- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.541
Benim 7 tane var ya galiba embriyo sayısına göre fiyat veriyolarBenim 3 embriyom var eğer çift transfer yaparsam 1 kalacak yıllık 2bin ama 1 transfer edip 2 kalırsa yıllık 4bşn dediler bana sizde neden bu kadar pahalı ben raporluyum ondan mı acaba
Doğrudur bende temizliği bugün bitirdim şükür kasıma birşey bırakmadım sadece yaparsam üstten sil süpür şimdi dip bucak bitti çok şükür
İnşallah canım ya tek umudum o beniminşallah bu sıkıntılarımız karşılıgını bebeğimizi kucagımıza alarak alırız. o an bunların hepsi ucup gidecek eminim
Yanlış bilmiyosam embriyo sayısına göre fiyat veriyolarcok iyi biz de 1 yıl için 6 bin tl aldılar
sanmıyorum 1 tane dondurduk biz mesela yine de 6nbinBenim 7 tane var ya galiba embriyo sayısına göre fiyat veriyolar
Amin canım yeni namazdan kalktım inşallah bu yolda Rabbim kimsenin kucağını boş birakamsin evlerimize bol neşe kahkaha sesleriyle dolaşan evlatlar verinİnşallah meleğine adım adım gittiğin yol olsun canım
Oda çokmuş canım yasanmıyorum 1 tane dondurduk biz mesela yine de 6nbin
doğru oranın laboratuvarı iyi diye duymuştum zaten labarotuvar da cok büyük bi etken.ruşen hoca iyi gecen yıl tüp bebege karar vermiştim gittigim doktorlarda oyalana oyalana 1 yılım gecti. en son ruşen hocaya gittim 2 ay içinde transferim oldu. laboratuvar konusunda cok iyiler diyemem kötü de diyemem bilmiyorum cunku ama süreç,işleyiş olarak iyi yani acık ve net.Tüp bebek acisindan Sanko üniversite hastanesi olduğu için bana daha sıcak geldi. Ebru hocayı daha önce duymuştum bir arkadasimda onda daha önce tedavi oldu. Bende güvenerek başladım. Genel anlamda memnunum ilgisi normal. İkinci transferden sonra aslında tam net birşeyler diyebilirim. Ruşen hoca nasıl ?
evet cok ve ben bu tutmazsa onu transfer edecegiz gelecek ay 1 ay için 6 bin vermiş gibi olacagım. bu işte her adım her şey para maalesefOda çokmuş canım ya
Ne güzel inşallah herşey yolunda ilerler canım estpfrem mi kullanıyorsun başka kullandığın ilaç var mı doktor nasıl bi yol izliyor bizlere de yol gösterici olsun inşallah
Herkes aynı durumda demekki bende temizlik telasindaydimRaporlu olduğun için belki olabilir canım bilmiyorum valla . Ben bide evi boyuyorumbenimde yatak odasıyla mutfak kaldı halim yok artık yarın yavaş yavaş yaparim
Bizim mesela 4 adet embriyo dondurduk ikisi şimdiki transfer için kalan ikisine de yıllık 4bin TL yani kaç tüp olursa ona göre para ödüyorsun bizim bir tüpte çift embriyo var tek tüp dondurma parası istedilersanmıyorum 1 tane dondurduk biz mesela yine de 6nbin
hımm anladım canım o zaman oyledir bize oyle bilgi vermediler ondan bilmiyorumBizim mesela 4 adet embriyo dondurduk ikisi şimdiki transfer için kalan ikisine de yıllık 4bin TL yani kaç tüp olursa ona göre para ödüyorsun bizim bir tüpte çift embriyo var tek tüp dondurma parası istediler
Benımde ahnı sekıl agrım vardı bugun doktora gıttımde enfeksıyon olmus dedı fıtıl verdıMerhaba hanımlar, ben de Ekim sonu gibi adet olup transfer olmayı bekleyenlerdenim (inşallah, bir sorun çıkmazsa) Eylül ayında opu olmuştum ilk regl i hemen peşine oldum. Şimdi de 26 27 gibi ikinci reglim olmasını bekliyorum tabi takvimler kaydı ne zaman olur bilmiyorum ama 2 3 gündür kasıklarıma sanki bir şey koymuşlar gibi hissediyorum. Hafif ağrılar oluyor zaman zaman bi de belim ağrıyordaha önce sanki böyle belirtileri bu kadar yoğun hissetmiyordum ya da vardı dikkat etmiyordum bilmiyorum. Kist mi oldu noldu niye düşünüyorum sürekli her ne kadar pozitif kalmaya çalışsam da ilk tüp bebek denemem bu arada. Opu dan mı ilaçlardan mı yoksa psikolojik mi regl öncesi bu kadar huzursuz olmak biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Bızım Henuz transfer olmadı dondurma ucretı felanda odemedık Adetımı beklıyoruz. Siz opudan sonda dondurma Ucretımı odedıniz.Bizim mesela 4 adet embriyo dondurduk ikisi şimdiki transfer için kalan ikisine de yıllık 4bin TL yani kaç tüp olursa ona göre para ödüyorsun bizim bir tüpte çift embriyo var tek tüp dondurma parası istediler
Yakın zamanlarda transfer olcaz belkide :))) sorun yapıcak etkiler olmamış çok sevindim böyle sıkıntısızca tamamlanır tedavin inşallah. hep birlikte güzel sonuçlar alalımMerhaba, çalışmaya engel bir durum yok canım. Saatinde yapacağın iğneler olacak. Ben 1 haftadır kullanıyorum bende sivilce yaptı çok bide bu 2 gündür hafif mide yanması oldu. Şuan iğneleri kullanmaya devam ediyorum. Bu hafta yumurta toplama günü belli olur bekliyorum. İnşallah sende en iyi şekilde tedaviye başlar güzel sonuç alırsın
Benim ilaçlarım henüz belki değil bakalım neler verilecek artık okuya okuya ilaç isimlerini bilir oldumBen regli oldum rürece başladım 10 gün falan gonal-f kullandım 3 gün cetrotide kullandım en son cumartesi çatlatma iğnesini kullandım 25 eylülde yumurta toplama yapıldı 13 tane 3 tanesi 5.ci gün donduruldu en baş sayfadaki ek vitaminleri kullandım transfer için bekliyorumhayırlı olsun süreciniz su gibi geçsin
Gonal-f 10 gün falan kullandım 3 gün cetrotide kullandım sonra çatlatma iğnesini yapım 1 gün sonra yumurta toplama oldu. Şuanda her hangi bir ilaç yada başka birşey kullanmıyorum
Çok haklısın canım benim inşallah gerek kalmazevet cok ve ben bu tutmazsa onu transfer edecegiz gelecek ay 1 ay için 6 bin vermiş gibi olacagım. bu işte her adım her şey para maalesef
Transfer bizim bayramimiz olacağı için şimdiden temizlik yapmaya başlamışizHerkes aynı durumda demekki bende temizlik telasindaydimşimdi transfer Kasım regline kalırsa diye yavaştan alıyorum..yarın belli olacak bakalım bu kez ilaçsız transfer yapayım dedi ondan böyle oldu benim durum..sen estroferm başladı mı transfer için?
Bende 2ci adeti olmak için Allah'a yalvardım adet olduğum için ilk defa mutlu olmuştum .İyi yapmissin kimseye söylememekle bence en azından her kafadan bir ses çıkmaz . İnşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursunİnsan adet olmak ıstermı yaa surec bıran once hızlansın ıstıyorum. Rahımde agrı vardı kasık agrısı felan aceba dedım kendılındenmı hamıle kaldım ama malesef enf varmış Fıtil felan yazdı doktor iğne yazacaktı neyse bunları kullan gecmese ıhme yazarım dedı 6 fitil verdı Ama 3-4 tane kullanmayı dusunuyorum Adetıme 7 gun var Bende erken olmak ıstıyorum.
Birde biz de kımse bılmıyor tupbebek yaptgmzı bende Temızlıgımı yavastan yapıyorum Kasıma hısey bırakmamak ıcın Allah yardımcımız olsun
Amin canım inşallah inşallahAmin canım yeni namazdan kalktım inşallah bu yolda Rabbim kimsenin kucağını boş birakamsin evlerimize bol neşe kahkaha sesleriyle dolaşan evlatlar verin