2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Belki ameliyat olduğun için olabilir Canik bu kadar beklemem inşallah bu bekleminin meyvesinide alırsın

ben antepte cok doktor gezdim en son buna karar verdim Nova fertil ruşen atmaca. memnun musunuz
Tüp bebek acisindan Sanko üniversite hastanesi olduğu için bana daha sıcak geldi. Ebru hocayı daha önce duymuştum bir arkadasimda onda daha önce tedavi oldu. Bende güvenerek başladım. Genel anlamda memnunum ilgisi normal. İkinci transferden sonra aslında tam net birşeyler diyebilirim. Ruşen hoca nasıl ?

Sen anlatınca aklıma geldi unutmak istediklerim. İnsanlar çok acımasız birinin yarasına tuz basmaktan asla gocunmuyolar. Benide kayinvalidem çok hocaya hekim kadınlara götürdü .İstemeye istemeye gittim bende . Bir hamile haberini duyunca filancada bak hamile diyip ben kirilirmiyim üzülür muyum diye kimse düşünmedi gerçekten cok zor dönemler geçirdim .Sağolsun eşim hep destekcim oldu . Psikiyatri Tedavisi gördüm 1 yıl . Zaten yapım gereyi kimseye biseymi anlatmam hep içime atarim . Her zorluğun arkasında muhakkak kolaylık vardır

Sanırım zor biraz illaki duyacaklar

Ben regli oldum rürece başladım 10 gün falan gonal-f kullandım 3 gün cetrotide kullandım en son cumartesi çatlatma iğnesini kullandım 25 eylülde yumurta toplama yapıldı 13 tane 3 tanesi 5.ci gün donduruldu en baş sayfadaki ek vitaminleri kullandım transfer için bekliyorum hayırlı olsun süreciniz su gibi geçsin
Gonal-f 10 gün falan kullandım 3 gün cetrotide kullandım sonra çatlatma iğnesini yapım 1 gün sonra yumurta toplama oldu. Şuanda her hangi bir ilaç yada başka birşey kullanmıyorum

Ne güzel inşallah herşey yolunda ilerler canım estpfrem mi kullanıyorsun başka kullandığın ilaç var mı doktor nasıl bi yol izliyor bizlere de yol gösterici olsun inşallah
Reglinin 3 günü muayene oldum coraspin ve folbiol kullanmaya başladım pazartesi günü gittim tekrardan muayeneye estrofem kullanmaya başladım günde 3 kere perşembe günü tekrar gidicem bakalım artık neler olacak

Bi 10 gün falan da transfer hazırlığı sürüyor sanırım baya zaman oldu unuttum

Kızlar embriyo dondurma ücretini öğrendim 5 yıl için 9.500 TL istiyolarmis sizler ne kadar ödediniz aceba
Benim 3 embriyom var eğer çift transfer yaparsam 1 kalacak yıllık 2bin ama 1 transfer edip 2 kalırsa yıllık 4bşn dediler bana sizde neden bu kadar pahalı ben raporluyum ondan mı acaba
Hafta çok çabuk geçti 1 hafta oldu regli olalı temizliğe girismisim ondanmi hızlı geçti anlamadım
Doğrudur bende temizliği bugün bitirdim şükür kasıma birşey bırakmadım sadece yaparsam üstten sil süpür şimdi dip bucak bitti çok şükür

inşallah bu sıkıntılarımız karşılıgını bebeğimizi kucagımıza alarak alırız. o an bunların hepsi ucup gidecek eminim

Raporlu olduğun için belki olabilir canım bilmiyorum valla . Ben bide evi boyuyorum benimde yatak odasıyla mutfak kaldı halim yok artık yarın yavaş yavaş yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…