- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.361
Kan testi verdinmi yoksa evdemi yaptın test canimBenim testim negatif çıktı kızlar. Tutmamış çok üzgünümAllah sizlerin yüzünü güldürsün inşallah
AminBenim testim negatif çıktı kızlar. Tutmamış çok üzgünümAllah sizlerin yüzünü güldürsün inşallah
Denizlide özel sağlık hastanesi yunus aydınHoşgeldin canım tedavinde hayırlı uğurlu olsun hangi hastanede tedavi oluyorsun inşallah sorunsuz bir şekilde tedavin sonuçlanır
Anladım canım ne zaman hastaneye gidiceksin opu öncesi muayene ücreti 2000tl di 2500 olmuş sen ne kadar verdin ücret muayeneyeDenizlide özel sağlık hastanesi yunus aydın
Benim testim negatif çıktı kızlar. Tutmamış çok üzgünümAllah sizlerin yüzünü güldürsün inşallah
Benim hikayem çok uzun. 2 kimyasal doğal gebelik, 1 dış gebelik, sonra rahim ameliyatı sonra 1 tüp bebek 2 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum, şimdi bu 2. Tüp bebek denememdi. Bukez pozitifi bile göremedim. Yumurta kalitemi arttırmak gerek sanırım ama nasıl olacak hiç bilmiyorum. 1 dondurulmuş emriyom daha kaldı geride ama ondan hiç ümitli değilim bu tutmadıysa 2. Sıradaki nasıl tutacakHayırlısı olsun bir dahakine tutar inşallah hemen pes etmeyin
Kaçıncı denemenizdi kaç yaşındasınız
Aminn inşallahAminiki negatif görmüş biri olarak çok iyi anlıyorum vakti zamanı gelmemiş demekki en hayırlısı oluyor her zaman üzülüyoruz tabiki kolay değil umudunu kaybetme Allah senide güldürsün tez vakitte
Kan testi verdimKan testi verdinmi yoksa evdemi yaptın test canim
Çok gelmiş geçmiş size gerçekten çok üzüldüm sizin için inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucağınıza bebeğinizi alırsınız çok zor şeyler yaşamışşiniz Rabbim sizi bir bebekle mükâfatlandirsinKan testi verdim
Benim hikayem çok uzun. 2 kimyasal doğal gebelik, 1 dış gebelik, sonra rahim ameliyatı sonra 1 tüp bebek 2 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum, şimdi bu 2. Tüp bebek denememdi. Bukez pozitifi bile göremedim. Yumurta kalitemi arttırmak gerek sanırım ama nasıl olacak hiç bilmiyorum. 1 dondurulmuş emriyom daha kaldı geride ama ondan hiç ümitli değilim bu tutmadıysa 2. Sıradaki nasıl tutacak33 yaşındayım. Artık çok yorulduğumu hissediyorum. Yaşıtlarıma bakıyorum sağlıklı doğumlar mutlu hayatlar. Kendime bakıyorum tükenmiş bitmiş bir kadın Gerçekten moralim çok bozuldu.
Benim testim negatif çıktı kızlar. Tutmamış çok üzgünümAllah sizlerin yüzünü güldürsün inşallah
Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallahBenim hikayem çok uzun. 2 kimyasal doğal gebelik, 1 dış gebelik, sonra rahim ameliyatı sonra 1 tüp bebek 2 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum, şimdi bu 2. Tüp bebek denememdi. Bukez pozitifi bile göremedim. Yumurta kalitemi arttırmak gerek sanırım ama nasıl olacak hiç bilmiyorum. 1 dondurulmuş emriyom daha kaldı geride ama ondan hiç ümitli değilim bu tutmadıysa 2. Sıradaki nasıl tutacak33 yaşındayım. Artık çok yorulduğumu hissediyorum. Yaşıtlarıma bakıyorum sağlıklı doğumlar mutlu hayatlar. Kendime bakıyorum tükenmiş bitmiş bir kadın Gerçekten moralim çok bozuldu.
Günaydın canımlar dün liste düzenlemesi oldu bi çok bilgi gitti düzenleme için bana dönüş yaparsanız listeye yazacağımBismillahirrahmanirrahim
Hadi gelin hep sohbet hem muhabbet hemde süreçlerimizi takip edelim birbirimize destek olalım
listeye eklenmek için beni etiketlemeniz yeterli...
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly @merry06 @Xiangwei @niles85 @minikbirevhanimi 1sevgi1 tomrisn @Ruyaaam123 @Roseee3535 @pinar7834 32 2 21 Ekim @husniye35 @minikooommm @yengec1107 @cnsu93 E esrysn @nevra07 @filozofia
Günaydın canımlar dün liste düzenlemesi oldu bi çok bilgi gitti düzenleme için bana dönüş yaparsanız listeye yazacağım
Yaş deneme kaşıncı gün transfer günü yazarsanız sevinirim
Aaa taze transfer mi olacaksın ablaBugün yumurta toplamam var
Yaş 40 ilk deneme sağlıklı embriyo oluşursa bu hafta transfer
Ben opu oldum transfere gidicem artık opu ilaçlar hariç 20000 transferde 20000 muayene ücreti 1050 tl doktorunAnladım canım ne zaman hastaneye gidiceksin opu öncesi muayene ücreti 2000tl di 2500 olmuş sen ne kadar verdin ücret muayeneye
İyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyormerhaba kızlar nasılsınızbana hiç bildirim gelmedi kimse konusmuyor sanıyordum da dolmuş buralar
cok üzüldüm hayırlısı boyleymiş nasipten oteye gidemiyoruz maalesef. inşallaj bundan sonrası yorucu olmaz kalan embriyonuz size tutunur tüm bu yasadıgınız yorgunlugu stresi unuttururKan testi verdim
ben de iyiyim. sabırsızım gün sayıyorum çarşamba evde test yapacagım galiba hiçbir belirti fln yık sadece cok cok hafif kasık agrım var sürekli merak ediyorumİyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor
Güzel şeyler düşün güzel olsun canısıben de iyiyim. sabırsızım gün sayıyorum çarşamba evde test yapacagım galiba hiçbir belirti fln yık sadece cok cok hafif kasık agrım var sürekli merak ediyorum