- 14 Ekim 2018
- 1.583
- 1.792
- 26
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.981
evet canım aynı şekilde 3. gün çift. ben 7. gün test yapmıştım negatifti cok dayanamıyorsan yarın kadar bekle 9.günü doldur 1 saat sonra cıkmıştı bendetomrisn kuzum seninde 3.gün 2 embriyoydu değil mi? Benimde bugun transfer hariç 8.gün de sana da sormak istedim
inşallah vereceksin cok cok az kaldıHiç öyle kan vermedim bilmiyorum ki
aynı yerde veremem ama 48 saati doldurup veririm ancak mecbur evde degilim cunkuEvet saatte fark ediyor aynı yerde ve tam 2 gün yani 48 saat sonra olması önemli artışı daha doğru görürsün
Amin gülüm inşallah umarım farklı merkez de sorun yaşamazsın genelde dikkat ederler ilk merkezde verip ikinciyide aynı yerde vermeye kan içininşallah vereceksin cok cok az kaldı
Sağlık olsun inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz yenidenaynı yerde veremem ama 48 saati doldurup veririm ancak mecbur evde degilim cunku
Merhaba hoşgeldinizBeni de ekleyin 1 Kasım'da transferim var bu ikinci deneme ilkinde herşey çok iyiydi ama negatif oldu
Ben Malatya'da yaptıracağım canım.İnşallah aynı gün aluo birlikte pozitif alırızsenin hangi merkez?
Yapasım varda annem sabahı bekle dedi beklemedeyim canımevet canım aynı şekilde 3. gün çift. ben 7. gün test yapmıştım negatifti cok dayanamıyorsan yarın kadar bekle 9.günü doldur 1 saat sonra cıkmıştı bende
Rabbim gönlüne göre versin güzelim benim inşallah melekler onları korur sana sımsıkı tutunmuş olurlarYapasım varda annem sabahı bekle dedi beklemedeyim canım
Belirtim yok ya o yüzden umutsuzluk çöküyor
Allah hayırlı sonuçlar nasip etsinBen Malatya'da yaptıracağım canım.
Pek seçenek yok.
Ya üniversite ya özel bir merkez, ben ozelde yaptiracagim.
Allah hayırlı sonuçlar nasipBen Malatya'da yaptıracağım canım.
Pek seçenek yok.
Ya üniversite ya özel bir merkez, ben ozelde yaptiracagim.
Aminnn pokişimmm aminnnnRabbim gönlüne göre versin güzelim benim inşallah melekler onları korur sana sımsıkı tutunmuş olurlar
Lucrin depot olarak ben kendim yapmıştım canımmm senin ilacın adı ne?Kızlar aranızda baskılama iğnesi yaptıran oldu mu? Olduysa acıdı mı ben ilk defa bu iğneden korkuyorum birazdab acile gidicem yaptırcam ama korkuyorum işte
Sanki içimden bir ses seninde tutu diyor bebeğim yaaa ama olaki üzülmenide istemiyorumAminnn pokişimmm aminnnn
Bugun içim pır pır sanki kelebekler uçuşuyor
Emeklerimizi Rabbim zayi etmesin.İnşallaah mutluluk gözyaşlarımız olsunn aminnnn
Ben hiç kullanmadım canım umarım kullanan birine denk gelirsinKızlar aranızda baskılama iğnesi yaptıran oldu mu? Olduysa acıdı mı ben ilk defa bu iğneden korkuyorum birazdab acile gidicem yaptırcam ama korkuyorum işte
Zoladex 3.6mg kuzum iğnenin ucu kalın gibi İnternetten baktım o korkuttu beniLucrin depot olarak ben kendim yapmıştım canımmm senin ilacın adı ne?
Buarada senin testine 2 gün kaldı dimiLucrin depot olarak ben kendim yapmıştım canımmm senin ilacın adı ne?
İnşallah kuzum şimdi çıkıcam gidicem ayaklarım gitmek istemiyor normalde iğneden hiç korkmam ama bu iğne beni baya gerdiSanki içimden bir ses seninde tutu diyor bebeğim yaaa ama olaki üzülmenide istemiyorum
Ben hiç kullanmadım canım umarım kullanan birine denk gelirsin
Canımsınn duanı eksik etme pokişimmmm inşAllah güzel kalbinden geçtiği gibidirSanki içimden bir ses seninde tutu diyor bebeğim yaaa ama olaki üzülmenide istemiyorum
Ben hiç kullanmadım canım umarım kullanan birine denk gelirsin