2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim testim negatif çıktı kızlar. Tutmamış çok üzgünüm Allah sizlerin yüzünü güldürsün inşallah
Amin iki negatif görmüş biri olarak çok iyi anlıyorum vakti zamanı gelmemiş demekki en hayırlısı oluyor her zaman üzülüyoruz tabiki kolay değil umudunu kaybetme Allah senide güldürsün tez vakitte

Hayırlısı olsun bir dahakine tutar inşallah hemen pes etmeyin
Kaçıncı denemenizdi kaç yaşındasınız
Benim hikayem çok uzun. 2 kimyasal doğal gebelik, 1 dış gebelik, sonra rahim ameliyatı sonra 1 tüp bebek 2 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum, şimdi bu 2. Tüp bebek denememdi. Bukez pozitifi bile göremedim. Yumurta kalitemi arttırmak gerek sanırım ama nasıl olacak hiç bilmiyorum. 1 dondurulmuş emriyom daha kaldı geride ama ondan hiç ümitli değilim bu tutmadıysa 2. Sıradaki nasıl tutacak 33 yaşındayım. Artık çok yorulduğumu hissediyorum. Yaşıtlarıma bakıyorum sağlıklı doğumlar mutlu hayatlar. Kendime bakıyorum tükenmiş bitmiş bir kadın Gerçekten moralim çok bozuldu.

Çok geçmiş olsun en azından gençliğin var hepimiz ne hallerdeyiz bir ton hikaye çıkar sırf buradan
Tükenmişlik hissini dibine kadar yaşamış biri olarak söylüyorum çıkmadık candan ümit kesilmez hiç belli olmuyor bu işler

Benim testim negatif çıktı kızlar. Tutmamış çok üzgünüm Allah sizlerin yüzünü güldürsün inşallah

Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah üzülme demek insanın diline pelesenk oluyor elimizden başka birşey de gelmiyor embriyon varmış henüz pes etmek için erken lütfen onuda dene. Biz hepimiz bir umut peşinde olduğumuz için buradayız hamd olsun içimizdeki umudu hiç bitirmeyen Mevla'ya ben dah 27 yaşındayım belkide benim yolumda çok çok uzun bu 3 cü tedavim nasipten öteye yol yok gidebildiğim yere kadar gideceğim

Günaydın canımlar dün liste düzenlemesi oldu bi çok bilgi gitti düzenleme için bana dönüş yaparsanız listeye yazacağım
Yaş deneme kaşıncı gün transfer günü yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…