-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.961
Çok geçmiş olsun canım kolay değil maddi ve manevi emeklerimiz boşa gitmiş gibi hissediyoruz vardır bir hayırTekrar iyi geceler malesef kötü bir gün geçirdim opuya girdim uyamdığımda odaydım bütün yumurtalarım erken çatlamıştı hiç yumurta toplanamadı bütün süreç boşa geçti şimdi adetle birlikte tekrar yumurta büyütmeye başlayacağız
Geçmiş olsun inşallah diğer adette daha fazla ve kaliteli yumurtaların olur onlarda bol embriyoya dönüşür.Tekrar iyi geceler malesef kötü bir gün geçirdim opuya girdim uyamdığımda odaydım bütün yumurtalarım erken çatlamıştı hiç yumurta toplanamadı bütün süreç boşa geçti şimdi adetle birlikte tekrar yumurta büyütmeye başlayacağız
Benim tedavim 12 gün sürdü Gonal f i 450 kullandım ilk sonra 300 e düşüp 150 meriofert ile kullandım. Yanında da saizen yapıyordum beni saizen aşırı şişirdi. Yüzümden ayak bileklerime kadar baya şişmişti.Ay kız pardon ben 187.5 vurulmuşım blmıyorum bende 900 mg 2 kutu kullandım 10. Gun toplandı yumurtam zaten son gun Gece yarım catlatma ıgnesı bıde 2 tane daha aynı anda ıgn vurmuatm kendıme o gun bayılcaktm
Benim de 8 Kasım gibi adet tarihim 10 u doktora gider süreç başlarım sanırım. Sizinle aynı olur belki transfer tarihiAynen kasımda ama tam günü belli değil 9 gibi adet tarihim 2.günü doktora gitcem transfer için tarh belirlicez bakalım doktor kasımın sonuna doğru yaparız demişti çok heycan basıyo çok korkuyorum bi yandan günler geçmek bilmiyor
Bizimkiler sadece rapor çıkarmak için deneyecekler sanırım aşılama tüp Bebek fiyatları malum bakalım hayırlısı olsunCanım aşılama zaten %15-20 bebek olma şansı var cok dusuk genel olarak yuzdesı. Bız aşılama yaprken doktr dedı Yumurtaların cok buyudu dırek tup bebege gecelım dıye bız ıstememıstık asılama olsun dedık ama o da olmadı
Ay kız pardon ben 187.5 vurulmuşım blmıyorum bende 900 mg 2 kutu kullandım 10. Gun toplandı yumurtam zaten son gun Gece yarım catlatma ıgnesı bıde 2 tane daha aynı anda ıgn vurmuatm kendıme o gun bayılcaktm
15 Eylül'de sürece başladım gonal-f 450 üniteden 375 aktara aktara gittim son 3 gün cetrotide kullandım 23 Eylül'de ovitrella gece 12.30 da vurundum 25 Eylül'de yumurta toplamam oldu amin amin canımBıraz once basladıgm tarıhe baktımda orda 187.5 gordm ben 225 hatırladım nıyeyse. 13 eylulde baslamısım 23 eylulde toplanmışsız baya agır vurunmuşssunz gercı herkesın tedavı yontemı farklı Herhalde ben 300 vurulsaydım Yerımden hıc kalkamazdım O kadar cok sıskınlıgım olmuştukı benım Kımıldayamıyodum Otururken rahatsız oluyodum kabızlık cok olmuştu Ayy InsaAllah bıda yasamam o gunlerı bebısıme kavusurum
Tabiki haber verseydin keşke belki çağırdı belki takviye ilaç falan verirdi bilemedim şimdihastaneye haber vermedim ya vermeli miydim acaba tedavime bir şey eklerler miydi hiö düşünemedim. bugun verecegim akşam üstü
Hayırlısı olsun canım ben raporlu olduğum için 20 kasıma kadar transfer olmuş olmam gerek durum sıkıntılı biraz bendeAynen kasımda ama tam günü belli değil 9 gibi adet tarihim 2.günü doktora gitcem transfer için tarh belirlicez bakalım doktor kasımın sonuna doğru yaparız demişti çok heycan basıyo çok korkuyorum bi yandan günler geçmek bilmiyor
Merhaba hayırlı olsun sürecin safran'cımBenim de 8 Kasım gibi adet tarihim 10 u doktora gider süreç başlarım sanırım. Sizinle aynı olur belki transfer tarihi
Çok çok geçmiş olsun canım benim ya aceba neden erken catladılarki doktorun bişey demedimi neden böyle olduğuyla
doğru soyluyorsun ben düşünemedim hiç neyse bugun de kan vereyim yükselişteyse ptesi asıl test günüm ptesi de kan verir bu sonuclarla giderim aynı ilaçlarıma devam ediyorumBizimkiler sadece rapor çıkarmak için deneyecekler sanırım aşılama tüp Bebek fiyatları malum bakalım hayırlısı olsun
15 Eylül'de sürece başladım gonal-f 450 üniteden 375 aktara aktara gittim son 3 gün cetrotide kullandım 23 Eylül'de ovitrella gece 12.30 da vurundum 25 Eylül'de yumurta toplamam oldu amin amin canım
Tabiki haber verseydin keşke belki çağırdı belki takviye ilaç falan verirdi bilemedim şimdi
Hayırlısı olsun canım ben raporlu olduğum için 20 kasıma kadar transfer olmuş olmam gerek durum sıkıntılı biraz bende
Merhaba hayırlı olsun sürecin safran'cım
Umarım değerin güzel artmıştır canım Rabbim kalbine göre versindoğru soyluyorsun ben düşünemedim hiç neyse bugun de kan vereyim yükselişteyse ptesi asıl test günüm ptesi de kan verir bu sonuclarla giderim aynı ilaçlarıma devam ediyorum
amin canım cok cok saol. ben ilk akşam verdim bugun de akşam mı vereyim fark eder mi acabaUmarım değerin güzel artmıştır canım Rabbim kalbine göre versin
Canımm aynı yerde ver hani cihaz aynı olsun demek istedimamin canım cok cok saol. ben ilk akşam verdim bugun de akşam mı vereyim fark eder mi acaba
Saat fark eder mi bilmiyorum ama merkez aynı olsun ilk verdiğin yerde yine git ver kanamin canım cok cok saol. ben ilk akşam verdim bugun de akşam mı vereyim fark eder mi acaba
Evet saatte fark ediyor aynı yerde ve tam 2 gün yani 48 saat sonra olması önemli artışı daha doğru görürsünSaat fark eder mi bilmiyorum ama merkez aynı olsun ilk verdiğin yerde yine git ver kan
Hiç öyle kan vermedim bilmiyorum kiEvet saatte fark ediyor aynı yerde ve tam 2 gün yani 48 saat sonra olması önemli artışı daha doğru görürsün
Melisss ne durumdasınArkadaşlar bende pazartesi gününden itibaren gonal f iğnelerimi kullanıyorum. Folik asit kullanmaya başlayacam da daha önce burada duymuştum hem vitamin hemde folik asit içerikli olanı var diye bilgisi olan var mı acaba
İnşallah aynı gün aluo birlikte pozitif alırızBenim de 8 Kasım gibi adet tarihim 10 u doktora gider süreç başlarım sanırım. Sizinle aynı olur belki transfer tarihi
Amin kuzum allah hayırlı sonuçlar nasip etsin gerçekten çok zor bu süreçler sadece bunu yaşayan bilirHayırlısı olsun canım ben raporlu olduğum için 20 kasıma kadar transfer olmuş olmam gerek durum sıkıntılı biraz bende
Malesef evetAmin kuzum allah hayırlı sonuçlar nasip etsin gerçekten çok zor bu süreçler sadece bunu yaşayan bilir
hadi ya hafta sonu diye kaynanamlara geldik oturdugum şehirde degiller. burada vereceğim mecbur inşallah yanılma olmaz merkez farklı diyeSaat fark eder mi bilmiyorum ama merkez aynı olsun ilk verdiğin yerde yine git ver kan
ben antepte oturuyorum şimdi urfadayız yarın eve gececegim burada vereceğim mecbur inşallah sıkıntı olmazCanımm aynı yerde ver hani cihaz aynı olsun demek istedim
Bence aslında şimdi verebilirsen ver