- 22 Mayıs 2021
- 573
- 1.582
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cok gecmıs olsun erken farktmeniz iyi olmus önlem alınmıs cok sukur, vajinal kültürde mi idrarda mi bakteri cıktı ?, Bende yarın vajinal kültür verecegımde progestan fitil kullanıyor muydunuz yarın kültür öncesi vajinal fitil kullanmam mi gerekıyor emin olamadım ,Bu arada kızlar geçen kasık ağrısını falan sormuştum ya size. Doktora gittim tahlil yapıldı. Bakteri çıktı antibiyotik verdi doktor. Ağrı dışında başka bir belirtim yoktu. İhmal etmeyin herhangi bi durum da mutlaka gidin kontrole.
Teşekkür ederim kuzum. İdrar da çıktı bakteri. Fitil falan hiç kullanmadım canım bilmiyorumMerhaba cok gecmıs olsun erken farktmeniz iyi olmus önlem alınmıs cok sukur, vajinal kültürde mi idrarda mi bakteri cıktı ?, Bende yarın vajinal kültür verecegımde progestan fitil kullanıyor muydunuz yarın kültür öncesi vajinal fitil kullanmam mi gerekıyor emin olamadım ,
Anladım benimde yürüyünce cok hafif kasık agrım oluyorda ondan dolayı yarın bende vajinal kültür vereyım dedim , karnıma dokununca hafif bastırınca vajinayla birleşim alt karın yanlarının birleşim yerinde hafif agrı var gibi , önlem amaclı akıntımda kötü bir koku kasıntı vb de yok ama idrarda bir sey cıkmayınca birde vajinal kültür bakılsın istiyorum,Teşekkür ederim kuzum. İdrar da çıktı bakteri. Fitil falan hiç kullanmadım canım bilmiyorum
Bebek büyüdüğünden dolayı da olabiliyormuş bu tür ağrılar. İnşallah bişey çıkmaz senin de.Anladım benimde yürüyünce cok hafif kasık agrım oluyorda ondan dolayı yarın bende vajinal kültür vereyım dedim , karnıma dokununca hafif bastırınca vajinayla birleşim alt karın yanlarının birleşim yerinde hafif agrı var gibi , önlem amaclı akıntımda kötü bir koku kasıntı vb de yok ama idrarda bir sey cıkmayınca birde vajinal kültür bakılsın istiyorum,
Yarın soracagım doktoruma hayırlısı inşallahBebek büyüdüğünden dolayı da olabiliyormuş bu tür ağrılar. İnşallah bişey çıkmaz senin de.
Merhaba bulantınız kaçıncı haftada bitti acaba? Ben şu an 8+6dayım 5. Haftadan beri bulantıdan kafamı kaldıramıyorum ne yesem çıkarıyorum ve mecburen prilam kullanıyorum. Sizde bu durum nasıl ve tamamen ne zaman bitti?Ben bulantılardan ilk aylar hiç
Yemeyip serumla beslendiğim için iyi oldupu da her şeyi giyeceğim dedim kendime ve şuan canım ne istediyse onu yiyorum sağlıklı sağlıksız bakmıyorum hiç herşyi de yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi en çokta kahvaltı yapmaya bayılıyorum herhalde kahvaltıda 1 ekmeğe yakın yiyorumdur
Bendede idrarda enfeksiyon cıkmadı yarın vajinal kültürde baktıracagım önlem amaclı ama asırı, kaşıntılı veya kötü kokulu bir akıntımda yok , bogaz enfeksiyonum var sadece suan , ama oluyor sanırsam yarın doktorumada soracagım ,ilk gebeliğim göbeğim baya baya cıkmıs durumda benım belki genişleme ve büyüme agrısıdır hayırlısı inşallahBence o genital bolge kasik agrilari, doguma hazirlik icin catimizin genisleme agrisi. Bugun evde giydigim esoman yukari cikmadi, bacagimda kaldi kilo almam 1 kg yani ondan olmus olamaz. Genislemisim ... Benimkinde enfeksiyon cikmadi. Bir nedeni de enfeksiyonmus tabii...
Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik. Arkadaşlar ben dünden beri yataktan çıkamıyorum sağ kasıkta dakikada bir sancı giriyor. acile gittim bir sorun yok dediler. Serum takıp eve geldim ve halende devam ediyor çok korkuyorum erken doğum olabilir mi acaba bana dua edin
Allahh hiç bulaşmayın o zaman olsun kankalık müessesesi de güzel
Ben de onu merak ediyorum bugün baktım baya pahalı geldi açıkçası gerekli mi değil mi bilemedimKızlar bebek bezlerini atmak için kokuyu hapseden özel çöp kutularına ihtiyaç var mı sizce?
Balkonunuz yoksa ihtiyac olur bence. Ilk zaman degil de ozellikle ek gida ile koku baya kotu oluyor bana kokmazdi da babasi derdi banaKızlar bebek bezlerini atmak için kokuyu hapseden özel çöp kutularına ihtiyaç var mı sizce?
Çok pahalı geliyor bana ya, almayacağım kokulu bi çöp poşetiyle balkona koyarım babası sabah işe giderken atar kafamda böyle planladımKızlar bebek bezlerini atmak için kokuyu hapseden özel çöp kutularına ihtiyaç var mı sizce?
Ben de onu merak ediyorum bugün baktım baya pahalı geldi açıkçası gerekli mi değil mi bilemedim
Balkonunuz yoksa ihtiyac olur bence. Ilk zaman degil de ozellikle ek gida ile koku baya kotu oluyor bana kokmazdi da babasi derdi bana
Çok pahalı geliyor bana ya, almayacağım kokulu bi çöp poşetiyle balkona koyarım babası sabah işe giderken atar kafamda böyle planladım
Hayır, kabin boylar bana uygun değil. Kışın soğuklarda bana daha korunaklı lazım.Peki kabin boy mu ? Katlandığunda küçük yer kaplamasın istiyorum :/
Bağdat caddesinde bir doktor var perinatolog ona gideceğimBizde sorunca söyledi minseo ninki kadar ayrıntılı anlatmadı galiba bizde o an her şey iyiyse tamam diyip çıkma modundaydık
Güzel geçer inşallah,sen nereye gideceksin peki?
Ohhh çok sevindimmm maşallah
Yaa sorma yattığı konumdandır falan dedik diğerinde daha aşağıda anca gelince hangisi doğru göreceğiz bakalım
Bende alırsam dolaptan alırım diyordum. 150TL gibiydi. Bir de üzerine ayrı torbasını almak lazım.Çok pahalı gerçekten. Neyse, liste sonuna alayım ben bunuÇok pahalı geliyor bana ya, almayacağım kokulu bi çöp poşetiyle balkona koyarım babası sabah işe giderken atar kafamda böyle planladım
ben sıcak bölgede yaşıyorum , balkona falan koymak maks nisana kadar idare eder bizi diye ben almayı düşünüyorumKızlar bebek bezlerini atmak için kokuyu hapseden özel çöp kutularına ihtiyaç var mı sizce?