2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım kolay değil maddi ve manevi emeklerimiz boşa gitmiş gibi hissediyoruz vardır bir hayır daha çok ve kaliteli yumurtan olur insaAllahyumurta çatlamaması için bir ilaç kullanmışmıydın?

Geçmiş olsun inşallah diğer adette daha fazla ve kaliteli yumurtaların olur onlarda bol embriyoya dönüşür.
neden çatlamış Bir şey demediler mi? Opu yu geç mi yaptılar ?

Benim tedavim 12 gün sürdü Gonal f i 450 kullandım ilk sonra 300 e düşüp 150 meriofert ile kullandım. Yanında da saizen yapıyordum beni saizen aşırı şişirdi. Yüzümden ayak bileklerime kadar baya şişmişti.

Benim de 8 Kasım gibi adet tarihim 10 u doktora gider süreç başlarım sanırım. Sizinle aynı olur belki transfer tarihi

Bizimkiler sadece rapor çıkarmak için deneyecekler sanırım aşılama tüp Bebek fiyatları malum bakalım hayırlısı olsun

15 Eylül'de sürece başladım gonal-f 450 üniteden 375 aktara aktara gittim son 3 gün cetrotide kullandım 23 Eylül'de ovitrella gece 12.30 da vurundum 25 Eylül'de yumurta toplamam oldu amin amin canım
hastaneye haber vermedim ya vermeli miydim acaba tedavime bir şey eklerler miydi hiö düşünemedim. bugun verecegim akşam üstü
Tabiki haber verseydin keşke belki çağırdı belki takviye ilaç falan verirdi bilemedim şimdi
Hayırlısı olsun canım ben raporlu olduğum için 20 kasıma kadar transfer olmuş olmam gerek durum sıkıntılı biraz bende
Benim de 8 Kasım gibi adet tarihim 10 u doktora gider süreç başlarım sanırım. Sizinle aynı olur belki transfer tarihi
Merhaba hayırlı olsun sürecin safran'cım

Çok çok geçmiş olsun canım benim ya aceba neden erken catladılarki doktorun bişey demedimi neden böyle olduğuyla
doğru soyluyorsun ben düşünemedim hiç neyse bugun de kan vereyim yükselişteyse ptesi asıl test günüm ptesi de kan verir bu sonuclarla giderim aynı ilaçlarıma devam ediyorum

doğru soyluyorsun ben düşünemedim hiç neyse bugun de kan vereyim yükselişteyse ptesi asıl test günüm ptesi de kan verir bu sonuclarla giderim aynı ilaçlarıma devam ediyorum
Umarım değerin güzel artmıştır canım Rabbim kalbine göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…