- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.581
İnşallah olursunİnşallah canım normalde 6sı ama takvim genel ekranı 1i gösteriyor umarım o zaman olurum yaa
İnşaAllah canımBende 2ci adeti olmak için Allah'a yalvardım adet olduğum için ilk defa mutlu olmuştum .İyi yapmissin kimseye söylememekle bence en azından her kafadan bir ses çıkmaz . İnşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Transfer günü hastaneye ödüyoruz benden öyle istediler her hastane aynımı bilmiyorumBen henüz sormadım ama şunu merak ediyorum acaba şu opu sonrası rahim dinlendirme aşamasında embriyo dondurma ücreti alıyorlar mı
Bana çift transfer yapacaklar herhalde cnku 4 embrıyo 2 li olarak donduruldu. Diğeride orta kalıtese herhlde doktor dondurunn derse donduracagız. Onuda zaten transfer gunu dıyecekler sızın dedıgınız gbo o zamanBende transfer bekliyorum şuan opu dan sonra bu şekilde bilgilendirdik embriyolarımız donduruldu transfer günü ödeyebilirsiniz dediler beklemedeyiz
Ben öncesinde odedınız sandım yoksa bızde dondurmak ıstedgmızı transfer gunu odeyecezTransfer günü hastaneye ödüyoruz benden öyle istediler her hastane aynımı bilmiyorum
Bana sadece senede 1 çok düşük bir rakam bakım için istiyolarmisbence iyi fiyat bana tüp başına 1 yıl için 2500 tl dedi her yıl fiyat güncellemesi oluyor dedi bi tüpde de 2 veya 3 embriyo dondurulabilir dedi fiyat değişmese bile 5 yıl için 12500 yapar o yüzden 5 yıl için 9500 iyiymiş
Yok bende dün ücretini öğrendimBen öncesinde odedınız sandım yoksa bızde dondurmak ıstedgmızı transfer gunu odeyecez
Anladım canım benımkı Herhalde 7 bınmı 10 bınmı oyle bıseydı. Ama bana ıkısıde kalıtelı demslerdı bakalım Adet beklıyorum. Siz transfer hazırlıgndamsnzYok bende dün ücretini öğrendim
Evet yarin muayeneye çağırdı doktor bakalimAnladım canım benımkı Herhalde 7 bınmı 10 bınmı oyle bıseydı. Ama bana ıkısıde kalıtelı demslerdı bakalım Adet beklıyorum. Siz transfer hazırlıgndamsnz
inşallah aralık ayına kaldı büyük bi ihtimal, o zaman yeni yıl yeni umut ve yeni haberler ile gelir herkese :)Belki ameliyat olduğun için olabilir Canik bu kadar beklemem inşallah bu bekleminin meyvesinide alırsın
İnşallah canım 2024 hayatlarımız için yeni bir başlangıç olurinşallah aralık ayına kaldı büyük bi ihtimal, o zaman yeni yıl yeni umut ve yeni haberler ile gelir herkese :)
Bana çift transfer yapacaklar herhalde cnku 4 embrıyo 2 li olarak donduruldu. Diğeride orta kalıtese herhlde doktor dondurunn derse donduracagız. Onuda zaten transfer gunu dıyecekler sızın dedıgınız gbo o z
Hakkimizda hayırlısı olsun insaAllah güzel sonuçlar alırızsizin kaçıncı denemeniz Nerde tedavi görüyorsunuz ?
Yaaİnşallah canım normalde 6sı ama takvim genel ekranı 1i gösteriyor umarım o zaman olurum
Aynen bende bitti çok şükür bugün son kez söyle sil süpür ancaHerkes transfer öncesi temizliğini bitirmiş sanırım
Yok çıkarmadım yönetici tabloyu düzenledi geri eklemeyi unuttumKuzum günaydın beni listeden çıkartmışsın sanırımIron Butterfly
Bendende 1 sene para almayacağız dedilerHayır almıyorlar kuzum hatta bana ilk 1yıl ücretsiz dediler ilk ödediğim paradan başka para istemiyorlar dondurma için
Bana 2 yada 3cü günü gel dediler nasıl ilerleyecekler bende tam bilmiyorum 10 15 gün içerisinde gerçekleşir sanırım rahim kalınlığına göreGünaydın canım regliden ne kadar sonra transfer için gün veriliyor bana da ilk günü ara dediler de merak ediyorum.
Ayyyyyy amin aminYaaİnşallah olursun canım 1 kasım istediğin gibi bende iptal olacak derken bugün devam ediyoruz dedi doktor çok şükür haftaya transfer olurum diye düşünüyorum bakalım bu arada grip oldum transfere kadar iyilesmem gerek dua edin
InsaAllah guzel ilerler süreçç senın ıcınEvet yarin muayeneye çağırdı doktor bakalim
cok saol canımmm iyiyim normalim sabırsızlıkla günlerin gecmesini bekliyorum. belirsizlikten nefret ediyorum olmadıgından emin olsam daha az sıkıntıya girerim. sen nasılsıntomrisn kuzucum nasılsın aklım sende kaldı yazamadım bugün pek. Kendini nasıl hissediyorsun iyisin inşallah
Canım dinlenmedeyim. Bu ay kafamı rahat geçirmeye çalışıyorumedahandro canım nasılsın ?