altında yüzüne bile bakmıyorlar fiyatlar çok uçtu çok benim görüştüğüm hastane grubu 12bin dedi bu yıl sonuna kadar ödeme yapma şartıyla.
2023 zammı artık yeni yilda nasıl ne kadar olur tahmin bile edemiyorum

Valla acikcasi epidural yapmadan da oğlumu dogururdum cunku o sancıyı yeterince cektim igne vurulana kadar o yüzden gerek yok ben bunda da bi sıkıntı olmaz normal doğum olursa tamamen normal yapcam

Ah ah o sartlar bana 8-10 kilo fark olarak degisti evet doktorum da bebegin karakteri de olabilir,her bebek farklidir dedi.Gebelige bagli anksiyete duzeyi de yukseliyor malesef.Mesela İleriki haftalarda bebek kilolari paylasilacak ayni haftada ama bebek boyu kilosu farkli olacak cogumuzun.İlk gebeligimde buna cok takmistim En dogrusunu doktorumuzu dinlemek,farkli bir sey gorurse zaten soyleyecektir.
tabiki canım hiç endişelenme, bebekten bebeğe de farkediyor. 28 den sonra düzenli olacak.
Bebekten bebege,anne kilosuna,bebegin durusuna bagli olarak farkli olurmus.Doktorum detayli aciklayinca daha rahatladim cok sukur.

Hiç bişi olmaz canım merak etme bütünden sonra da şikayetleri azalır tamamen iyileşmeye başlar Allah’ın izniyle

Yaşamadığım için bilmiyorum ama yakın zamanda ablam doğum yaptı epiduralle. 20 dkda doğum yaptı ve çok kolay geçmiş. Ikınma konusunda ordaki ebeler çok yardımcı olmuş karnından bastırmışlar aşağı doğru falan. Sürecin uzayıp kısalması aslında biraz senin kaç saattir sancı çektiğin ve açılmanın ne kadar olduğuyla alakalı benim gözlemlediğim. Yine en doğru bilgiyi doktorun verecektir

İyi yapmışsın canım çok rahat pentinin tayt ama ince lcw den söyledim bi pantolon şimdi bakalım nasıl çıkacak

kilo tabiki farkettiriyor hissetmek açısından :) ben özellikle pek paylaşmıyorum bebegin kilosunu boyunu filan, böyle karşılaştıranlar olabileceği icin. ama hepimiz genetik olarak farklıyız bunu sen de biliyorsun, 180 ortalama bir anne baba ile 160 ortalama anne babanın bebekleri aynı boyda dogmayacaktır. anne baba uzun da olsa bebek kısa olabiliyor ya da tam tersi, okadar farkediyor ki bunun bir kuralı yok asla kafana takma, sağlıkla olsunlar yeter. dedigin gibi doktorun söyledikleri önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…