2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Al bendende o kadar canım 😂 Bende yarın gidicem bakalım bişey çıkmazsa transfer tarihi Alicam🙂Bir tarafımda kelebekler uçuşuyor bir tarafım hicbirsey hissetmiyor
Benimde haftaya transfer insaAllah hergun doktordayim nerdeyse yumurta çatlamasını bekliyoruz yarın transfer günüm netleşir heralde🥰 hangimiz daha önce transfer olacağız aynı zamanlarda gibi 😅😅 hepimiz için heyecanlıyım 💜💜

Benimde haftaya transfer insaAllah hergun doktordayim nerdeyse yumurta çatlamasını bekliyoruz yarın transfer günüm netleşir heralde🥰 hangimiz daha önce transfer olacağız aynı zamanlarda gibi 😅😅 hepimiz için heyecanlıyım 💜💜
Bende bu hafta 3 kere gidiyorum inşallah yarın gün veririler 🤲Valla bende heycanliyim inşallah buradaki herkes emeklerinin karşılığını alır ♥️🤲

Polikistik over da aşılama şansı nasıl araştırdın mı hiç bizim gelin de böyle şuan ona da aşılama yapacaklar olmazsa tüp bebeğe geçiş yapacaklar abimin testleri temiz
Canım aşılama zaten %15-20 bebek olma şansı var cok dusuk genel olarak yuzdesı. Bız aşılama yaprken doktr dedı Yumurtaların cok buyudu dırek tup bebege gecelım dıye bız ıstememıstık asılama olsun dedık ama o da olmadı

Herkesın tedavısı gercekten cok farklymış kızlar. Ben 9 gun ıgne vuruldum 9. Gun akşam son gonaşf vurup gece 1 de yarım 3 ıgne aynı anda vurdm ama catlatma ıgnesı yarısını vurdum sızdemı oyle yapmıstınz

375 vurundum ben gonal-f 6 buçuk kutu
Bıraz once basladıgm tarıhe baktımda orda 187.5 gordm ben 225 hatırladım nıyeyse. 13 eylulde baslamısım 23 eylulde toplanmış 🥚 sız baya agır vurunmuşssunz gercı herkesın tedavı yontemı farklı Herhalde ben 300 vurulsaydım Yerımden hıc kalkamazdım O kadar cok sıskınlıgım olmuştukı benım Kımıldayamıyodum Otururken rahatsız oluyodum kabızlık cok olmuştu Ayy InsaAllah bıda yasamam o gunlerı bebısıme kavusurum 🥹🤲🏻

Bazı ınsanlar kolay gecırıyor tup bebek tedavısını bazıları zor 🥹 Ben zor gecırdım O sıskınlık Sıvı bırıkmesı beno mahvetstı hastanede yattım 27 eylulde gırıp 4 ekımde cıkmıstım hastaneden Allahım Her zorlugun ardından kolaylık nasıp eder bızede kolaylıkla nasıp etsın bebısımızı ınsaAllah🤲🏻

günaydın canımm asla üzülme.ben ilaçları cok yüksek dozla başladım benim de 4 yumurtam vardı sadece.günlerce cok araştırdım cok sıkıntı yaptım hangisi kaliteli olacak hangisi döllenecek de elime embriyo kalacak diyordum 4 taneden 3 ü döllendi. yani kalitesi önemli sayısı hiç onemli degil 20 civarı yumurta toplayıp eline 1 embriyo kalan da var. inşallah opu ya girmeden bunu okursun🙏🏻
Tekrar iyi geceler malesef kötü bir gün geçirdim opuya girdim uyamdığımda odaydım bütün yumurtalarım erken çatlamıştı hiç yumurta toplanamadı bütün süreç boşa geçti şimdi adetle birlikte tekrar yumurta büyütmeye başlayacağız 😔

Baya Yuksek vurulmussunuz ya 😱 225 dı benımkıde
evet yüksek ve 15 gün kullandım yanında da meriofert kullandım 6 kutu gonal f aldım. ama ben gonal f den once 3 doz lucrin depot ipne kullandım o yüzden de yumurtalarım gec büyüdü normalde de gec büyüyordu baya uzun süre kullandım o yüzden

Herkesın tedavısı gercekten cok farklymış kızlar. Ben 9 gun ıgne vuruldum 9. Gun akşam son gonaşf vurup gece 1 de yarım 3 ıgne aynı anda vurdm ama catlatma ıgnesı yarısını vurdum sızdemı oyle yapmıstınz
hayır canım yarısını yapmadım tam yaptım yarısını ilk kez duydum belki erken catlama riskine karşı oyle istemişlerdir.

Tekrar iyi geceler malesef kötü bir gün geçirdim opuya girdim uyamdığımda odaydım bütün yumurtalarım erken çatlamıştı hiç yumurta toplanamadı bütün süreç boşa geçti şimdi adetle birlikte tekrar yumurta büyütmeye başlayacağız 😔
çok çok üzüldüm gercekten de.okadar maddi manevi uğraşın sonu boyle olması cok üzücü olmuş🥹ama canım bizim sınavımız bu maalesef vazgecmeyecegiz sende cok üzülmüşsündür ama toparlan kendini bırakma yeniden başlıyormuş gibi kendimi motive et cünkü başka seçenegimiz yok.belki bu tedavinde daha cok yumurtan daha cok embriyon olacak güzel düşünelim inşallah hakkında hayırlısıyla en en güzeli olur🌸🙏🏻

Çok çok geçmiş olsun canım benim ya aceba neden erken catladılarki doktorun bişey demedimi neden böyle olduğuyla alakalı

Tarih belli değil mi seninde bende öyle regli olmayı bekliyorum ağır kaldırıp indiriyorum regli olayım diye sonra belimi inciteceğim diye korkuyorum regli olmam gerek 1inde falan ki transfer işlemine başlayabileyim🥰
Aynen kasımda ama tam günü belli değil 9 gibi adet tarihim 2.günü doktora gitcem transfer için tarh belirlicez bakalım doktor kasımın sonuna doğru yaparız demişti çok heycan basıyo çok korkuyorum bi yandan günler geçmek bilmiyor

X