- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
Canım o kalpteki parlaklığı banada gösterdi bebişte varmış ama çok küçük ilerde kaybolur dedi inşallahgünaydın kızlar ben salı günü tekrar kontrole gittiğimde kalpteki parlaklık kaybolmuş çok şükür ama beyindeki kistler duruyor dedi dr um amniyosentez ya da nifty i tekrar önerdi kafamız rahat eder doğuma kadar bu stresi yaşama dedi amniyosentez e ikna oldum çünkü daha garantici bir yapım var dün amniyosentezi yaptırdım artık sonuç bekleme zamanı geldi dua edin iyi haberler alayım bendebu arada minik oğluşum 480 gr 23 cm olmuş bile nasılda büyüyorlar
Aynen canım tabi belden olmuyor o ayrıdaOyyy maşallah tospikSenin yediğin sana kalmıyor demek ki bebiş hüpletiyor hepsini rahim ağırlığı su bebek derken zaten 3 kiloyu buluyordur ben kilo almadığımı bacaklarımdan anlıyorum mesela pantolonlarım hala normal şekilde giriyor bacağımdan ama tartıda artıyoruz o da normal
benim göğüsler küçük olunca ordan toparlıyorum birazAynen canım tabi belden olmuyor o ayrıdabenim gögüsler ve göbek önde kalça bacakta bir durum yok bakalım şimdilik iyide herkes 7 aydan sonra kilo başlıyor asıl diyorlar
Asıl macera o zamn başlıyorbenim göğüsler küçük olunca ordan toparlıyorum birazbakalım 3. trimesterda bizi neler bekliyor
sağolasın canım amin inşallah çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinCanım o kalpteki parlaklığı banada gösterdi bebişte varmış ama çok küçük ilerde kaybolur dedi inşallahİçini ferah tut canım Allahın izniyle saglıkla kucagına alıcaksın dualarımız seninle
İnşallah sen de güzel haberler alırsın canım benimgünaydın kızlar ben salı günü tekrar kontrole gittiğimde kalpteki parlaklık kaybolmuş çok şükür ama beyindeki kistler duruyor dedi dr um amniyosentez ya da nifty i tekrar önerdi kafamız rahat eder doğuma kadar bu stresi yaşama dedi amniyosentez e ikna oldum çünkü daha garantici bir yapım var dün amniyosentezi yaptırdım artık sonuç bekleme zamanı geldi dua edin iyi haberler alayım bendebu arada minik oğluşum 480 gr 23 cm olmuş bile nasılda büyüyorlar
Yine toplanma sertleşme oluyor tam vajinanın üst kısmında canım.o toplanınca sertleşince de orada kasılmam oluyor. Magnezyum diasporal vermişti doktorum onu içtim 3 saat sonra anında ishal oldum akşam. Doktoruma yazacaktım bende o da az önce mesaj atmış varmı sıkıntın nasıl oldun diye yazmış. İshal olduğumu söyledim onu bırak dedi Osteocare de vermişti ona devam et yeterli dedi.@Maviesil2837 seni merak ettim nasıl oldun ?
Rheaa daha iyi misin ?
Leedong sen nasılsın ağrın sancın oldu mu bi daha ?
@dely yoksun uzun süredir, oğlun nasıl oldu toparlayabildiniz mi ?
inşallah hep güzel haberler alırız canım benim hepimiz güzel haberler paylaşalım buradaİnşallah sen de güzel haberler alırsın canım benim
Ben de doona konusunda çok kararsızım ikinci el piyasası olması çok iyi ve kullananlar o kadar övüyor ki ama anlamadığım şey bebeğin ilk 6 ay 180 derece yatay pozisyonda uyuması gerek iskelet yapısı için, ayrıca oto koltuklarında 45dkdan fazla kalması oksijeni doğru açıdan almadığı için ciğer gelişimini etkiliyormuş. Bu doona kullananlar çocuk uyuyorsa uzun süre geçtiyse uyandırıp alıyorlar mı doona’dan çocuğu kafamda bir türlü oturmuyor, dışarı çıktım mesela günü geçireceğim o kadar saat doona da zararlı değil mi çocuğa ama zararlı olsa bu kadar insan nasıl bayılarak kullanıyor olabilir? Sen anlarsan bana da söyle lütfen :)Bilgi sahibi annelere birşey sormak istiyorum.
Doona kendiliğinden tekerlekleri katlanabilen puset alacaktım ama araştırdığıma göre pusetler çok sık kullanılmamalıymış. 1-2 saat belki. Zararlıymış bebek için. Daha çok tamamen sırtı düz olabilen bebek arabalarını tercih edin diyorlar. Bende ağır ve hareket zorluğu olur diye almak istememiştim ama şimdi araştırıyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
At bakalim nasil bebegin odasiKızlar bugün odamızı aldık çok şükürdaha güzelleri iyisi sizinde olsun inşallah kızlar E bebek in büyük şubesinden toplu tekstil alışverişi bide lazım olan şeyleride aldık. Baktıkça mutlu oluyorum bebeğimin bissürü şeyi oldu.Çok yoruldum ama değdi. Allahım sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Valla aklina koydugun bir sey varsa git al ne olacak kacirma. Eskiden Bim de falan uygundu boyle seyeler şuan piyasaya gore nasil bilmiyorum.Son durumu bildiricem cuma günü
Kafası aşağıya hala baskı yapıyor heralde cnm ondan hala orada sertleşme hissediyorsun. Bende dün akşam hareketlerini aşağıda hissettim sanki alt kısma yumruk atıyor gibi nasıl korktum hemen uzandım oğlum yukarıya çık oralara vur çok aşağıya vurma diye diye karnımla da oynadım biraz yarım saat sonra yukarıda hareket etmeye başladıYine toplanma sertleşme oluyor tam vajinanın üst kısmında canım.o toplanınca sertleşince de orada kasılmam oluyor. Magnezyum diasporal vermişti doktorum onu içtim 3 saat sonra anında ishal oldum akşam. Doktoruma yazacaktım bende o da az önce mesaj atmış varmı sıkıntın nasıl oldun diye yazmış. İshal olduğumu söyledim onu bırak dedi Osteocare de vermişti ona devam et yeterli dedi.
İnşallah canım benim saolasınAt bakalim nasil bebegin odasiBebegin guzel guzel uyusun icinde buyusun insallah
Ben oda yapmayi cok severim.Oda ilerde yapin diyen cok oluyor da biz de yaptik dinlememistik kimseyi iyi ki yapmisim. Kendine ait dolap oda cok rahat guzel oluyor. Simdi o odayi gelecek olana veriyorum oğlumu da yan odaya kaydirdimİnşallah canım benim saolasıngelince tamamlayıp atıcam canım. Hafta sonu boya yapıcaz
Dinlene dinlene düzelecek inşallah canım. Bu ilaçların da bi ortası yok biri kabız yapar biri ishalYine toplanma sertleşme oluyor tam vajinanın üst kısmında canım.o toplanınca sertleşince de orada kasılmam oluyor. Magnezyum diasporal vermişti doktorum onu içtim 3 saat sonra anında ishal oldum akşam. Doktoruma yazacaktım bende o da az önce mesaj atmış varmı sıkıntın nasıl oldun diye yazmış. İshal olduğumu söyledim onu bırak dedi Osteocare de vermişti ona devam et yeterli dedi.
Öyle diyen çok çevrede aldırış etmiyorum. Tabiki bütün eşyaları odasında olacak ne güzelBen oda yapmayi cok severim.Oda ilerde yapin diyen cok oluyor da biz de yaptik dinlememistik kimseyi iyi ki yapmisim. Kendine ait dolap oda cok rahat guzel oluyor. Simdi o odayi gelecek olana veriyorum oğlumu da yan odaya kaydirdim
bu araba yere aşırı yakın bana hiç güven vermiyor. diğer özelliklerine hiç bakmadım zaten aşırı pahalı bence gereksiz, çok daha güzel bebek arabaları var 15 bin verip sırt pozisyonu ayarlanamayan araba almak biraz lükse giriyor gibiBu doona konusunu araştırdım biraz, merak eden olursa diye buraya artı ve eksilerinin yazdığı bir link de bırakıyorum, benim anladığım bu ürünü övenler sanırım gün içinde toplam 2 saatten fazla kullanımının bebek gelişimine zararlı olduğunu bilmiyor ya da çok kısa süreli kullanıyorlar ve başka bir pusetleri daha var. Örneğin bu ürün sırt pozisyonu ayarlanamadığı için Kanada’da yasaklanmış, ayrıca adac güvenlik testine baktım güvenlik puanı da pek yüksek görünmüyor. Eğer doktora gidip gelmece, markete gitmece birine uğrama gibi kısa süreli aktiviteler için kullanacaksanız evet çok pratik hem oto koltuğu hem puset bir arada gibi ama ilk 6 ay sadece bunu kullanayım sonra bebek arabası alırım diyorsanız bunu tek başına kullanmak sağlıklı bir seçim değil orası kesin. Doona Stroller Car Seat: Is It a Must-Have? (Spoiler: Absolutely Not) - Anna in the House