2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim detaylida da Dr bebek kafasını aşağıya sıkıştırmış dedi. Hatta buyuzden kafa ölçümlerini böyle yapamam yemek yiyip gelin dedi. Ben de kötü bişey mi dedim, yoo sürekli pozisyon değiştirirler zaten sıkıntı yok dedi. Yemek yedikten sonra hala asagidaydi ama biraz daha iyiydi sanırım pozisyonu ki olcumleri yapabildi. Sizin de inşallah önemli bişey değildir, sonraki kontrole kadar dikkat edersiniz, kontrolde de iyi haberler alırsınız inşallah

Güle güle kullanınnnn oda bitince foto isterizzz

Kıslar bugun beyefendiyüzünü göstermedi yüzüstü uyuyordu o yüzden foto yok bende detaylı ultrasonda 23 haftalık gösterdi dogum tarihide 24.02. 2023 demişler bilemiyorum bakalım hangisi tutarsa
Ooo aceleci minnoş önden önden gidiyor erkek bebişler daha mı önden gidiyor ne

Kesinlikle Lale hocam bir tanedir, üstüne tanımam kimseyi detaylı sonuçlarını bana mail ile gönderiyor demişti Lale hanım o doktor için oyle mi oldu size de . Birde renkli resim verdi mi

Sağlıkla gelip, sağlıkla kullansın inşallah
Bekliyor olacağım kız napsam kimi göndersem dört bir yana
Akrabalara haber sal

Hayırlı uğurlu olsun canım

çok geçmiş olsun canım benim stres yapma doktorun dediği şeylere dikkat et yat dinlen inanıyorum ki rahim yapın böyledir malesef ki anne olmak çok stresli zaten hareket etmese strese giriyoruz seni çok iyi anlıyorum çünkü bu hamileliğimin başından beri bende bir sürü farklı şeyle uğraştım her doktora gittiğimde farklı şeyler duydum ama inanıyorum ki herşey yoluna girecek dualarımız seninle sağlıkla zamanında gelsin minik kızın seni de daha fazla strese sokmasın lütfen
gözün aydın canım çok sevindim iyi geçmesine sağlıkla gelsin inşallah

çok geçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versin umarım bir an önce atlatırsın bize de güzel haberler verirsin
ayyy malesef bende de durumlar aynı 1 aydır temizlikçi çağıracağım hala erteliyorum evin her yeri pis ayıp olur şu dolap içlerini en azından halledeyim diye her doktora gittiğimde de doktor birşey diyor korkudan işi de yapamıyorum ev öylece bekliyor ancak günlük rutin işlere yetişebiliyorum ne olacak bu halimiz
iyi günlerde kullansın minik kuzucuk sağlıkla doğsun da canım benim insan onun için minicik birşey olsa ona bile nasıl mutlu oluyor ama

günaydın kızlar ben salı günü tekrar kontrole gittiğimde kalpteki parlaklık kaybolmuş çok şükür ama beyindeki kistler duruyor dedi dr um amniyosentez ya da nifty i tekrar önerdi kafamız rahat eder doğuma kadar bu stresi yaşama dedi amniyosentez e ikna oldum çünkü daha garantici bir yapım var dün amniyosentezi yaptırdım artık sonuç bekleme zamanı geldi dua edin iyi haberler alayım bende bu arada minik oğluşum 480 gr 23 cm olmuş bile nasılda büyüyorlar

biz çok abaratıyoruz da huy işte insanın içi rahat etmiyor
canım iyi yapmışsın en azından stresin azalır hiç bir sorun çıkmayacak allahın izniyle

İnşallah canım sağlıklı olsunlarda. Diyorum dün eşime kendime alsam bu kadar sevinmezdim bu duygu çok değişik bambaşka

Ooo aceleci minnoş önden önden gidiyor erkek bebişler daha mı önden gidiyor ne
Aynen canım biraz önden gidiyorlar galiba anne karnında şimdiden 520 gram olmuş keyifleri iyi tabi ben sadece 3 kilo almışım o kadar galiba hepsi bebege mi gidiyor anlamadım yedigim çikolatalar nerde

Aynen canım biraz önden gidiyorlar galiba anne karnında şimdiden 520 gram olmuş keyifleri iyi tabi ben sadece 3 kilo almışım o kadar galiba hepsi bebege mi gidiyor anlamadım yedigim çikolatalar nerde
Oyyy maşallah tospik Senin yediğin sana kalmıyor demek ki bebiş hüpletiyor hepsini rahim ağırlığı su bebek derken zaten 3 kiloyu buluyordur ben kilo almadığımı bacaklarımdan anlıyorum mesela pantolonlarım hala normal şekilde giriyor bacağımdan ama tartıda artıyoruz o da normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…