2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

merhabaa aynı gün işlem olmuşuz bendede 10 tane toplandı 3 tanesi kaliteliymiş, bakalım... şimdi tarlusal ve dostnex kullanıyorum

Maşallah hayırlısı olsun sizin de embriyolarınız inşallah transfer sürecini de sağlıkla atlatır kavuşuruz bebişlerimize :) bana sadece "folbiol" folik asit verdiler kullanmam için bi de işlem sonrası herhangi bir enfeksiyon durumuna karşı üç günlük "Azitro" antibiyotik verdiler.

ya banada azitro verdi ilk gün kullandım ama sonrasında midem çok bulandığı için kullanmadım

Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun tedaviniz inşallah güzel sonuçlar yakın

Merhaba kızlar dün âdet oldum , bugün muayene oldum sorun yok bu sefer ve transfer hazırlığına başlıyorum artık. İnşallah 9 veya 10 Kasım da transfer olacağım.
Ay ben de senden haber bekliyordum canım çok sevindim bi sıkıntı çıkmamasına doktor benden kan testi istemişti sen vermiş miydin? Bu sefer e2 ye falan bakar mı acaba

tiroidlerim yüksek olduğu için o ilacı hep kullanıyorum tarlusalda adet olmam için . dostinexde yumurtalıklar için miş. azitro ve minosette transfer soınrası enfeksyon kapmıyım diye
Çok üzüldüm ben hiç bu kadar ilaç kullanmadım Rabbim şifanı versin inşallah

Benim hekimim izin vermemişti reglim 20 gün gecikmisti pcos + stres den dolayı yine de doğal zamanını bekleyeceğiz demişti canım.

Canım hoşgeldin tedavinde hayırlı olsun umarım sağlıklı bir şekilde evlat sahibi olursun bu söylediğin ilaçları ben hiç kullanmadim bende ikinci adetimi oldum transfer aşamasındayım adetimin 3.gunu coraspin ve folbiol kullanmaya başladım bugün adetimin 6gunu bugünde esrofem kullanmaya başladım sen hangi hastanede tedavi oluyorsun

Hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…