2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Herkes transfer öncesi temizliğini bitirmiş sanırım

inşallah arkadaşım Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşallah

Yakın zamanlarda transfer olcaz belkide :))) sorun yapıcak etkiler olmamış çok sevindim böyle sıkıntısızca tamamlanır tedavin inşallah. hep birlikte güzel sonuçlar alalım çok teşekkür ederim.
Haftaya yumurtam toplanacak duruma göre transfer günü belli olacak . Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. O kadar emek veriyoruz maddi manevi yıpranıyoruz. İnanıyorum hepimiz güzel haberler vercez

Transfer olmayan kızlar sizden birşey rica etmek istiyorumkendimde denemeyi unuttum hem benim hem kendi merakınızı gidermek adına ovıtrelle veya aynı işi gören çatlatma iğnesi kullandiktan sonra bı gebelik testi yapsanız acaba dedikleri gibi testi pozitif gösteriyor mu yani iğne etkisi var mı gerçekten çok merak ediyorum deneyin dizinde işinize yarayacak

Kızlar embriyo dondurma ücretini öğrendim 5 yıl için 9.500 TL istiyolarmis sizler ne kadar ödediniz aceba
bence iyi fiyat bana tüp başına 1 yıl için 2500 tl dedi her yıl fiyat güncellemesi oluyor dedi bi tüpde de 2 veya 3 embriyo dondurulabilir dedi fiyat değişmese bile 5 yıl için 12500 yapar o yüzden 5 yıl için 9500 iyiymiş

Ama şöyle bir durum var eğer tutmazsa tekrar transfer olmak istersen 5 yıl geçmeden belki hemen isteyeceksin ki bizim öncekinde 2 ay arayla iki defa negatif oldu o zaman 5 yıllık ödediğin parada boşuna gidiyor..yani ben öyle anladım kastetiğiniz buysa

hıı onu bilmiyorum bizden 5 yıllık peşin almıyorlar yıllık alıyorlar ben o yüzden orasını düşünmedim o konuda haklı olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…