2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

teşekkür ederim, hoşbuldum :) amin inşallah herşeyin hayırlısı diyorum artık :) ben DR. Şerife dikayak kendi polikliniğinde muayene oluyorum. yumurta toplamadan sonra ilk adetim bu ikincisi için bekleniyor mu orası karışık baya gelince anlatıcaz dediler ama işte merak ediyor insan bide ben öncesinde rahim içi perde ameliyatı ollmuştum sene başında ondan mı fazla bekletiyorlar bilemedim.
Belki ameliyat olduğun için olabilir Canik bu kadar beklemem inşallah bu bekleminin meyvesinide alırsın💙

ben antepte cok doktor gezdim en son buna karar verdim Nova fertil ruşen atmaca. memnun musunuz
Tüp bebek acisindan Sanko üniversite hastanesi olduğu için bana daha sıcak geldi. Ebru hocayı daha önce duymuştum bir arkadasimda onda daha önce tedavi oldu. Bende güvenerek başladım. Genel anlamda memnunum ilgisi normal. İkinci transferden sonra aslında tam net birşeyler diyebilirim. Ruşen hoca nasıl ?

ah canım benim biz 8 eltiyiz ben 8. eltiyiz benden omceki 3 yıl once evlenmiş onun 2 cocugu var evlendikten sonra hiç regk olmamış direkt hamile kalmış. digerleri de aşagı yukarı 2-3 ay içinde hamile kalmışlar. eğlendiğimiz ilk günlerden psikolojik baski başladı her gün kaynanam bebek yok mu bebek yok mu dşye diye. benden onceki eltimi örnek veriyordu o ilk günlerden kalmış diye. görümcem ablama diyormuş sizin cocugunuz hemen oldu hemen tuttu işte kardeşiniz daha niye olmadı vs. ben kendimi rahatlatıyordum onlardan bi laf duyuyodum biraz toparlıyordum tekrar bi hamle. yok beni hocaya büyücüye mi götürmek istemediler bilmem ne.hocaya goturduler zorla adam dedi seninki tüp bebekle asla olmaz buna inaniyorlar durmadan diyorlar boşuna hastaneye para veriyorsun çünkü o hoca demiş ya olmaz o yüzden..bu kimsenin elinde olan bir şey degil ama yine de bunun üzerinden beni cok vurdular psikolojimi alt üst ettiler hakkımı asla helal etmiyorum
Sen anlatınca aklıma geldi unutmak istediklerim. İnsanlar çok acımasız birinin yarasına tuz basmaktan asla gocunmuyolar. Benide kayinvalidem çok hocaya hekim kadınlara götürdü .İstemeye istemeye gittim bende . Bir hamile haberini duyunca filancada bak hamile diyip ben kirilirmiyim üzülür muyum diye kimse düşünmedi gerçekten cok zor dönemler geçirdim .Sağolsun eşim hep destekcim oldu . Psikiyatri Tedavisi gördüm 1 yıl . Zaten yapım gereyi kimseye biseymi anlatmam hep içime atarim . Her zorluğun arkasında muhakkak kolaylık vardır🍂

İnşallah canım inşallah

O zaman üzülmek yok çünkü daha çok erken. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah pozitif sonuç görürsün canısı

Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun tedaviniz sürecinizde güzel geçsin

Benim de 3 eltim var hepisnin çocukları var görümcem benden sonra 2 tane daha doğurdu iki eltim de öyle bende çok hacıya hocaya gittim hastaneye gitmesim onun çocuğu olacak dediler ama işte bekledik bekledik olmayınca buralara geldik

Bende de herkes duydu sözde kimse duymasın demiştik eşimle 😂😂😂😂😂

Taze de avantajlı sanırım donmuşta ben hiç taze olmadım 2 denemem de donmuş oldu
Sanırım zor biraz illaki duyacaklar😊

Merhaba arkadaşlar kasım 3 de kısmetse tedaviye başlayacağız biz. Regl 2. Günü gel dedi doktorum, merak ettiğim nasıl bir süreç neler yaşadınız yumurta toplamaya kadar. İlaçlar yada yumurta toplama işlemi bir değişiklik yaptımı sizde işe gitmeyi engelleyecek kadar ve doktorum sanırım dondurulmuş transfer yapacak ne kadar süre bekletiyorlar transfer için. Çok ilaç vermeyeceğini söyledi. İlk denememiz olcak çok heyecanlıyım çok merak ediyorum neler yaşayacağız bu dönemde. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Okuyorum arada inşallah transferlerinizden çok güzel haberler alırız 💕❤️🌸
Ben regli oldum rürece başladım 10 gün falan gonal-f kullandım 3 gün cetrotide kullandım en son cumartesi çatlatma iğnesini kullandım 25 eylülde yumurta toplama yapıldı 13 tane 3 tanesi 5.ci gün donduruldu en baş sayfadaki ek vitaminleri kullandım transfer için bekliyorum 💐 hayırlı olsun süreciniz su gibi geçsin
Arkadaşlar bişey sorcam. İgneye başlayanlar için hangi ilaçları kullanmaya basladınız. Ben ilk gonal f ile başladım. Bikac gün sonra cetrotide ye başladım. Bu iğnelerin yanında folik asit ve ek vitamin kullanıyorum. Ve bu ilaçlardan haric sonraki günlerde farklı ilaçlar kullanılıyor mu acaba
Gonal-f 10 gün falan kullandım 3 gün cetrotide kullandım sonra çatlatma iğnesini yapım 1 gün sonra yumurta toplama oldu. Şuanda her hangi bir ilaç yada başka birşey kullanmıyorum

Ne güzel inşallah herşey yolunda ilerler canım estpfrem mi kullanıyorsun başka kullandığın ilaç var mı doktor nasıl bi yol izliyor bizlere de yol gösterici olsun inşallah
Reglinin 3 günü muayene oldum coraspin ve folbiol kullanmaya başladım pazartesi günü gittim tekrardan muayeneye estrofem kullanmaya başladım günde 3 kere perşembe günü tekrar gidicem bakalım artık neler olacak 😄

Reglinin 3 günü muayene oldum coraspin ve folbiol kullanmaya başladım pazartesi günü gittim tekrardan muayeneye estrofem kullanmaya başladım günde 3 kere perşembe günü tekrar gidicem bakalım artık neler olacak 😄
Bi 10 gün falan da transfer hazırlığı sürüyor sanırım baya zaman oldu unuttum 🤦🏻‍♀️

Kızlar embriyo dondurma ücretini öğrendim 5 yıl için 9.500 TL istiyolarmis sizler ne kadar ödediniz aceba
Benim 3 embriyom var eğer çift transfer yaparsam 1 kalacak yıllık 2bin ama 1 transfer edip 2 kalırsa yıllık 4bşn dediler bana sizde neden bu kadar pahalı ben raporluyum ondan mı acaba
Hafta çok çabuk geçti 1 hafta oldu regli olalı temizliğe girismisim ondanmi hızlı geçti anlamadım😂
Doğrudur bende temizliği bugün bitirdim şükür kasıma birşey bırakmadım sadece yaparsam üstten sil süpür şimdi dip bucak bitti çok şükür

Sen anlatınca aklıma geldi unutmak istediklerim. İnsanlar çok acımasız birinin yarasına tuz basmaktan asla gocunmuyolar. Benide kayinvalidem çok hocaya hekim kadınlara götürdü .İstemeye istemeye gittim bende . Bir hamile haberini duyunca filancada bak hamile diyip ben kirilirmiyim üzülür muyum diye kimse düşünmedi gerçekten cok zor dönemler geçirdim .Sağolsun eşim hep destekcim oldu . Psikiyatri Tedavisi gördüm 1 yıl . Zaten yapım gereyi kimseye biseymi anlatmam hep içime atarim . Her zorluğun arkasında muhakkak kolaylık vardır🍂
inşallah bu sıkıntılarımız karşılıgını bebeğimizi kucagımıza alarak alırız. o an bunların hepsi ucup gidecek eminim🥰

Benim 3 embriyom var eğer çift transfer yaparsam 1 kalacak yıllık 2bin ama 1 transfer edip 2 kalırsa yıllık 4bşn dediler bana sizde neden bu kadar pahalı ben raporluyum ondan mı acaba

Doğrudur bende temizliği bugün bitirdim şükür kasıma birşey bırakmadım sadece yaparsam üstten sil süpür şimdi dip bucak bitti çok şükür
Raporlu olduğun için belki olabilir canım bilmiyorum valla . Ben bide evi boyuyorum😂😂😂 benimde yatak odasıyla mutfak kaldı halim yok artık yarın yavaş yavaş yaparim😄

X