Ayyy ben yapamam öyle kuyruk falan üstüme çıkarlar sonraTabi canim kuyruk oluyorKapi acilinca aniden daliyorlar iceri kapiş kapiş gidiyor. Ben bir defasinda baktim erkekler falan da hep kuyruktalardi
Kız güldürdün benibende baby nest alayım diyorum bimden faydalanıyım diyorum tabi kalırsa o kaostan nası bitiriyorlar kapıda mı bekliyorlar anlamış değilim
Sabah 8 gibi sıraya giriyolar kapı açılınca herkes aynı anda dalıyor penguen sürüsü gibi bazen kavgalar çığlıklar bazen kapışmalar oluyo. Bi de bir aileden 4 5 kişi geliyolarmış ki şans oranı artsınTabi canim kuyruk oluyorKapi acilinca aniden daliyorlar iceri kapiş kapiş gidiyor. Ben bir defasinda baktim erkekler falan da hep kuyruktalardi
Sağlıkla gelecektir inşallah hepsi canımYapı gereğide olabilir canım bilebiliyoruz bu benim 4. Gebeliğim ilk ikisi birinci düşük ikici ölü doğum oldu. Üçüncüsü kızımı sağlıkla sıkıntısız dünya ya geldi, sadece bu gebeliğimde karşılaştım böyleRabbim ol derse olur şüphesiz dua ediyorum sürekli inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza
Tamam canım alacağım deneyeceğim ben de teşekkür ederimBen de hazır alıp içiyorum canım ama sana tavsiyem Altınkılıç markasından al en güzeli o bimde kolay bulursun
Teyzeler icin bu bir ölüm kalım meselesi en geç dokuzda kapıda olman lazım yoksa her sey icin çok geç hayır baby nesti sen napcan teyze de diyemiyorsun güçlü bir dayanışma var aralarında meselaKız güldürdün benibende baby nest alayım diyorum bimden faydalanıyım diyorum tabi kalırsa o kaostan nası bitiriyorlar kapıda mı bekliyorlar anlamış değilim
Yok yok bu kesinlikle benlik bişey değilSabah 8 gibi sıraya giriyolar kapı açılınca herkes aynı anda dalıyor penguen sürüsü gibi bazen kavgalar çığlıklar bazen kapışmalar oluyo. Bi de bir aileden 4 5 kişi geliyolarmış ki şans oranı artsınBence bunu yapanlar hobi olarak yapıyo ayrı bi fantezi gibi bi şey başka bi açıklaması olamaz şahsen bana para verseler kapıda o kuyruğa girip beklemem
Ayyy allahım kendimi Bi an hayal ettimde düşünsenize baby nestin Bi ucundan ben bi ucundan Bi teyze tutuyormuş kapışıyormuşuz ahahaahah şaka gibi yaTeyzeler icin bu bir ölüm kalım meselesi en geç dokuzda kapıda olman lazım yoksa her sey icin çok geç hayır baby nesti sen napcan teyze de diyemiyorsun güçlü bir dayanışma var aralarında mesela
Eşim böyle bir durumda teyzenin kafasına tavayı geçiririm diyor hdjdjdjdh katlanabilir küvet almaya niyetlendik deAyyy allahım kendimi Bi an hayal ettimde düşünsenize baby nestin Bi ucundan ben bi ucundan Bi teyze tutuyormuş kapışıyormuşuz ahahaahah şaka gibi ya
Sonra kadına şiddetten hapis yatsınEşim böyle bir durumda teyzenin kafasına tavayı geçiririm diyor hdjdjdjdh katlanabilir küvet almaya niyetlendik de
Kız beni güldürdün Allah ta seni güldürsün emiEşim böyle bir durumda teyzenin kafasına tavayı geçiririm diyor hdjdjdjdh katlanabilir küvet almaya niyetlendik de
AhahahhajaSonra kadına şiddetten hapis yatsındüşünsene hakimin karşısına çıkıyor hakim soruyor noldu diye
-alacağım katlanır küvet tek kalmıştı tam almış ilerliyordum ki bi teyze ucundan tutup çekmeye başladı ben de nefsi müdafaa olarak kafasına en yakınımda bulduğum pankek tavasını geçirdim hakim bey pişmanım keşke tencereyle vursaydım.
Ahahahhahaha kahkaha attım yaSonra kadına şiddetten hapis yatsındüşünsene hakimin karşısına çıkıyor hakim soruyor noldu diye
-alacağım katlanır küvet tek kalmıştı tam almış ilerliyordum ki bi teyze ucundan tutup çekmeye başladı ben de nefsi müdafaa olarak kafasına en yakınımda bulduğum pankek tavasını geçirdim hakim bey pişmanım keşke tencereyle vursaydım.
Son durumu bildiricem cuma günüKız beni güldürdün Allah ta seni güldürsün emipek azimli gördüm sizi alırsınız siz valla inandım ben
Yaa çok heyecanli degil miKızlar bugün odamızı aldık çok şükürdaha güzelleri iyisi sizinde olsun inşallah kızlar E bebek in büyük şubesinden toplu tekstil alışverişi bide lazım olan şeyleride aldık. Baktıkça mutlu oluyorum bebeğimin bissürü şeyi oldu.Çok yoruldum ama değdi. Allahım sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Bekliyor olacağımSon durumu bildiricem cuma günü
Hemde nasıl durup durup eşimle iyikide aldık diye ağzımız kulaklaırmızda geziyozYaa çok heyecanli degil mikasımda alcaz biz de insallah Nasil bir oda aldınız
Beraber atlatacagız inşallah , sizde üzülmeyin gececek bu günlerde inşallahÇok geçmiş olsun canım bebeğin etkileneceği bşr durum olmaz merak etme ben düşük riskinin olduğu zaman da hastalandım 40 derece ateşle geçirdim 3 gün hastanede. Korktum çok bebeğe kesin bişi olacak diye çok şükür olmadı. Sendee sağlıkla atlatacaksın inşallah canım
O kadar haklısın ki biz de böyle düşündük park yatağını aldık şimdi uzun süre kullanabileceği bir oda yapcaz insallahHemde nasıl durup durup eşimle iyikide aldık diye ağzımız kulaklaırmızda geziyozBiz çocuk odası aldık canım. Beşiği park beşik alıcaz. Çok düşündük araştırdık aklımıza böyle yattı çünkü her geçen gün herşey pahalanıyor
Aynen öyle canım bizde uzun süre kullanması için oda yapmayı planladık. İnşallah sizde beğendiğiniz içinize sinen bir oda yaparsınız canım benimO kadar haklısın ki biz de böyle düşündük park yatağını aldık şimdi uzun süre kullanabileceği bir oda yapcaz insallahSağlıkla kullansınlar