2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu arada kızlar geçen kasık ağrısını falan sormuştum ya size. Doktora gittim tahlil yapıldı. Bakteri çıktı 🥺 antibiyotik verdi doktor. Ağrı dışında başka bir belirtim yoktu. İhmal etmeyin herhangi bi durum da mutlaka gidin kontrole.

Bu arada kızlar geçen kasık ağrısını falan sormuştum ya size. Doktora gittim tahlil yapıldı. Bakteri çıktı 🥺 antibiyotik verdi doktor. Ağrı dışında başka bir belirtim yoktu. İhmal etmeyin herhangi bi durum da mutlaka gidin kontrole.
Merhaba cok gecmıs olsun erken farktmeniz iyi olmus önlem alınmıs cok sukur, vajinal kültürde mi idrarda mi bakteri cıktı ?, Bende yarın vajinal kültür verecegımde progestan fitil kullanıyor muydunuz yarın kültür öncesi vajinal fitil kullanmam mi gerekıyor emin olamadım ,

Merhaba cok gecmıs olsun erken farktmeniz iyi olmus önlem alınmıs cok sukur, vajinal kültürde mi idrarda mi bakteri cıktı ?, Bende yarın vajinal kültür verecegımde progestan fitil kullanıyor muydunuz yarın kültür öncesi vajinal fitil kullanmam mi gerekıyor emin olamadım ,
Teşekkür ederim kuzum. İdrar da çıktı bakteri. Fitil falan hiç kullanmadım canım bilmiyorum 🤷🏼

Teşekkür ederim kuzum. İdrar da çıktı bakteri. Fitil falan hiç kullanmadım canım bilmiyorum 🤷🏼
Anladım benimde yürüyünce cok hafif kasık agrım oluyorda ondan dolayı yarın bende vajinal kültür vereyım dedim , karnıma dokununca hafif bastırınca vajinayla birleşim alt karın yanlarının birleşim yerinde hafif agrı var gibi , önlem amaclı akıntımda kötü bir koku kasıntı vb de yok ama idrarda bir sey cıkmayınca birde vajinal kültür bakılsın istiyorum,

Anladım benimde yürüyünce cok hafif kasık agrım oluyorda ondan dolayı yarın bende vajinal kültür vereyım dedim , karnıma dokununca hafif bastırınca vajinayla birleşim alt karın yanlarının birleşim yerinde hafif agrı var gibi , önlem amaclı akıntımda kötü bir koku kasıntı vb de yok ama idrarda bir sey cıkmayınca birde vajinal kültür bakılsın istiyorum,
Bebek büyüdüğünden dolayı da olabiliyormuş bu tür ağrılar. İnşallah bişey çıkmaz senin de.

Ben bulantılardan ilk aylar hiç
Yemeyip serumla beslendiğim için iyi oldupu da her şeyi giyeceğim dedim kendime ve şuan canım ne istediyse onu yiyorum sağlıklı sağlıksız bakmıyorum hiç herşyi de yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi en çokta kahvaltı yapmaya bayılıyorum herhalde kahvaltıda 1 ekmeğe yakın yiyorumdur 😀
Merhaba bulantınız kaçıncı haftada bitti acaba? Ben şu an 8+6dayım 5. Haftadan beri bulantıdan kafamı kaldıramıyorum ne yesem çıkarıyorum ve mecburen prilam kullanıyorum. Sizde bu durum nasıl ve tamamen ne zaman bitti?

Bence o genital bolge kasik agrilari, doguma hazirlik icin catimizin genisleme agrisi. Bugun evde giydigim esoman yukari cikmadi, bacagimda kaldi :KK70: kilo almam 1 kg yani ondan olmus olamaz. Genislemisim 🙃... Benimkinde enfeksiyon cikmadi. Bir nedeni de enfeksiyonmus tabii...

Bence o genital bolge kasik agrilari, doguma hazirlik icin catimizin genisleme agrisi. Bugun evde giydigim esoman yukari cikmadi, bacagimda kaldi :KK70: kilo almam 1 kg yani ondan olmus olamaz. Genislemisim 🙃... Benimkinde enfeksiyon cikmadi. Bir nedeni de enfeksiyonmus tabii...
Bendede idrarda enfeksiyon cıkmadı yarın vajinal kültürde baktıracagım önlem amaclı ama asırı, kaşıntılı veya kötü kokulu bir akıntımda yok , bogaz enfeksiyonum var sadece suan , ama oluyor sanırsam yarın doktorumada soracagım ,ilk gebeliğim göbeğim baya baya cıkmıs durumda benım belki genişleme ve büyüme agrısıdır 🤲🏻hayırlısı inşallah 💖

Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik. Arkadaşlar ben dünden beri yataktan çıkamıyorum sağ kasıkta dakikada bir sancı giriyor. acile gittim bir sorun yok dediler. Serum takıp eve geldim ve halende devam ediyor çok korkuyorum erken doğum olabilir mi acaba bana dua edin 🤲

Merhaba canım 😊

Kasıkta sancıdan ziyade vajinaya baskı sorunundan bende doktorumu aramistim buraya da yazdim zaten doktorum ilk önce idrar tahminine bakılması gerekir dedi bende idrar tahlili yaptırdım bende ciddi enfeksiyon cıktı o dönem antibiyotik aldım sonra tekrar da etti zaten yine tek kullanımlık antibiyotikten kullandım 🙈 çoğul gebelikte en yaygın sebep idrar yolu enfeksiyonuymus ki bende bu ağrının dışında hicbir belirti olmadi akıntı, kaşıntı, koku, yanma hiçbiri olmadi 😶 ilerleyen haftalarda çocuk baskısından veya rahim ağzı kisalmasindan da ağrı olabilir ama onun için erken dedi 👍 bazen çok yürüme, ağır kaldırma veya çok yoğun bir şekilde iş yapmak da bu ağrılara sebep olabiliyormuş 🌸 ben rahmim çok genişlediği için bu ağrıyı yaşayabilir miyim diye sordum o ağrı erken dönemde olur ilk 3 ay belki ama bir sure sonra vucut alışır bu haftalara genisleme agrıları kalmaz dedi 😊 yani bu ara kendini yormuşsan onlar bu tarz ağrılara ve sancilara o sebep olmus olabilir ya da enfeksiyon kaynakli olabilir diye dusunuyorum yine de doktorunu arayabiliyorsan arayip konus istersen o seni rahatlatabilir 👍🌸

Allahh hiç bulaşmayın o zaman olsun kankalık müessesesi de güzel 👌🏻😂

Evet maalesef üçüz gebelikte durum iyice vahimlesiyor ondan biz baya alın tokuşturma moduna girdik 🤣🤣 doğumdan sonraya da umudumuz yok zaten baya bir süre eşim diyor sürekli sarki soyluyor bana "aşık gibi sevmezsen kardeş gibi sev beni "🤣🤣🤣🤣

Ben de onu merak ediyorum bugün baktım baya pahalı geldi açıkçası gerekli mi değil mi bilemedim

Benim iki banyom vardı biri hiç kullanılmıyordu ona kokulu çöp poşetleri ile koydum 🙈🤣 kullanmadım ama bu sefer 3 bebek olacak kızımı okula götürürken ve almaya giderken atarim artık 🤣 gerçi 2 kere de kapıdan alıyorlar çöpleri ona da koyarım 🤣🤣🤣 ama kokulu çöp poşeti çok beklemezse iş görüyor 👍

Balkonunuz yoksa ihtiyac olur bence. Ilk zaman degil de ozellikle ek gida ile koku baya kotu oluyor 🤭 bana kokmazdi da babasi derdi bana :KK70:

Ahh o babalar 🤣🤣 bana 40 yaşında ikiz yaparız der ama bezlerin kokusunu duysun kuscam şimdi diye gezer 🤣 gülü sevenler dikenine katlansınlar bir zahmet 👍🤣

Çok pahalı geliyor bana ya, almayacağım kokulu bi çöp poşetiyle balkona koyarım babası sabah işe giderken atar kafamda böyle planladım 😂

Aynen öyle benim ilk bebekteki taktiğim sadece balkonda hep çamaşır oluyordu kokmasın orda diye ben kullanılmayan banyoya koyuyordum ama benimki gibi minnak değilse balkonunuz eminim banyodan daha fazla iş görür 👍🌸😊

Bizde sorunca söyledi😃 minseo minseo ninki kadar ayrıntılı anlatmadı galiba😃 bizde o an her şey iyiyse tamam diyip çıkma modundaydık😃

Güzel geçer inşallah,sen nereye gideceksin peki?

Ohhh çok sevindimmm maşallah 🧿💜

Yaa sorma yattığı konumdandır falan dedik 😃😃 diğerinde daha aşağıda anca gelince hangisi doğru göreceğiz bakalım 😃😃
Bağdat caddesinde bir doktor var perinatolog ona gideceğim

Çok pahalı geliyor bana ya, almayacağım kokulu bi çöp poşetiyle balkona koyarım babası sabah işe giderken atar kafamda böyle planladım 😂
Bende alırsam dolaptan alırım diyordum. 150TL gibiydi. Bir de üzerine ayrı torbasını almak lazım.Çok pahalı gerçekten. Neyse, liste sonuna alayım ben bunu ☺️

X