- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.481
Daha 5 gün var canım 29unda kan ver hiç evde test yapipda moralini bozmaayın 29 u normal test tarihim ayın 17 sinde transfer olmuştum
teşekkür ederim, hoşbuldum :) amin inşallah herşeyin hayırlısı diyorum artık :) ben DR. Şerife dikayak kendi polikliniğinde muayene oluyorum. yumurta toplamadan sonra ilk adetim bu ikincisi için bekleniyor mu orası karışık baya gelince anlatıcaz dediler ama işte merak ediyor insan bide ben öncesinde rahim içi perde ameliyatı ollmuştum sene başında ondan mı fazla bekletiyorlar bilemedim.Canım hoşgeldin tedavinde hayırlı olsunumarım sağlıklı bir şekilde evlat sahibi olursun bu söylediğin ilaçları ben hiç kullanmadim bende ikinci adetimi oldum transfer aşamasındayım adetimin 3.gunu coraspin ve folbiol kullanmaya başladım bugün adetimin 6gunu bugünde esrofem kullanmaya başladım sen hangi hastanede tedavi oluyorsun
Teşekkür ederim canım senin sürecin ne durumdaHoşgeldin canımtedavinde hayırlı olsun. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
merhabalar kendim gibi olan biri ile konuşmak gerçekten hoş çünkü bu bebiş yolunda karşılaşılan konuların kendine göre sıkıntıları var ve herkesin derdi bünyemize göre büyük geldiği için en azından aynı şekilde düşünebiliriz. ben DR. şerife dikayak polikliniğine gidiyorum izmirde onun anlaşmalaı oldugu yerde tavmergen hastanesi :) amh değerimde 5,05 değerinde.Yaa hayırlısı olsun umarım her şey istediğin gibi sonuçlanır. Aynı şeyleri yaşamışız okurken ben mi bunu yazdım ya diyip dönüp kullanıcı acına bakıyorum yumurta sayısı pcos 17 döllenme opu sonrası yaşadığım süreç hepsi aynıDoktorunuz kim acaba? Amh değeri neydi sizde
Merhaba hoşgeldinizKızlar merhabalar bende tahmini regl tarihim 31 Ekim görünüyor inşallah dondurulmuş embriyo için tedaviye başlayacağız bu süreçte bende sizlerleyimtahmini adetten kaç gün ilaç kıllanırım dondurulmuş embriyo transfer nasıl ilerler acaba Iron Butterfly benide listeye alır mısın canım
Hanımlar iyi günler.
Elimde tüp bebek süreçlerinden kalma oksapar iğne (4 adet), prolutex enjeksiyonluk çözelti (3 adet), progestan dex enjeksiyonluk çözelti (5 adet), prograf bağışıklık baskılayıcı (yarım kutudan fazla tam kapsül sayısını bilmiyorum) ve takviye olarak kullandığım glutatyon enjeksiyonundan 5 tane, 20 civarı enjektör ve uç, ayrıca birkaç tane idrarda gebelik ve ovulasyon testi var. Son kullanma tarihleri 2024 şubat ile 2025 temmuz arasında değişiyor. Hepsi bir sonraki tedavi düşünülerek serin ve karanlık ortamda saklandı. Ankara'da yaşayan ve ihtiyacı olan varsa vermek isterim, özelden mesaj atabilirsiniz. Dilerim hepiniz hayırlı haberler alırsınız, sevgiler.
Ama ben sana ne dedim bekle demedim mi cumaya kadarbugun 7. günüm dayanamadım test yaptım cok erken belki ama negatif cıktı. zaten oyle de hissediyordum. 3-4 gün sonra
Amin Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ben birden fazla hekime gittim bulunduğum ilde en iyisi dediklerine de gittim. Rabbimizin elinde ol der ve olur . Yeterli sağlıklı ömürlü evlatlar nasip olsunAmin amin hepimizin yolları dağlık taşlık ama hep umudumuz var şükür. Bende 2019 da başladım sürece o zaman bu zaman hiç bir şekilde gebelik yaşamadım ne doğal ne 3 aşılama da ne 2 tüp bebekteşimdi hastsne değişikliğine gittim nasip Allah'tan umalım ki hepimiz bu denememiz de mutlu sona savuşmuş olalim
Amin canım hepimiz için sağlıklı ömürlü evlatla nasip olsunÇok geçmiş olsun canım benimİnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.Sen hangi hastanede tedavi oluyordun peki
Amin hepimiz için canım. Sağlıklı ömürlü evlatlarımız nasip olsuninşallah herşey gönlünce ilerler bizlerde şahitlik ederiz canım
Aynen öyle bende ilk devlete gittim yaşdan dolayı sıkıntı yaşadım o zaman 25 oldum ilk tüp bebek denemem gerçekleşti. Özelde öyle yaş sınırı yoktu ama gidemedim şimdi nasip oldu gitmek gittiğim Dr tavsiye üzerine oldu benim de bi arkadaşım 2021 den kalma tek bir embriyo ile gebe kaldı oğlu oldu şuan 1 yaşında diğer arkadaşım Aralık'ta doğum yapacak bende nasip deyip niyet ederek oraya başladım şimdi transfer için bekliyorumAmin Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ben birden fazla hekime gittim bulunduğum ilde en iyisi dediklerine de gittim. Rabbimizin elinde ol der ve olur . Yeterli sağlıklı ömürlü evlatlar nasip olsun
Merhaba hoşgeldinizIron Butterfly beni de listeye ekleyebilirsin yaş 35 5. gün embriyosu çift embriyo transfer edilecek. Transfer tarihi 9 Kasım. 2. Deneme. (ilk olan çift embriyo taze transferdi tutmadı , bu kez dondurulmuş deneyeceğiz bakalım kısmet )
inşallah canım bizi en iyi biz anlarız… olmasa tekrar denerim olmasa tekrar tekrar…Umudunu kırma arkadaşım az daha sabret bakalım Umut hep var!
Umudunu yitirme 12. Güne kadar çok şey değişebilir. Kan testi olmadıkça tamamen güvenme kaset yada etken gebelik testlerine canım. Sadece dua et olur mutekrar yapacagım ama hiç umudum yok
bekleyecegim mecburDaha 5 gün var canım 29unda kan ver hiç evde test yapipda moralini bozma
Canım 29 yaşındayım 3. Deneme 5. Gün embriyosuMerhaba hoşgeldinizeklerim tabiki yaş deneme kaçıncı gün embriyosu yazarsan sevinirim
Ama ben sana ne dedim bekle demedim mi cumaya kadarşimdi varsa bile üzüldüğün için etkileniyor belki de
olur cok teşekkür ederim her şey gonlunuzce olsunUmudunu yitirme 12. Güne kadar çok şey değişebilir. Kan testi olmadıkça tamamen güvenme kaset yada etken gebelik testlerine canım. Sadece dua et olur mu
Ben Bursa Acıbadem’de başlayacağım inşallah 31 Ekim reglim ile dondurulmuş embriyo olacak inşallahAmin canım hepimiz için sağlıklı ömürlü evlatla nasip olsunGaziantep Sanko tüp bebekte tedavim canım. Sen hangi hastanedesin
Ekledim gülüm hoşgeldin tekrardanCanım 29 yaşındayım 3. Deneme 5. Gün embriyosu
Aynen öyle bende ilk devlete gittim yaşdan dolayı sıkıntı yaşadım o zaman 25 oldum ilk tüp bebek denemem gerçekleşti. Özelde öyle yaş sınırı yoktu ama gidemedim şimdi nasip oldu gitmek gittiğim Dr tavsiye üzerine oldu benim de bi arkadaşım 2021 den kalma tek bir embriyo ile gebe kaldı oğlu oldu şuan 1 yaşında diğer arkadaşım Aralık'ta doğum yapacak bende nasip deyip niyet ederek oraya başladım şimdi transfer için bekliyorumişlerimiz ras gitsin
Aminnn . Etrafındaki insanların çocukları oldukça panik yapma olur mu? Ben öyle yapmıştım. Biz dört eltiyiz üçü de ikişer ay arayla hamile kaldı bir ben kalmıştım çok dua etmiştim bana kısır denmesin bir çocuğum olsun diye ama çok yanlış dua etmişim . Panik olma olur mu sadece sağlıklı ömürlü evlatlar nasip olsun diyorum. Süreç yıpratıcı ama bu dünyada herkesin bir imtihanı var bizim payımıza şimdilik bu düşmüş . Sadece dua et canım ve doktorlar ne oneriyorsa elinden gelen herşeyi yap. Önünde referansin var böyle bir merkezde başlaman çok iyi olmuş canımAynen öyle bende ilk devlete gittim yaşdan dolayı sıkıntı yaşadım o zaman 25 oldum ilk tüp bebek denemem gerçekleşti. Özelde öyle yaş sınırı yoktu ama gidemedim şimdi nasip oldu gitmek gittiğim Dr tavsiye üzerine oldu benim de bi arkadaşım 2021 den kalma tek bir embriyo ile gebe kaldı oğlu oldu şuan 1 yaşında diğer arkadaşım Aralık'ta doğum yapacak bende nasip deyip niyet ederek oraya başladım şimdi transfer için bekliyorumişlerimiz ras gitsin inşallah
İnşallah Allah'ım rast getirsin vesilen Kasım olsun canımBen Bursa Acıbadem’de başlayacağım inşallah 31 Ekim reglim ile dondurulmuş embriyo olacak inşallah