- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.921
İnşallah canım iyi düşünmek istiyorum Rabbim da hakkımızda hayırlısını versin en kısa zamandaVala Oyle dusunme bence kendıni olacagına ınandır canım benım. ılk kez denıyormuşsun gııbı bak zorlu yolu atlattık Yumurtalar toplandıı Embrıyolarmız olustu bebısımızı bedenımıze kabul etmek ıcınnn Bızı beklıyorlar
Bir gebenin günlüğü var YouTube de ordan regli masajı var yarından itibaren onu yapacağım ben kimi hemen regli olmuş kimi 2 3 günde sökülmüşBenımde adet olacakmıs gbı agrı var bıde bel agrısı fazla tahmınen 3-4 gune olurumda bakalım olmasa Artık Kekık cayı ıccem ben ya
O daha mantıklıda ama yumurtalara zarar verırlı acebBir gebenin günlüğü var YouTube de ordan regli masajı var yarından itibaren onu yapacağım ben kimi hemen regli olmuş kimi 2 3 günde sökülmüş
kızzz aynııı andaa hamıss kalırızızzzİnşallah canım iyi düşünmek istiyorum Rabbim da hakkımızda hayırlısını versin en kısa zamanda
Söyleyen kişi ebe hemşire sanırım çeşit çeşit masaj varmış yumurtayla ilgili regliyle ilgili bende yorumları okudum olumlu olan çok var denemek istedimO daha mantıklıda ama yumurtalara zarar verırlı aceb
Transferimiz aynı olursa evet canım ayı önemli zaten gün sıkışır arayaİ
kızzz aynııı andaa hamıss kalırızızzz
Dene bakalım ben ondan bı ara ovulasyon testi almıstım 2 sene once ama Iste olöadoSöyleyen kişi ebe hemşire sanırım çeşit çeşit masaj varmış yumurtayla ilgili regliyle ilgili bende yorumları okudum olumlu olan çok var denemek istedim
InsaAllah ben ınanıyorummm Hamiş Olacagz ınan Kı Bu anı uzun zamandır beklıyormTransferimiz aynı olursa evet canım ayı önemli zaten gün sıkışır araya
Aklında bulunsun senindeDene bakalım ben ondan bı ara ovulasyon testi almıstım 2 sene once ama Iste olöado
2019 benşm başlangiç sürem sen ne zaman başladın yeni dimi çünkü yanlış değilse 1.ci denemen olacak tüp bebekteInsaAllah ben ınanıyorummm Hamiş Olacagz ınan Kı Bu anı uzun zamandır beklıyorm
Evet 1. Denemem canım. Ben 26 yasındayım 3 sendır evlıyım 2.5 senedır ıstıyoruz. Yumurt catlatma denedık 3-4 ay olmadı Dınlendık sonra Tekrar denedık yıne olmadı Mayıs ayında aşılama denedık Yıne olmadı artık Tüp bebek yapalım dedık InsaAllah kavusacagz bebısımıze2019 benşm başlangiç sürem sen ne zaman başladın yeni dimi çünkü yanlış değilse 1.ci denemen olacak tüp bebekte
İnşallah canım inşallah sebebsiz infertilite mi sizindeEvet 1. Denemem canım. Ben 26 yasındayım 3 sendır evlıyım 2.5 senedır ıstıyoruz. Yumurt catlatma denedık 3-4 ay olmadı Dınlendık sonra Tekrar denedık yıne olmadı Mayıs ayında aşılama denedık Yıne olmadı artık Tüp bebek yapalım dedık InsaAllah kavusacagz bebısımıze
Yok canım Polikistik over var 73 kgydym 65 e dustm olmadı bıde esımde sperm azlgı cıktıİnşallah canım inşallah sebebsiz infertilite mi sizinde
Polikistik over da aşılama şansı nasıl araştırdın mı hiç bizim gelin de böyle şuan ona da aşılama yapacaklar olmazsa tüp bebeğe geçiş yapacaklar abimin testleri temizYok canım Polikistik over var 73 kgydym 65 e dustm olmadı bıde esımde sperm azlgı cıktı
ayy hayırlı olsun canım kendine dikkat et ilaçlarını aksatmaEvet dün transferim oldu
kendinize yaptıgınız için tansıyonunuz fln düşmüş olabilir ben de 300 vuruluyordum boyle bir şey yaşamadım rahat yapıyordum alışırsın canımBu akşam ilk iğnemi yaptım. Kendime iğne yapamam diye eşimden yapmasını istedim. igne ucu görünce ben yapamam dedi. Neyse ben yaptim ama yaparken tansiyonum düşmeye başladı ve igne sonrasi hafif baygınlık geçirdim. ilacin tdi dilime kadar geldi. 300 ünite vurdum. Böyle olan var mi yoksa ben kendime igne yaptigim için mi kötü hissettim
ayyyyy hadi inşallah sabaha olmuş olarak uyanSivilceler çıkmaya başlamış yüzümde sanırım regli olmaya başlayacağımhiç aklıma gelmezdi birgün regli olacağım duygusu ile sevinmek
Haklısın vallaSivilceler çıkmaya başladı karnımda hafif ağrı var ama bakalım işet
Bu süreçler strese gebe gülüm ne kadar yapmıyorum dersen o kadar yapıyorsun istemsiz yani
Progestan fitil işi hiç hoşuma gitmedi günde 4ayy hayırlı olsun canım kendine dikkat et ilaçlarını aksatma
Çok amin canım sen ikinci kanı ne zaman vereceksin hastaneye haner verdin dimiayyyyy hadi inşallah sabaha olmuş olarak uyan