2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ? Bugün negatif sonucumu aldım. Kasım yada regli durumuma göre Aralık ayına da sarkabilir tekrar deneyecegiz. Beni de tabloya ekleyebilir misiniz? Iron Butterfly
33 yaşındayim, 2. Tüp bebek denemesi olacak. 3. Gün çift embriyo transfer edilecek. Allah'ım isteyen herkese sağlıklı mutlu uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

inşallah 5. güne gelenlerle yolumuza devam ederiz. Rabbim hayırlısıyla bize de gebe kalmayı nasip eder. yolumuz zor ama umudumuz Allah'tan. Ol der olur inşallah.
Amin amin
Tamam ablacım ekliyorum hemen
Hoşgeldiniz eklerim tabiki yeni süreciniz hayırlı olur ve son denemeniz olur inşallah Rabbim işlerinizde kolaylık nasip etsin

Amin bende ekimden kasıma kaldım hakkımızda hayırlısı olsun neden negatif oldu doktor bişi söyledi mi durum için
Aminnn Benim öyküm kısaca şöyle 2019 Haziran'da asilama oldum ve gebelik zehirlenmesinden dolayı erken doğum yaptım. Bebeğim 5 gün yaşadı vefat etti. 2020 Aralık da sürpriz bir gebelik oldu ilk defa kendiliginden hamile kaldım ama dış gebelikmis. Sonucunda sol tüpüm alındı. O süreçten sonra da ben tedavisi bir gebelige cesaret edemedim normal de olmadı zaten. Temmuz 2023 de pcos olduğum için aslında çok yumurtam varken sadece 4 tanesi olgunlaşmış ve 4 tane 3. Gün embriyosu elde edildi. Dinlendirildim. Bu ay transfer yapıldı ama bugün 12. Gün sonuç negatif. Doktorum daha önceki preeklampsi geçmişime bağladı durumu biraz. Yapılacak yeni transferde intralipid serum tedavisi uygulayacak mis bağışıklığı güçlendirmek için. Tekrarlayan kayiplarda yapiliyormus. Ayrıca ben preeklampsi sonucunda hipertansiyon hastası olarak kaldım. Böbreklerde protein kaçağım var. İnsülin direncim ve pcos um var . Komplike bir hastayım kısacası. Ama her zaman umudum var. İnşaallah inaniyorum bana da bir gün sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip olacak

Amin amin hepimizin yolları dağlık taşlık ama hep umudumuz var şükür. Bende 2019 da başladım sürece o zaman bu zaman hiç bir şekilde gebelik yaşamadım ne doğal ne 3 aşılama da ne 2 tüp bebekte şimdi hastsne değişikliğine gittim nasip Allah'tan umalım ki hepimiz bu denememiz de mutlu sona savuşmuş olalim

Çok geçmiş olsun canım benim İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.Sen hangi hastanede tedavi oluyordun peki

Kızlar merhabalar bende tahmini regl tarihim 31 Ekim görünüyor inşallah dondurulmuş embriyo için tedaviye başlayacağız bu süreçte bende sizlerleyim tahmini adetten kaç gün ilaç kıllanırım dondurulmuş embriyo transfer nasıl ilerler acaba Iron Butterfly benide listeye alır mısın canım

inşallah herşey gönlünce ilerler bizlerde şahitlik ederiz canım

Hanımlar iyi günler.
Elimde tüp bebek süreçlerinden kalma oksapar iğne (4 adet), prolutex enjeksiyonluk çözelti (3 adet), progestan dex enjeksiyonluk çözelti (5 adet), prograf bağışıklık baskılayıcı (yarım kutudan fazla tam kapsül sayısını bilmiyorum) ve takviye olarak kullandığım glutatyon enjeksiyonundan 5 tane, 20 civarı enjektör ve uç, ayrıca birkaç tane idrarda gebelik ve ovulasyon testi var. Son kullanma tarihleri 2024 şubat ile 2025 temmuz arasında değişiyor. Hepsi bir sonraki tedavi düşünülerek serin ve karanlık ortamda saklandı. Ankara'da yaşayan ve ihtiyacı olan varsa vermek isterim, özelden mesaj atabilirsiniz. Dilerim hepiniz hayırlı haberler alırsınız, sevgiler.

Hoşgeldin canım tedavinde hayırlı olsun. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…