2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kendi büyük gelinim doğum yaptı 9 aylık bebeği var küçük eltim doğum yaptı 8 aylık bebeği var ve en büyük eltim cuma günü doğum yaptı 5 günlük bebeği var hiç üzülmedim diyemem ama hamd olsun mutluyum ben hep derim "ben bu yollardan geçiyorum diye kimse geçmek zorunda değil" demekki Mevla böyle mutlu olmayı da bilmemi istiyor

Bizimde sağlık omurle kucağımıza evlatlarımızı almamiz uzak değil inanıyorum.

Merhaba aynı gidiyoruz hemen yazayım dedim benim de yaşım 31 ilk deneme bizim sorunumuz da yumurta rezerv düşüklüğü 4 embriyo var ama 5. Gün önemli benim için de çünkü pgt li yaptircaz. Süreçte inşaallah ikimizde güzel sonuclar aliriz

ah canım benim biz 8 eltiyiz ben 8. eltiyiz benden omceki 3 yıl once evlenmiş onun 2 cocugu var evlendikten sonra hiç regk olmamış direkt hamile kalmış. digerleri de aşagı yukarı 2-3 ay içinde hamile kalmışlar. eğlendiğimiz ilk günlerden psikolojik baski başladı her gün kaynanam bebek yok mu bebek yok mu dşye diye. benden onceki eltimi örnek veriyordu o ilk günlerden kalmış diye. görümcem ablama diyormuş sizin cocugunuz hemen oldu hemen tuttu işte kardeşiniz daha niye olmadı vs. ben kendimi rahatlatıyordum onlardan bi laf duyuyodum biraz toparlıyordum tekrar bi hamle. yok beni hocaya büyücüye mi götürmek istemediler bilmem ne.hocaya goturduler zorla adam dedi seninki tüp bebekle asla olmaz buna inaniyorlar durmadan diyorlar boşuna hastaneye para veriyorsun çünkü o hoca demiş ya olmaz o yüzden..bu kimsenin elinde olan bir şey degil ama yine de bunun üzerinden beni cok vurdular psikolojimi alt üst ettiler hakkımı asla helal etmiyorum

Yaptıkları cahilliği kötülüğü keşke fark edebilseler. Ama sen duymamaya çalış bu konularda en önemli kişi eş. Esin seni anliyorsa etrafına kulaklarını kapat canim. Elimizde olsa kim evlatla imtihan olmak ister kimse istemez canım. Rabbim tez zamanda sağlıkla mutlulukla kucağını doldursun canım. Sağlıklı ömürlü evtlat nasip etsin

amin teşekkür ederim eşim anlayışlı da bunları susturmaya gücümüz yetmyor ki.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu imtihanımız güzel sonuclanır biz de annelik duygusunu tadarız inşallah

Kızlar sureclerinizi takip ediyorum arada ne kadar heyecanli :) herkese saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin nasipse önümüzdeki aylarda bizde başlayacağız
Transfer aşamasına gelinceye kadar birilerine soyledinzmi aşamalarinizi tedavinizi soylemediyseniz nasıl başardınız

Bizimde sağlık omurle kucağımıza evlatlarımızı almamiz uzak değil inanıyorum.
İnşallah canım inşallah
ilaçlarım bitmişti eczaneye gitttim gitmişken almak istedim kendimi tutamadım
O zaman üzülmek yok çünkü daha çok erken. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah pozitif sonuç görürsün canısı
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun tedaviniz sürecinizde güzel geçsin
Benim de 3 eltim var hepisnin çocukları var görümcem benden sonra 2 tane daha doğurdu iki eltim de öyle bende çok hacıya hocaya gittim hastaneye gitmesim onun çocuğu olacak dediler ama işte bekledik bekledik olmayınca buralara geldik
Bende de herkes duydu sözde kimse duymasın demiştik eşimle
Bizim tedaviyi sağır sultan bile duydu
Kızlar taze transfer mi daha sağlıklı dondurulmuş mu
Taze de avantajlı sanırım donmuşta ben hiç taze olmadım 2 denemem de donmuş oldu

Merhaba arkadaşlar kasım 3 de kısmetse tedaviye başlayacağız biz. Regl 2. Günü gel dedi doktorum, merak ettiğim nasıl bir süreç neler yaşadınız yumurta toplamaya kadar. İlaçlar yada yumurta toplama işlemi bir değişiklik yaptımı sizde işe gitmeyi engelleyecek kadar ve doktorum sanırım dondurulmuş transfer yapacak ne kadar süre bekletiyorlar transfer için. Çok ilaç vermeyeceğini söyledi. İlk denememiz olcak çok heyecanlıyım çok merak ediyorum neler yaşayacağız bu dönemde. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Okuyorum arada inşallah transferlerinizden çok güzel haberler alırız

Arkadaşlar bişey sorcam. İgneye başlayanlar için hangi ilaçları kullanmaya basladınız. Ben ilk gonal f ile başladım. Bikac gün sonra cetrotide ye başladım. Bu iğnelerin yanında folik asit ve ek vitamin kullanıyorum. Ve bu ilaçlardan haric sonraki günlerde farklı ilaçlar kullanılıyor mu acaba

Merhaba, çalışmaya engel bir durum yok canım. Saatinde yapacağın iğneler olacak. Ben 1 haftadır kullanıyorum bende sivilce yaptı çok bide bu 2 gündür hafif mide yanması oldu. Şuan iğneleri kullanmaya devam ediyorum. Bu hafta yumurta toplama günü belli olur bekliyorum. İnşallah sende en iyi şekilde tedaviye başlar güzel sonuç alırsın

Bende aynı ilaçları kullandım bütün takviyeleri bırakmam söylenmişti
Demir, D vitamini, folik asit hepsine ara verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…