-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.561
Bende transfer bekliyorum şuan opu dan sonra bu şekilde bilgilendirdik embriyolarımız donduruldu transfer günü ödeyebilirsiniz dediler beklemedeyizBızım Henuz transfer olmadı dondurma ucretı felanda odemedık Adetımı beklıyoruz. Siz opudan sonda dondurma Ucretımı odedıniz.
Gerçekten öyle insaAllah olsunTransfer bizim bayramimiz olacağı için şimdiden temizlik yapmaya başlamışizPazartesi günü kullanmaya başladım günde 3 kere
Maşallah canım ondan olabilir demekkiBenim 7 tane var ya galiba embriyo sayısına göre fiyat veriyolar
Aynen öyleGerçekten öyle insaAllah olsunbirde ben hep yalnız geçirdim transfer süreçlerini kimseye söylemedik o nedenle iş falan yapamayız o dönemde
Günaydın canım az kalmış reglineRegli takvimine göre regli 1 Kasım gözüküyor sen büyüksün Allah'ım
Günaydın Kasım gülleri
İnşallah canım normalde 6sı ama takvim genel ekranı 1i gösteriyor umarım o zaman olurum yaaGünaydın canım az kalmış regline
Ben henüz sormadım ama şunu merak ediyorum acaba şu opu sonrası rahim dinlendirme aşamasında embriyo dondurma ücreti alıyorlar mıKızlar embriyo dondurma ücretini öğrendim 5 yıl için 9.500 TL istiyolarmis sizler ne kadar ödediniz aceba
Herkes transfer öncesi temizliğini bitirmiş sanırımBenim 3 embriyom var eğer çift transfer yaparsam 1 kalacak yıllık 2bin ama 1 transfer edip 2 kalırsa yıllık 4bşn dediler bana sizde neden bu kadar pahalı ben raporluyum ondan mı acaba
Doğrudur bende temizliği bugün bitirdim şükür kasıma birşey bırakmadım sadece yaparsam üstten sil süpür şimdi dip bucak bitti çok şükür
Hayır almıyorlar kuzum hatta bana ilk 1yıl ücretsiz dediler ilk ödediğim paradan başka para istemiyorlar dondurma içinBen henüz sormadım ama şunu merak ediyorum acaba şu opu sonrası rahim dinlendirme aşamasında embriyo dondurma ücreti alıyorlar mı
Bana şuan devam etmem söylendi bakalım haftaya belli olur süreçBende aynı ilaçları kullandım bütün takviyeleri bırakmam söylenmişti
Demir, D vitamini, folik asit hepsine ara verdim
inşallah arkadaşım Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallahMerhaba aynı gidiyoruz hemen yazayım dedim benim de yaşım 31 ilk deneme bizim sorunumuz da yumurta rezerv düşüklüğü 4 embriyo var ama 5. Gün önemli benim için de çünkü pgt li yaptircaz. Süreçte inşaallah ikimizde güzel sonuclar aliriz
Haftaya yumurtam toplanacak duruma göre transfer günü belli olacak . Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. O kadar emek veriyoruz maddi manevi yıpranıyoruz. İnanıyorum hepimiz güzel haberler vercezYakın zamanlarda transfer olcaz belkide :))) sorun yapıcak etkiler olmamış çok sevindim böyle sıkıntısızca tamamlanır tedavin inşallah. hep birlikte güzel sonuçlar alalımçok teşekkür ederim.
bence iyi fiyat bana tüp başına 1 yıl için 2500 tl dedi her yıl fiyat güncellemesi oluyor dedi bi tüpde de 2 veya 3 embriyo dondurulabilir dedi fiyat değişmese bile 5 yıl için 12500 yapar o yüzden 5 yıl için 9500 iyiymişKızlar embriyo dondurma ücretini öğrendim 5 yıl için 9.500 TL istiyolarmis sizler ne kadar ödediniz aceba
Rahim dinlendirme süreci için almadılar kalan embriyo duracağı için yıllık alıyorlar her yıl tekrar ödüyorsun orda kaldığı süreceBen henüz sormadım ama şunu merak ediyorum acaba şu opu sonrası rahim dinlendirme aşamasında embriyo dondurma ücreti alıyorlar mı
Günaydın canım regliden ne kadar sonra transfer için gün veriliyor bana da ilk günü ara dediler de merak ediyorum.Regli takvimine göre regli 1 Kasım gözüküyor sen büyüksün Allah'ım
Günaydın Kasım gülleri
Ama şöyle bir durum var eğer tutmazsa tekrar transfer olmak istersen 5 yıl geçmeden belki hemen isteyeceksin ki bizim öncekinde 2 ay arayla iki defa negatif oldu o zaman 5 yıllık ödediğin parada boşuna gidiyor..yani ben öyle anladım kastetiğiniz buysabence iyi fiyat bana tüp başına 1 yıl için 2500 tl dedi her yıl fiyat güncellemesi oluyor dedi bi tüpde de 2 veya 3 embriyo dondurulabilir dedi fiyat değişmese bile 5 yıl için 12500 yapar o yüzden 5 yıl için 9500 iyiymiş
hıı onu bilmiyorum bizden 5 yıllık peşin almıyorlar yıllık alıyorlar ben o yüzden orasını düşünmedim o konuda haklı olabilirsiniz.Ama şöyle bir durum var eğer tutmazsa tekrar transfer olmak istersen 5 yıl geçmeden belki hemen isteyeceksin ki bizim öncekinde 2 ay arayla iki defa negatif oldu o zaman 5 yıllık ödediğin parada boşuna gidiyor..yani ben öyle anladım kastetiğiniz buysa