- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.421
Hadi inşallah canımMerhaba kızlar dün âdet oldum , bugün muayene oldum sorun yok bu sefer ve transfer hazırlığına başlıyorum artık. İnşallah 9 veya 10 Kasım da transfer olacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah canımMerhaba kızlar dün âdet oldum , bugün muayene oldum sorun yok bu sefer ve transfer hazırlığına başlıyorum artık. İnşallah 9 veya 10 Kasım da transfer olacağım.
İnşallah canım kaçıncı gün embriyosu olucak seninki birde hangi hastanede tedavi oluyorsunSelam arkadaşlar benimde cumartesi günü yumurta toplama işlemim yapıldı. toplam da 11 yumurta toplandı dün aradılar 9 u işleme alındı 8 i döllenmiş dediler. bugün ikinci günü diye tekrar aradılar 8 i de gününde ve gayet sağlıklı ilerliyor dediler yarın dondurmak için gün belirlenecek onun içinde arayacağız dediler. reglimin ilk günü de arayıp randevu almam gerektiğini söylediler inşallah kasım ayı transfer listesinde ben de olurum.
Oh çok şükür çok sevindim darısı başıma inşallahSağol canım ultrason da bişey çıkmayınca kan istemedi bu sefer.
Sağol canım Amin İnşallah. Sen ne zaman başlayacaksın?Oh çok şükür çok sevindim darısı başıma inşallah
Evet canım ben yerimde saymaya devam regli bekliyorum malesef ki Ekim ayından kasıma kaldım hakkımda hayırlı olan bu demekki Rabbim başka sıkıntı vermesin Kasım başında regli olup transfer hazırlığına başlamak istiyorum bendeAmin inşallah. Sizin son durumunuz nedir ekimden kasıma kalmıştınız diye hatırlıyorum başlarda ama bayadır takip edemedim.
Beklemedeyim canım olursa olur olmazsa yapacak birşeyim yok haktan hayırlıBenim hekimim izin vermemişti reglim 20 gün gecikmisti pcos + stres den dolayı yine de doğal zamanını bekleyeceğiz demişti canım.
Oh çok şükür çok sevindim darısı başıma inşallah
Sağol canım Amin İnşallah. Sen ne zaman başlayacaksın?
Amin çok sağol. Hepimiz için en güzeli olsunİkinizin de hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim yardımcınız olsun
Cuma yada cumartesi günü belli olucak transfer tarihi yaş 24 5.gün embriyosu ilk denemem
Ben adet bekliyorum hala 6 Kasım beklenen ama bakalım ne zaman gelir :) bu arada sen çift embriyo mu koyduracaksınSağol canım Amin İnşallah. Sen ne zaman başlayacaksın?
Ooo sende Ekim sonu transfer olursun o zamanCuma yada cumartesi günü belli olucak transfer tarihi yaş 24 5.gün embriyosu ilk denemem
Bnde 6 Kasım regliBen adet bekliyorum hala 6 Kasım beklenen ama bakalım ne zaman gelir :) bu arada sen çift embriyo mu koyduracaksın
Amin canım benim rabbim cümlemize güzel haberler almayı nasip etsin inşallahİkinizin de hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim yardımcınız olsun
Artık test günlerini beraber bekleyeceğizBnde 6 Kasım regli
Ayyyyy inşallah inşallah sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim müjdeli haberler vermeyi nasip etsin hepimizeArtık test günlerini beraber bekleyeceğiz
Cylo içiyorsan vaktinde gelir adetin. Benimki öyle oldu yani.Ben adet bekliyorum hala 6 Kasım beklenen ama bakalım ne zaman gelir :) bu arada sen çift embriyo mu koyduracaksın
Yaa hayırlısı olsun umarım her şey istediğin gibi sonuçlanır. Aynı şeyleri yaşamışız okurken ben mi bunu yazdım ya diyip dönüp kullanıcı acına bakıyorum yumurta sayısı pcos 17 döllenme opu sonrası yaşadığım süreç hepsi aynı Doktorunuz kim acaba? Amh değeri neydi sizdemerhabalar ben buralarda yeniyim, bütün bebiş bekleyen, isteyen herkesin duası kabul olması dileklerimle diyerek selam vereyim dedim. :)
ben de tüp bebek serüvenine başladım, yaşım 28 pkos var ve kendi uğraşlarımız sonucu hiç bir yol ilerleyemedik açıkçası ve iğnelerle başlanan ilerleme de opu işlemi 6 ekimde 26 adet yumurta alınıp 17 adeti döllendi 3. gün yumurtası 6 adet 5. gün yumurtasıda 3 adet olarak donduruldu. bir hafta baya bi sancılı geçti yumurta fazlalıgı sonucu baya bi şişkinlik ve sancılar yaşadım. 20 ekimde adet oldum şuan adetimin 4. günündeyim ama anlamadığım şey 3. günü bana yasmin başlattılar ve 9 kasımda da hem muayene olup hemde lucrin depot 3.75 tek doz hepsini enjekte edecekler. hazırlık aşamasına başladık ama hem adet düzensizliğim için ilaç verip hem adet olmamam için ilaç vermeleri kafamı karıştırdi detayları gidince anlatıcaklar ama bu kadar merak dedim belki yaşayan vardır ilk oldugu için herşeyden korkar herşeye de bi o kadar meraklı oluyorum. tedavileriniz yarısını okuyabildim benim vitamin takviyesi falan başlanmadı daha sonra başlanacak belki ama bu ilaçları kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim kullandıktan sonra gelecek aymı yoksa belli bi gün de mi transfer işlemi gerçekleşti.
Yas 24. ilk deneme, 3. gün embriyosu 2 adet, 17 ekimde transfer edildi kan verme tarihim 30 ekim bu şekilde canım
6 gün olmuş maşallah darısı güzel haberler almauaYas 24. ilk deneme, 3. gün embriyosu 2 adet, 17 ekimde transfer edildi kan verme tarihim 30 ekim bu şekilde canım