- 6 Şubat 2023
- 673
- 957
- 34
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.941
Ay maşallah sağlıkla güzellikle artar inşallahçıktı canım 20.5 cıkmış
Benimde haftaya transfer insaAllah hergun doktordayim nerdeyse yumurta çatlamasını bekliyoruz yarın transfer günüm netleşir heraldeAl bendende o kadar canımBende yarın gidicem bakalım bişey çıkmazsa transfer tarihi Alicam Bir tarafımda kelebekler uçuşuyor bir tarafım hicbirsey hissetmiyor
Bende bu hafta 3 kere gidiyorum inşallah yarın gün veririlerBenimde haftaya transfer insaAllah hergun doktordayim nerdeyse yumurta çatlamasını bekliyoruz yarın transfer günüm netleşir heraldehangimiz daha önce transfer olacağız aynı zamanlarda gibi hepimiz için heyecanlıyım
Canım aşılama zaten %15-20 bebek olma şansı var cok dusuk genel olarak yuzdesı. Bız aşılama yaprken doktr dedı Yumurtaların cok buyudu dırek tup bebege gecelım dıye bız ıstememıstık asılama olsun dedık ama o da olmadıPolikistik over da aşılama şansı nasıl araştırdın mı hiç bizim gelin de böyle şuan ona da aşılama yapacaklar olmazsa tüp bebeğe geçiş yapacaklar abimin testleri temiz
Baya Yuksek vurulmussunuz yakendinize yaptıgınız için tansıyonunuz fln düşmüş olabilir ben de 300 vuruluyordum boyle bir şey yaşamadım rahat yapıyordum alışırsın canım
375 vurundum ben gonal-f 6 buçuk kutuBaya Yuksek vurulmussunuz ya225 dı benımkıde
Ay kız pardon ben 187.5 vurulmuşım blmıyorum bende 900 mg 2 kutu kullandım 10. Gun toplandı yumurtam zaten son gun Gece yarım catlatma ıgnesı bıde 2 tane daha aynı anda ıgn vurmuatm kendıme o gun bayılcaktm375 vurundum ben gonal-f 6 buçuk kutu
Bıraz once basladıgm tarıhe baktımda orda 187.5 gordm ben 225 hatırladım nıyeyse. 13 eylulde baslamısım 23 eylulde toplanmış375 vurundum ben gonal-f 6 buçuk kutu
Tekrar iyi geceler malesef kötü bir gün geçirdim opuya girdim uyamdığımda odaydım bütün yumurtalarım erken çatlamıştı hiç yumurta toplanamadı bütün süreç boşa geçti şimdi adetle birlikte tekrar yumurta büyütmeye başlayacağızgünaydın canımm asla üzülme.ben ilaçları cok yüksek dozla başladım benim de 4 yumurtam vardı sadece.günlerce cok araştırdım cok sıkıntı yaptım hangisi kaliteli olacak hangisi döllenecek de elime embriyo kalacak diyordum 4 taneden 3 ü döllendi. yani kalitesi önemli sayısı hiç onemli degil 20 civarı yumurta toplayıp eline 1 embriyo kalan da var. inşallah opu ya girmeden bunu okursun
yaa benim günde 3. aynen cok sinir bozucu iğne bile daha kolay geliyor bana. mecbur yapacagız sonu güzel olsun daProgestan fitil işi hiç hoşuma gitmedi günde 4
hastaneye haber vermedim ya vermeli miydim acaba tedavime bir şey eklerler miydi hiö düşünemedim. bugun verecegim akşam üstüÇok amin canım sen ikinci kanı ne zaman vereceksin hastaneye haner verdin dimi
inşallah canım saolAy maşallah sağlıkla güzellikle artar inşallah♥ bizlere de dua et canım rabbim bize de pozitiflere bakmayı nasip etsin
evet yüksek ve 15 gün kullandım yanında da meriofert kullandım 6 kutu gonal f aldım. ama ben gonal f den once 3 doz lucrin depot ipne kullandım o yüzden de yumurtalarım gec büyüdü normalde de gec büyüyordu baya uzun süre kullandım o yüzdenBaya Yuksek vurulmussunuz ya225 dı benımkıde
hayır canım yarısını yapmadım tam yaptım yarısını ilk kez duydum belki erken catlama riskine karşı oyle istemişlerdir.Herkesın tedavısı gercekten cok farklymış kızlar. Ben 9 gun ıgne vuruldum 9. Gun akşam son gonaşf vurup gece 1 de yarım 3 ıgne aynı anda vurdm ama catlatma ıgnesı yarısını vurdum sızdemı oyle yapmıstınz
çok çok üzüldüm gercekten de.okadar maddi manevi uğraşın sonu boyle olması cok üzücü olmuşTekrar iyi geceler malesef kötü bir gün geçirdim opuya girdim uyamdığımda odaydım bütün yumurtalarım erken çatlamıştı hiç yumurta toplanamadı bütün süreç boşa geçti şimdi adetle birlikte tekrar yumurta büyütmeye başlayacağız
Çok çok geçmiş olsun canım benim ya aceba neden erken catladılarki doktorun bişey demedimi neden böyle olduğuyla alakalıTekrar iyi geceler malesef kötü bir gün geçirdim opuya girdim uyamdığımda odaydım bütün yumurtalarım erken çatlamıştı hiç yumurta toplanamadı bütün süreç boşa geçti şimdi adetle birlikte tekrar yumurta büyütmeye başlayacağız
Aynen kasımda ama tam günü belli değil 9 gibi adet tarihim 2.günü doktora gitcem transfer için tarh belirlicez bakalım doktor kasımın sonuna doğru yaparız demişti çok heycan basıyo çok korkuyorum bi yandan günler geçmek bilmiyorTarih belli değil mi seninde bende öyle regli olmayı bekliyorum ağır kaldırıp indiriyorum regli olayım diye sonra belimi inciteceğim diye korkuyorum regli olmam gerek 1inde falan ki transfer işlemine başlayabileyim
inşallah güzelim hayırlısı olsunİnşallah Allah'ın izniyle olacak sen gönlünü ferah tut bolca dua et kendine