2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Teşekkür ederim, rahim ağzına dikiş atmanında riski var diye okumuştum, iinşallah bizlerde sıkıntısız sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

Çok geçmiş olsun canım bebeğin etkileneceği bşr durum olmaz merak etme ben düşük riskinin olduğu zaman da hastalandım 40 derece ateşle geçirdim 3 gün hastanede. Korktum çok bebeğe kesin bişi olacak diye çok şükür olmadı. Sendee sağlıkla atlatacaksın inşallah canım

Yapı gereğide olabilir canım bilebiliyoruz bu benim 4. Gebeliğim ilk ikisi birinci düşük ikici ölü doğum oldu. Üçüncüsü kızımı sağlıkla sıkıntısız dünya ya geldi, sadece bu gebeliğimde karşılaştım böyle Rabbim ol derse olur şüphesiz dua ediyorum sürekli inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza

Canım yapısaldır o zaman senin bence ya zaten iş yapmanın da çok etkisi olmaz he şu saatten sonra yapma tabi belki otur kalk eğil o açılmayı tetikler ama buna sebep olan en başta belki senin rahim yapın belki bebeğin pozisyonu tamamen. Ben çok tezcanlıyım damacana kaldırmasından mutfak tezgahlarına çıkmaya kadar her türlü akrobasiyi yapmışımdır bugüne kadar sonra pişman oluyorum ama huy işte Allah korusun olsa bana da olurdu bugüne kadar bişeyler. İçini ferah tut sakin sakin yat dinlen haftaya sıkıntı kalmayacak inşallah

Burda biri daha var... Cikmadigim yer kalmiyor, kosuyorum da... Allah korusun hala gebe oldugumu unuttugum oluyor bu tez canlilik yuzunden

Burda biri daha var... Cikmadigim yer kalmiyor, kosuyorum da... Allah korusun hala gebe oldugumu unuttugum oluyor bu tez canlilik yuzunden
Valla ben de öyleyim temizliğe başlayınca hele kendimi kaybediyorum birine söyleyene kadar kendim yapmak daha kolayıma geliyor. Geçen su söyledik 2 damacana biri sebilde biri mutfakta duruyor eşim balkona çıkarmamış ben de aldım balkona çıkardım sonra kavga kıyamet neden bana söylemiyosun da bilmem ne e yeri belli çıkarsaydın

Ben de oyleyim. Taşinma sirasinda kimseden yardim istemedim.Koca evi tek basima topaldim. Ustelik gelene kirli falan olmasin diye evi de temizledim mutfak dolaplarini ciktim sildim ev de buyuktu. Ama her bunye de ayni olmuyor benim yapip hassas sonra zaten benden cikti hastanelik oldum

Teşekkür ederim canım

Giderken tatlı yemiştim hareket etsin diye, doktor şu an etmese bizim için daha iyi dedi gidecek arkadaşların aklında olsun. 20 dk sürdü ve bir sürü fotoğraf verdi
Çok sağol canım aklımızda olsun 10 gün sonra gidicem ben de tatlı felan yemeyim o zaman

Kız benim de belim sakat işte haftasonu mutfak dolaplarını sildim nerdeyse belim tutulacaktı ama akıllanıyor muyum asla aklıma koyduğumu illa yapıcam, eve temizlikçi bile çağıramıyorum eşim çağır diyo yok ev çok pis şimdi çağıramam önce bi toparlamam lazım diyorum sen kafayı yemişsin diyo

Dikkat et canım bol bol istirahat etmeye çalış. Geçmiş olsun canım

Tahlilleri öle yapıyoruz bizde canım 1 ay sonra tekrar
Şükürler olsun herşey yolunda canım yüzünü göstermedi bakmadık yüzüne o yuzden başka bir tarihe randevu verdiartık 4 hafta sonrada normal muane

Nipt testi sonucunuz g3ldimi benimde 72 de 1 çıktı. Diper değerlerde yüksek. Nipt testini nerede yaptırdınız acaba
Merhabalar evet temiz çıktı hamd olsun cok sukur genlab diye firmaya yaptirdim cinsiyet de belli oluyor siz yaptırdınız mi İNSAALLAH temiz cikar

Aa öyle mi, nasıldı acaba memnun kaldiniz mı
Daha önce böyle bir dr a gitmediğimden kimseyle karşılaştıramıyorum tabi, ben Lale hanımın tatlılığına alışık olduğumdan biraz garip gelmiş olabilir zaten çok heyecanlı oluyor insan Başlarda anlattı biraz sonra kendi kendine incelemeye ölçmeye devam etti dikkati dağılmasın diye hiçbir şey konuşmadık sonra sorunuz var mı diye sordu, sonrada virüs tekrar yayılıyor lütfen çok dikkat et dedi ve çıktık Sizinde çok güzel geçsin inşallah hayırlı haberlerle gelin

Bu canım perinatoloji ve normal kontrolu bir tarihte tuttuk o yüzden hepsi üst üstte geldi

Ahaha vallahi ayni benim kafa

Kız güldürdün beni bende baby nest alayım diyorum bimden faydalanıyım diyorum tabi kalırsa o kaostan nası bitiriyorlar kapıda mı bekliyorlar anlamış değilim
Tabi canim kuyruk oluyor Kapi acilinca aniden daliyorlar iceri kapiş kapiş gidiyor. Ben bir defasinda baktim erkekler falan da hep kuyruktalardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…