2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kız güldürdün beni bende baby nest alayım diyorum bimden faydalanıyım diyorum tabi kalırsa o kaostan nası bitiriyorlar kapıda mı bekliyorlar anlamış değilim
Tabi canim kuyruk oluyor Kapi acilinca aniden daliyorlar iceri kapiş kapiş gidiyor. Ben bir defasinda baktim erkekler falan da hep kuyruktalardi
Sabah 8 gibi sıraya giriyolar kapı açılınca herkes aynı anda dalıyor penguen sürüsü gibi bazen kavgalar çığlıklar bazen kapışmalar oluyo. Bi de bir aileden 4 5 kişi geliyolarmış ki şans oranı artsın Bence bunu yapanlar hobi olarak yapıyo ayrı bi fantezi gibi bi şey başka bi açıklaması olamaz şahsen bana para verseler kapıda o kuyruğa girip beklemem

Sağlıkla gelecektir inşallah hepsi canım

Kız güldürdün beni bende baby nest alayım diyorum bimden faydalanıyım diyorum tabi kalırsa o kaostan nası bitiriyorlar kapıda mı bekliyorlar anlamış değilim
Teyzeler icin bu bir ölüm kalım meselesi en geç dokuzda kapıda olman lazım yoksa her sey icin çok geç hayır baby nesti sen napcan teyze de diyemiyorsun güçlü bir dayanışma var aralarında mesela

Yok yok bu kesinlikle benlik bişey değil dediğin gibi hobi olarak yapıyolar galiba

Teyzeler icin bu bir ölüm kalım meselesi en geç dokuzda kapıda olman lazım yoksa her sey icin çok geç hayır baby nesti sen napcan teyze de diyemiyorsun güçlü bir dayanışma var aralarında mesela
Ayyy allahım kendimi Bi an hayal ettimde düşünsenize baby nestin Bi ucundan ben bi ucundan Bi teyze tutuyormuş kapışıyormuşuz ahahaahah şaka gibi ya

Eşim böyle bir durumda teyzenin kafasına tavayı geçiririm diyor hdjdjdjdh katlanabilir küvet almaya niyetlendik de
Sonra kadına şiddetten hapis yatsın düşünsene hakimin karşısına çıkıyor hakim soruyor noldu diye
-alacağım katlanır küvet tek kalmıştı tam almış ilerliyordum ki bi teyze ucundan tutup çekmeye başladı ben de nefsi müdafaa olarak kafasına en yakınımda bulduğum pankek tavasını geçirdim hakim bey pişmanım keşke tencereyle vursaydım.

Eşim böyle bir durumda teyzenin kafasına tavayı geçiririm diyor hdjdjdjdh katlanabilir küvet almaya niyetlendik de
Kız beni güldürdün Allah ta seni güldürsün emi pek azimli gördüm sizi alırsınız siz valla inandım ben

Ahahahhaja

Kızlar bugün odamızı aldık çok şükür daha güzelleri iyisi sizinde olsun inşallah kızlar E bebek in büyük şubesinden toplu tekstil alışverişi bide lazım olan şeyleride aldık. Baktıkça mutlu oluyorum bebeğimin bissürü şeyi oldu.Çok yoruldum ama değdi. Allahım sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla

Ahahahhahaha kahkaha attım ya paralel evrende biz

Yaa çok heyecanli degil mi kasımda alcaz biz de insallah Nasil bir oda aldınız

Yaa çok heyecanli degil mi kasımda alcaz biz de insallah Nasil bir oda aldınız
Hemde nasıl durup durup eşimle iyikide aldık diye ağzımız kulaklaırmızda geziyoz Biz çocuk odası aldık canım. Beşiği park beşik alıcaz. Çok düşündük araştırdık aklımıza böyle yattı çünkü her geçen gün herşey pahalanıyor

Beraber atlatacagız inşallah , sizde üzülmeyin gececek bu günlerde inşallah

O kadar haklısın ki biz de böyle düşündük park yatağını aldık şimdi uzun süre kullanabileceği bir oda yapcaz insallah Sağlıkla kullansınlar

O kadar haklısın ki biz de böyle düşündük park yatağını aldık şimdi uzun süre kullanabileceği bir oda yapcaz insallah Sağlıkla kullansınlar
Aynen öyle canım bizde uzun süre kullanması için oda yapmayı planladık. İnşallah sizde beğendiğiniz içinize sinen bir oda yaparsınız canım benim Amin inşallah sağlıkla kullansınlar minikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…