Benim detaylida da Dr bebek kafasını aşağıya sıkıştırmış dedi. Hatta buyuzden kafa ölçümlerini böyle yapamam yemek yiyip gelin dedi. Ben de kötü bişey mi dedim, yoo sürekli pozisyon değiştirirler zaten sıkıntı yok dedi. Yemek yedikten sonra hala asagidaydi ama biraz daha iyiydi sanırım pozisyonu ki olcumleri yapabildi. Sizin de inşallah önemli bişey değildir, sonraki kontrole kadar dikkat edersiniz, kontrolde de iyi haberler alırsınız inşallahÜstten gözükmüyor zaten canım ben baskı var kasıklarımda bebek sürekli orada sertleşiyor bu seferki hatta sancılı oldu o yüzden doktoruma yazdım o da çağırdı beni. Alttan Rahimin durumuna bakmam lazım dedi çyle baktı. Bebeğin başında rahme dayanmış. Sanırım onun pozisyonuyla alakalı bir durum bu sancılar belki de rahim açıklığıyla ilgisi de yok doktor bakacak haftaya o zaman belli olavak işte yapıyla mı alakalı yoksa bebekle mi alakası var bakalım
Güle güle kullanınnnn oda bitince foto isterizzzKızlar bugün odamızı aldık çok şükürdaha güzelleri iyisi sizinde olsun inşallah kızlar E bebek in büyük şubesinden toplu tekstil alışverişi bide lazım olan şeyleride aldık. Baktıkça mutlu oluyorum bebeğimin bissürü şeyi oldu.Çok yoruldum ama değdi. Allahım sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Teşekkür ederim canım benimGüle güle kullanınnnn oda bitince foto isterizzz
Ooo aceleci minnoş önden önden gidiyorKıslar bugun beyefendiyüzünü göstermedi yüzüstü uyuyordu o yüzden foto yok bendedetaylı ultrasonda 23 haftalık gösterdi dogum tarihide 24.02. 2023 demişler bilemiyorum bakalım hangisi tutarsa
Kesinlikle Lale hocam bir tanedir, üstüne tanımam kimseyiDaha önce böyle bir dr a gitmediğimden kimseyle karşılaştıramıyorum tabi, ben Lale hanımın tatlılığına alışık olduğumdan biraz garip gelmiş olabilir zaten çok heyecanlı oluyor insanBaşlarda anlattı biraz sonra kendi kendine incelemeye ölçmeye devam etti dikkati dağılmasın diye hiçbir şey konuşmadık sonra sorunuz var mı diye sordu, sonrada virüs tekrar yayılıyor lütfen çok dikkat et dedi ve çıktık Sizinde çok güzel geçsin inşallah hayırlı haberlerle gelin
Sağlıkla gelip, sağlıkla kullansın inşallahKızlar bugün odamızı aldık çok şükürdaha güzelleri iyisi sizinde olsun inşallah kızlar E bebek in büyük şubesinden toplu tekstil alışverişi bide lazım olan şeyleride aldık. Baktıkça mutlu oluyorum bebeğimin bissürü şeyi oldu.Çok yoruldum ama değdi. Allahım sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Akrabalara haber salBekliyor olacağımkız napsam kimi göndersem dört bir yana
Hayırlı uğurlu olsun canımKızlar bugün odamızı aldık çok şükürdaha güzelleri iyisi sizinde olsun inşallah kızlar E bebek in büyük şubesinden toplu tekstil alışverişi bide lazım olan şeyleride aldık. Baktıkça mutlu oluyorum bebeğimin bissürü şeyi oldu.Çok yoruldum ama değdi. Allahım sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Benimki 28 Mart, seviniyordum balik olmicak diye. Erken gelirse balikKıslar bugun beyefendiyüzünü göstermedi yüzüstü uyuyordu o yüzden foto yok bendedetaylı ultrasonda 23 haftalık gösterdi dogum tarihide 24.02. 2023 demişler bilemiyorum bakalım hangisi tutarsa
çok geçmiş olsun canım benim stres yapma doktorun dediği şeylere dikkat et yat dinlen inanıyorum ki rahim yapın böyledir malesef ki anne olmak çok stresli zaten hareket etmese strese giriyoruz seni çok iyi anlıyorum çünkü bu hamileliğimin başından beri bende bir sürü farklı şeyle uğraştım her doktora gittiğimde farklı şeyler duydum ama inanıyorum ki herşey yoluna girecek dualarımız seninle sağlıkla zamanında gelsin minik kızın seni de daha fazla strese sokmasın lütfenKızlar şimdi çıktım doktordan Altan baktı rahimde içerden hafif açıklık var dedi bebeğin başıda Rahime baskı yapıyor evet aşağıda bebek dedi. Ama rahim yapında böyle olabilir bazen doğuma kdar böyle gidenler var haftaya gel mutlaka kontrol edelim dedi. Magnezyum ve kalsiyum verdi. O açıklığı kontrol edeceğiz dedi o yüzden haftaya çağırdı. Dinleneceksin çalışmayacaksın dedi.. Rahim filmini de yolluyorum şimdi. Bilmiyorum böyle bişey yaşayan oldu mu. Stres yaptım ister istemez. Doktorum stres yapma dedi. Ama erken doğum riski bunlar. Daha da çok erken Yeni girdim 6.ayıma.. sürekli aşağıda bebek. İnşallah yapısıyla alakalıdır. Ne diyim bekleyeceğiz işte 1 hafta.
gözün aydın canım çok sevindim iyi geçmesine sağlıkla gelsin inşallahkızlar selam. bugün detaylı ultrasonum vardı doktor bildiginiz hırpaladı beni 3-4 saat oldu hala kendime gelemedim. dün de şirket yemeği vardı 12 bucukta geldim eve belki onun da yorgunlugu var :/ çok şükür bebişimin tüm organları saglıklı herşeyi yolunda. plasenta da normal konuma gelmiş, çok rahatladım. muayenenin ortasında bizimki dönmedi bi türlü oyuzden bazı organlarına bakamadı, çıkın 10 dk hoplayın zıplayın çikolata yiyin öyle bir daha gelin dedigeldim sonra görebildi çok şükür ama muayene boyunca aleti okadar cok bastırdı ve karnımı okadar salladı ki sersem gibi oldum hala geçmedi. önceki detaylı ultrasonum hiç böyle değildi cok rahat gecmişti, bir de doktor klasik müzik filan açmıştı ortam daha rahatlatıcıydı, bu gittigim perinatalog beni geriyor biraz. çok şükür bu süreci de atlattım diyorum en azından, hepiniz icin saglıklı kontroller diliyorum
çok geçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versin umarım bir an önce atlatırsın bize de güzel haberler verirsinKızlar dermatologa gittim bugun kurdesen (ürtiker )dedi.gecen Cuma enfeksiyon hastalıklarına gittiğimde crp 16ydi şimdi bugun kurdeşen sonrası 60 a yükselmiş ayrıca alerji degerim LGE de 200 yüksek cıkmıs , romatiod faktör testinede dermatolog oda normal .idrar tahlilim gecen cuma temizdi ama dermatolog idrar kültürüde bakalım dedi idrar kültürüde istedi. Kas agrılarım sabahı kusmamda oldu arada üşüyormda cok sukur ateş yok , bide bogazımda gıcık var okadar . Kadın doğum doktoruma yazdım degeri görünce oda dermatog doktorun en iyi tedaviyi verecektir , pazartesi PCT testi normal cıkmıstı cok korkuyorum . Dermatologuda aradım oda endişe etme bebeğin etkileneceği kötü bir durum yok suan antibiyotik kullanmanı gerektirecek bir durumda yok dedi yarın bi idrar kültürün cıksın bi bakalım dedi . Bahsetmiştim öncesinde büyükabdesti yaparken acı hissedıyordum batma cam kesiği gibi sonra kabızlıgım başladı 3 gündür 1 defa cıktım tuvalete kafamda bir sürü soru enfeksiyonun kurdesini tetiklemiş gibi duruyor ama ne enfeksiyonu bilmiyorum korkuyorum bebegime zarar vermesindenolmadı yarın dahiliyeyede görünecegim
ayyy malesef bende de durumlar aynı 1 aydır temizlikçi çağıracağım hala erteliyorum evin her yeri pis ayıp olur şu dolap içlerini en azından halledeyim diye her doktora gittiğimde de doktor birşey diyor korkudan işi de yapamıyorum ev öylece bekliyor ancak günlük rutin işlere yetişebiliyorum ne olacak bu halimizKız benim de belim sakat işte haftasonu mutfak dolaplarını sildim nerdeyse belim tutulacaktı ama akıllanıyor muyum aslaaklıma koyduğumu illa yapıcam, eve temizlikçi bile çağıramıyorum eşim çağır diyo yok ev çok pis şimdi çağıramam önce bi toparlamam lazım diyorum sen kafayı yemişsin diyo
iyi günlerde kullansın minik kuzucuk sağlıkla doğsun da canım benim insan onun için minicik birşey olsa ona bile nasıl mutlu oluyor amaKızlar bugün odamızı aldık çok şükürdaha güzelleri iyisi sizinde olsun inşallah kızlar E bebek in büyük şubesinden toplu tekstil alışverişi bide lazım olan şeyleride aldık. Baktıkça mutlu oluyorum bebeğimin bissürü şeyi oldu.Çok yoruldum ama değdi. Allahım sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
biz çok abaratıyoruz da huy işte insanın içi rahat etmiyorayyy malesef bende de durumlar aynı 1 aydır temizlikçi çağıracağım hala erteliyorum evin her yeri pis ayıp olur şu dolap içlerini en azından halledeyim diye her doktora gittiğimde de doktor birşey diyor korkudan işi de yapamıyorum ev öylece bekliyor ancak günlük rutin işlere yetişebiliyorum ne olacak bu halimiz
canım iyi yapmışsın en azından stresin azalır hiç bir sorun çıkmayacak allahın izniylegünaydın kızlar ben salı günü tekrar kontrole gittiğimde kalpteki parlaklık kaybolmuş çok şükür ama beyindeki kistler duruyor dedi dr um amniyosentez ya da nifty i tekrar önerdi kafamız rahat eder doğuma kadar bu stresi yaşama dedi amniyosentez e ikna oldum çünkü daha garantici bir yapım var dün amniyosentezi yaptırdım artık sonuç bekleme zamanı geldi dua edin iyi haberler alayım bendebu arada minik oğluşum 480 gr 23 cm olmuş bile nasılda büyüyorlar
İnşallah canım benimSağlıkla gelip, sağlıkla kullansın inşallah
Akrabalara haber sal
Teşekkür ederim canımHayırlı uğurlu olsun canım
İnşallah canım sağlıklı olsunlarda. Diyorum dün eşime kendime alsam bu kadar sevinmezdim bu duygu çok değişik bambaşkaçok geçmiş olsun canım benim stres yapma doktorun dediği şeylere dikkat et yat dinlen inanıyorum ki rahim yapın böyledir malesef ki anne olmak çok stresli zaten hareket etmese strese giriyoruz seni çok iyi anlıyorum çünkü bu hamileliğimin başından beri bende bir sürü farklı şeyle uğraştım her doktora gittiğimde farklı şeyler duydum ama inanıyorum ki herşey yoluna girecek dualarımız seninle sağlıkla zamanında gelsin minik kızın seni de daha fazla strese sokmasın lütfen
gözün aydın canım çok sevindim iyi geçmesine sağlıkla gelsin inşallah
çok geçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versin umarım bir an önce atlatırsın bize de güzel haberler verirsin
ayyy malesef bende de durumlar aynı 1 aydır temizlikçi çağıracağım hala erteliyorum evin her yeri pis ayıp olur şu dolap içlerini en azından halledeyim diye her doktora gittiğimde de doktor birşey diyor korkudan işi de yapamıyorum ev öylece bekliyor ancak günlük rutin işlere yetişebiliyorum ne olacak bu halimiz
iyi günlerde kullansın minik kuzucuk sağlıkla doğsun da canım benim insan onun için minicik birşey olsa ona bile nasıl mutlu oluyor ama
Bende kendimi dogrusu martta alıştırdım baya benim ki kesin balık zaten bakalımBenimki 28 Mart, seviniyordum balik olmicak diye. Erken gelirse balik
inşallah canım hep güzel haberler alalımbiz çok abaratıyoruz da huy işte insanın içi rahat etmiyor
canım iyi yapmışsın en azından stresin azalır hiç bir sorun çıkmayacak allahın izniyle
Aynen canım biraz önden gidiyorlar galiba anne karnında şimdiden 520 gram olmuş keyifleri iyi tabiOoo aceleci minnoş önden önden gidiyorerkek bebişler daha mı önden gidiyor ne
Oyyy maşallah tospikAynen canım biraz önden gidiyorlar galiba anne karnında şimdiden 520 gram olmuş keyifleri iyi tabiben sadece 3 kilo almışım o kadar galiba hepsi bebege mi gidiyor anlamadım yedigim çikolatalar nerde