2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Tekrar iyi geceler malesef kötü bir gün geçirdim opuya girdim uyamdığımda odaydım bütün yumurtalarım erken çatlamıştı hiç yumurta toplanamadı bütün süreç boşa geçti şimdi adetle birlikte tekrar yumurta büyütmeye başlayacağız 😔
Çok geçmiş olsun canım kolay değil maddi ve manevi emeklerimiz boşa gitmiş gibi hissediyoruz vardır bir hayır😔 daha çok ve kaliteli yumurtan olur insaAllah🤲yumurta çatlamaması için bir ilaç kullanmışmıydın?

Tekrar iyi geceler malesef kötü bir gün geçirdim opuya girdim uyamdığımda odaydım bütün yumurtalarım erken çatlamıştı hiç yumurta toplanamadı bütün süreç boşa geçti şimdi adetle birlikte tekrar yumurta büyütmeye başlayacağız 😔
Geçmiş olsun inşallah diğer adette daha fazla ve kaliteli yumurtaların olur onlarda bol embriyoya dönüşür.
neden çatlamış Bir şey demediler mi? Opu yu geç mi yaptılar ?

Ay kız pardon ben 187.5 vurulmuşım blmıyorum bende 900 mg 2 kutu kullandım 10. Gun toplandı yumurtam zaten son gun Gece yarım catlatma ıgnesı bıde 2 tane daha aynı anda ıgn vurmuatm kendıme o gun bayılcaktm
Benim tedavim 12 gün sürdü Gonal f i 450 kullandım ilk sonra 300 e düşüp 150 meriofert ile kullandım. Yanında da saizen yapıyordum beni saizen aşırı şişirdi. Yüzümden ayak bileklerime kadar baya şişmişti.

Aynen kasımda ama tam günü belli değil 9 gibi adet tarihim 2.günü doktora gitcem transfer için tarh belirlicez bakalım doktor kasımın sonuna doğru yaparız demişti çok heycan basıyo çok korkuyorum bi yandan günler geçmek bilmiyor
Benim de 8 Kasım gibi adet tarihim 10 u doktora gider süreç başlarım sanırım. Sizinle aynı olur belki transfer tarihi

Canım aşılama zaten %15-20 bebek olma şansı var cok dusuk genel olarak yuzdesı. Bız aşılama yaprken doktr dedı Yumurtaların cok buyudu dırek tup bebege gecelım dıye bız ıstememıstık asılama olsun dedık ama o da olmadı
Bizimkiler sadece rapor çıkarmak için deneyecekler sanırım aşılama tüp Bebek fiyatları malum bakalım hayırlısı olsun
Ay kız pardon ben 187.5 vurulmuşım blmıyorum bende 900 mg 2 kutu kullandım 10. Gun toplandı yumurtam zaten son gun Gece yarım catlatma ıgnesı bıde 2 tane daha aynı anda ıgn vurmuatm kendıme o gun bayılcaktm

Bıraz once basladıgm tarıhe baktımda orda 187.5 gordm ben 225 hatırladım nıyeyse. 13 eylulde baslamısım 23 eylulde toplanmış 🥚 sız baya agır vurunmuşssunz gercı herkesın tedavı yontemı farklı Herhalde ben 300 vurulsaydım Yerımden hıc kalkamazdım O kadar cok sıskınlıgım olmuştukı benım Kımıldayamıyodum Otururken rahatsız oluyodum kabızlık cok olmuştu Ayy InsaAllah bıda yasamam o gunlerı bebısıme kavusurum 🥹🤲🏻
15 Eylül'de sürece başladım gonal-f 450 üniteden 375 aktara aktara gittim son 3 gün cetrotide kullandım 23 Eylül'de ovitrella gece 12.30 da vurundum 25 Eylül'de yumurta toplamam oldu amin amin canım
hastaneye haber vermedim ya vermeli miydim acaba tedavime bir şey eklerler miydi hiö düşünemedim. bugun verecegim akşam üstü
Tabiki haber verseydin keşke belki çağırdı belki takviye ilaç falan verirdi bilemedim şimdi
Aynen kasımda ama tam günü belli değil 9 gibi adet tarihim 2.günü doktora gitcem transfer için tarh belirlicez bakalım doktor kasımın sonuna doğru yaparız demişti çok heycan basıyo çok korkuyorum bi yandan günler geçmek bilmiyor
Hayırlısı olsun canım ben raporlu olduğum için 20 kasıma kadar transfer olmuş olmam gerek durum sıkıntılı biraz bende
Benim de 8 Kasım gibi adet tarihim 10 u doktora gider süreç başlarım sanırım. Sizinle aynı olur belki transfer tarihi
Merhaba hayırlı olsun sürecin safran'cım🌺

Çok çok geçmiş olsun canım benim ya aceba neden erken catladılarki doktorun bişey demedimi neden böyle olduğuyla
Bizimkiler sadece rapor çıkarmak için deneyecekler sanırım aşılama tüp Bebek fiyatları malum bakalım hayırlısı olsun

15 Eylül'de sürece başladım gonal-f 450 üniteden 375 aktara aktara gittim son 3 gün cetrotide kullandım 23 Eylül'de ovitrella gece 12.30 da vurundum 25 Eylül'de yumurta toplamam oldu amin amin canım

Tabiki haber verseydin keşke belki çağırdı belki takviye ilaç falan verirdi bilemedim şimdi

Hayırlısı olsun canım ben raporlu olduğum için 20 kasıma kadar transfer olmuş olmam gerek durum sıkıntılı biraz bende

Merhaba hayırlı olsun sürecin safran'cım🌺
doğru soyluyorsun ben düşünemedim hiç neyse bugun de kan vereyim yükselişteyse ptesi asıl test günüm ptesi de kan verir bu sonuclarla giderim aynı ilaçlarıma devam ediyorum

doğru soyluyorsun ben düşünemedim hiç neyse bugun de kan vereyim yükselişteyse ptesi asıl test günüm ptesi de kan verir bu sonuclarla giderim aynı ilaçlarıma devam ediyorum
Umarım değerin güzel artmıştır canım Rabbim kalbine göre versin
a176.gif

X