2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Vala Oyle dusunme bence kendıni olacagına ınandır canım benım. ılk kez denıyormuşsun gııbı bak zorlu yolu atlattık Yumurtalar toplandıı Embrıyolarmız olustu bebısımızı bedenımıze kabul etmek ıcınnn Bızı beklıyorlar 🥰🤲🏻
İnşallah canım iyi düşünmek istiyorum Rabbim da hakkımızda hayırlısını versin en kısa zamanda

Benımde adet olacakmıs gbı agrı var bıde bel agrısı fazla tahmınen 3-4 gune olurumda bakalım olmasa Artık Kekık cayı ıccem ben ya
Bir gebenin günlüğü var YouTube de ordan regli masajı var yarından itibaren onu yapacağım ben kimi hemen regli olmuş kimi 2 3 günde sökülmüş

2019 benşm başlangiç sürem sen ne zaman başladın yeni dimi çünkü yanlış değilse 1.ci denemen olacak tüp bebekte
Evet 1. Denemem canım. Ben 26 yasındayım 3 sendır evlıyım 2.5 senedır ıstıyoruz. Yumurt catlatma denedık 3-4 ay olmadı Dınlendık sonra Tekrar denedık yıne olmadı Mayıs ayında aşılama denedık Yıne olmadı artık Tüp bebek yapalım dedık InsaAllah kavusacagz bebısımıze

Evet 1. Denemem canım. Ben 26 yasındayım 3 sendır evlıyım 2.5 senedır ıstıyoruz. Yumurt catlatma denedık 3-4 ay olmadı Dınlendık sonra Tekrar denedık yıne olmadı Mayıs ayında aşılama denedık Yıne olmadı artık Tüp bebek yapalım dedık InsaAllah kavusacagz bebısımıze
İnşallah canım inşallah sebebsiz infertilite mi sizinde

Yok canım Polikistik over var 73 kgydym 65 e dustm olmadı bıde esımde sperm azlgı cıktı
Polikistik over da aşılama şansı nasıl araştırdın mı hiç bizim gelin de böyle şuan ona da aşılama yapacaklar olmazsa tüp bebeğe geçiş yapacaklar abimin testleri temiz

Bu akşam ilk iğnemi yaptım. Kendime iğne yapamam diye eşimden yapmasını istedim. igne ucu görünce ben yapamam dedi. Neyse ben yaptim ama yaparken tansiyonum düşmeye başladı ve igne sonrasi hafif baygınlık geçirdim. ilacin tdi dilime kadar geldi. 300 ünite vurdum. Böyle olan var mi yoksa ben kendime igne yaptigim için mi kötü hissettim
kendinize yaptıgınız için tansıyonunuz fln düşmüş olabilir ben de 300 vuruluyordum boyle bir şey yaşamadım rahat yapıyordum alışırsın canım

X