Sezeryanda zaten baskı, çekiştirme vs hepsini hissediyorsun ama acı hissetmiyorsun. Sezeryan beni çok korkutuyor yaBen normal yapmadim ama ameliyathaneden cikinca en iyisi tek.cocuk 2. ye gerek yok demsitimYa ben de belden uyusturmali spinal anestezi olmustum herkes.cok.rahat vs demsiti de ben doktorun her hareketini hissetmistim. Karnimdan bebegi cikarmasi dikisler vs sonra tirtirtitredim soguktu da bana sakinlestirici yapmislardi.uyumustum. Allah im bir ruyalar gormustum anlatamam ruyada oglumu dogurmaya calisiyorum falan bir.sure ruyanin etkisinden kurtulamadim. Iğne yerim de 1 yildan fazla.sure agridi. Ondan bu defa tamamen bayiltsinlar beni
Yapan doktora bağlı o canım. Belden iğneyle anestezi doktoru giriyor ne kadar başarılı ise sonrası da o kadar iyi oluyor, ağrı sızı olmuyor.Evet kisiden kisiye degisiyor bu isler bence. Benim daha sonra.iğne agrim cok oldu. Genel.anestezi olanlar beni gorunce sen bize gore cok iyisin demislerdi. Kafam karisik acikcasi. Kimisi belden iğne vurdurmak iyi degil ileride bel sorunlariniz olabilir diyo. Ben de bilmiyorum ki kimin soyledigi dogru.
Uyanik olmakta cok.gyzel getirip bebegi gosteriyorlar gyzel guzel fotograf cekiyorlarSezeryanda zaten baskı, çekiştirme vs hepsini hissediyorsun ama acı hissetmiyorsun. Sezeryan beni çok korkutuyor yaİş oraya gelirse bakalım nasıl olucak. Tamamen de uyumak istemem ben olaya, akışa hakim olmam lazım
Evet canim.doktora da bagli tabi. Mesela doktorumun bilgisine cok guveniyordum ama elinin agir.oldugunu.dusunuyorum. Kim onda dogum yapti ise baya zor gecti demislerdi. Ondan bu hamilelikte tercih etmedim.Yapan doktora bağlı o canım. Belden iğneyle anestezi doktoru giriyor ne kadar başarılı ise sonrası da o kadar iyi oluyor, ağrı sızı olmuyor.
İNSAALLAH canim temiz çıktıysa tam sonuc da temiz cikar ALLAHİN izniyle ALLAH hic bir anneyi evladiyla sinamasincanım beyinde koroid pleksus kisti var o yüzden çok şükür ön sonuç temiz çıktı %90 diğeride temiz çıkar dedi.
canım şimdi geldim hastaneden çok şükür ön sonuç temiz çıktı %90 diğeride temiz çıkar dedi.içim rahatladı inşallah diğerinde de hayırlı haberler alırım
İNSAALLAH canim ALLAH gönlüne ferahlık versinlohusayken bana da cok fena olmustu, o tam delirmelik dönem :) aynen zaten bebegimi de üzecegim diye korkuyorum ama bazen böyle düşüyor insan işte elimde degil, dedigin gibi dua edecegim sagol canım
sen son yarım saat külkedisine dönüşmüşsün
Ben yatmadan içiyorum canımKızlar kan ilaçlarınızı ne zaman içiyorsunuz? Yemekten 1-1.30 saat önce içilmeli diye biliyorum ama nasıl denk getireceğim.. akşam yatarken içenleri duyuyorum bi de. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Canım ben akşam yemeğinden 2,5 saat önce falan içiyorum hem karnım acıkmış oluyor çokta farketmiyor ya ben çok dikkat etmedim ona rağmen manyak yükselmişKızlar kan ilaçlarınızı ne zaman içiyorsunuz? Yemekten 1-1.30 saat önce içilmeli diye biliyorum ama nasıl denk getireceğim.. akşam yatarken içenleri duyuyorum bi de. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Sağlıkla gelsin minnoşlar yeter ki çekeriz ağrılarıKoptum resmen... Genede benim dogum guzeldi ve rahatti... O agrilar olmasa dogmaz bebek... Ancak o aci ile bu yalan dunyaya gelmek zorunda kalir
Giyimin nasıl çok sıkacak şeyler giyme canım sırt ve bel ağrısı bende de oluyor akşamları özellikleKızlar ben masabası calısıyorum bu yuzden karnımın altında hafif gergin bir agrı ve arada belimde agrı oluyor sizinde oluyor mu kaslar mı genişliyor ondan mı acaba
Kızı okula kaldırırken içiyorum o gidiyor sone akeneşme kahvaltı falan hazırlıyorum yalan olmasın 45 dk en fazla 1 saat. Ama doktorum zaten 1 saat önce içmeye çalış demişti canım.Kızlar kan ilaçlarınızı ne zaman içiyorsunuz? Yemekten 1-1.30 saat önce içilmeli diye biliyorum ama nasıl denk getireceğim.. akşam yatarken içenleri duyuyorum bi de. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Aynen oyle kişiden kişiye değişiyor dedigin gibi. Ben 2 gün sonra ayağa kalktım agri konusunda oyle aşırı zorluk yaşamadım ama sezaryen sonrasi 15 gün yatan da var, belli olmuyor. Zaman gösterecek doguma yakin karar vereceğiz doktorla birlikte canimEvet kisiden kisiye degisiyor bu isler bence. Benim daha sonra.iğne agrim cok oldu. Genel.anestezi olanlar beni gorunce sen bize gore cok iyisin demislerdi. Kafam karisik acikcasi. Kimisi belden iğne vurdurmak iyi degil ileride bel sorunlariniz olabilir diyo. Ben de bilmiyorum ki kimin soyledigi dogru.
Ay biraz sıkıyordu canım 2 gündür giydiklerim o etkiler mi , evet benımde aksamları oluyor en cok dinlenmeye gectiğimde, sabah bir sey yok gibi oluyor ilerleyen saatlerde yorgun ve agrılı hissedıyorumGiyimin nasıl çok sıkacak şeyler giyme canım sırt ve bel ağrısı bende de oluyor akşamları özellikle
40 gün yatak istirahati yaptıgım için daha yeni 2 haftadır işime calısmaya basladıgım için cok iyi anlıyorum siziii , cok zor aktif calısan biri olarak yatmak psikolojik olarak cok yıpranmıstım , hatta benım cevremdeki insanlarada yansımaya baslamıstı bu kötü hallerim tartıstıklarım dahi oldu psikolojik olarak cok etkılendim belki psikolojik destek alabılırsınız bir profesyonelden , evde nefes egzersizi deneyin youtubedan acabılirsiniz yapmak için ,eve arkadaslarınızı sevdıklerınızı cagırabılırsınız en azından kafanızı dagıtacak sohbetler ortamlar yaratabılırsınız , bu durumun gecici bir durum oldugunu suan bebeginizin ve sizinyi oldugunuzu her gecen gunun bebegınize dahada yakınlastırdıgını düşünüp rahatlatabılırsınız kendinizi cok gecmiş olsun ama az kaldı anne olmak cok zor ve cok kutsal gercektenKızlar benim canım çok sıkılıyor sanki hep yattım gebeliğimde ilk 3,5 ay bulantılardan yattım. Şimdi de riskim var diye yatıyorum mecbur siz izliyorum kitap okuyorum. Hergün aynı psikolojim çok bozuldu. Çalışmıyorum etmiyorum moralim çok bozuluyor. Bi işe yaramıyorum sankı. Kızımda da doğumuma 1 hafta kala işten ayrılmıştım. 5 aylıktı tekrar başladım 11 sene hep aktif çalıştım ara vermeden hiç. Doğum öncesine saymıyorum bile. Şimdi öyle bir boşluğa düştüm ki. Bişeyler yazıyorum çiziyorum ama ilham da gelmiyor. Moralim bozuk gibi hep. Hiç böyle hissettiniz mi. Eşim zaten çalışmamdan yana değil bu saatten sonra hiç çalışmanı istemiyorum dedi. İlk zamanlar tatil gibi geldi ama sonrasında sıkıntı üstüne sıkıntı.
Kesinlikle etkiliyor canım sıkmayan şeyler giymeye çalış belini de ağrıtır kasıklarını daAy biraz sıkıyordu canım 2 gündür giydiklerim o etkiler mi , evet benımde aksamları oluyor en cok dinlenmeye gectiğimde, sabah bir sey yok gibi oluyor ilerleyen saatlerde yorgun ve agrılı hissedıyorum
Ne desek seni rahatlatmaz canım. Malesef sıkıcı bir durumKızlar benim canım çok sıkılıyor sanki hep yattım gebeliğimde ilk 3,5 ay bulantılardan yattım. Şimdi de riskim var diye yatıyorum mecbur siz izliyorum kitap okuyorum. Hergün aynı psikolojim çok bozuldu. Çalışmıyorum etmiyorum moralim çok bozuluyor. Bi işe yaramıyorum sankı. Kızımda da doğumuma 1 hafta kala işten ayrılmıştım. 5 aylıktı tekrar başladım 11 sene hep aktif çalıştım ara vermeden hiç. Doğum öncesine saymıyorum bile. Şimdi öyle bir boşluğa düştüm ki. Bişeyler yazıyorum çiziyorum ama ilham da gelmiyor. Moralim bozuk gibi hep. Hiç böyle hissettiniz mi. Eşim zaten çalışmamdan yana değil bu saatten sonra hiç çalışmanı istemiyorum dedi. İlk zamanlar tatil gibi geldi ama sonrasında sıkıntı üstüne sıkıntı.