2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

teşekkür ederim, hoşbuldum :) amin inşallah herşeyin hayırlısı diyorum artık :) ben DR. Şerife dikayak kendi polikliniğinde muayene oluyorum. yumurta toplamadan sonra ilk adetim bu ikincisi için bekleniyor mu orası karışık baya gelince anlatıcaz dediler ama işte merak ediyor insan bide ben öncesinde rahim içi perde ameliyatı ollmuştum sene başında ondan mı fazla bekletiyorlar bilemedim.

merhabalar kendim gibi olan biri ile konuşmak gerçekten hoş çünkü bu bebiş yolunda karşılaşılan konuların kendine göre sıkıntıları var ve herkesin derdi bünyemize göre büyük geldiği için en azından aynı şekilde düşünebiliriz. ben DR. şerife dikayak polikliniğine gidiyorum izmirde onun anlaşmalaı oldugu yerde tavmergen hastanesi :) amh değerimde 5,05 değerinde.

Merhaba hoşgeldiniz eklerim tabiki yaş deneme kaçıncı gün embriyosu yazarsan sevinirim

bugun 7. günüm dayanamadım test yaptım cok erken belki ama negatif cıktı. zaten oyle de hissediyordum. 3-4 gün sonra
Ama ben sana ne dedim bekle demedim mi cumaya kadar şimdi varsa bile üzüldüğün için etkileniyor belki de

Amin Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ben birden fazla hekime gittim bulunduğum ilde en iyisi dediklerine de gittim. Rabbimizin elinde ol der ve olur . Yeterli sağlıklı ömürlü evlatlar nasip olsun

Amin Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ben birden fazla hekime gittim bulunduğum ilde en iyisi dediklerine de gittim. Rabbimizin elinde ol der ve olur . Yeterli sağlıklı ömürlü evlatlar nasip olsun
Aynen öyle bende ilk devlete gittim yaşdan dolayı sıkıntı yaşadım o zaman 25 oldum ilk tüp bebek denemem gerçekleşti. Özelde öyle yaş sınırı yoktu ama gidemedim şimdi nasip oldu gitmek gittiğim Dr tavsiye üzerine oldu benim de bi arkadaşım 2021 den kalma tek bir embriyo ile gebe kaldı oğlu oldu şuan 1 yaşında diğer arkadaşım Aralık'ta doğum yapacak bende nasip deyip niyet ederek oraya başladım şimdi transfer için bekliyorum işlerimiz ras gitsin inşallah

Merhaba hoşgeldiniz eklerim tabiki hayırlı olsun yeni süreciniz inşallah

Aminnn . Etrafındaki insanların çocukları oldukça panik yapma olur mu? Ben öyle yapmıştım. Biz dört eltiyiz üçü de ikişer ay arayla hamile kaldı bir ben kalmıştım çok dua etmiştim bana kısır denmesin bir çocuğum olsun diye ama çok yanlış dua etmişim . Panik olma olur mu sadece sağlıklı ömürlü evlatlar nasip olsun diyorum. Süreç yıpratıcı ama bu dünyada herkesin bir imtihanı var bizim payımıza şimdilik bu düşmüş . Sadece dua et canım ve doktorlar ne oneriyorsa elinden gelen herşeyi yap. Önünde referansin var böyle bir merkezde başlaman çok iyi olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…