- 14 Ekim 2018
- 1.581
- 1.787
- 26
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.381
evet cok sık ama normalde de sık cıkarım son bir haftadır daha da fazla gece bile kalkıp gidiyorum bu bir belirti mi kiGüzel leyler düşün güzel olsun canısı sık lavaboya çıkıyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cok sık ama normalde de sık cıkarım son bir haftadır daha da fazla gece bile kalkıp gidiyorum bu bir belirti mi kiGüzel leyler düşün güzel olsun canısı sık lavaboya çıkıyor musun
Yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım tutmuş olabilir oda bir belirti diye okumuştum bi kaç yerde Allah'ım inşallah tutmuştumevet cok sık ama normalde de sık cıkarım son bir haftadır daha da fazla gece bile kalkıp gidiyorum bu bir belirti mi ki
ayyy inşallah ben hiç var gibi hissetmiyorum.inşallah tuttugu içindir ya testi yarın mı yapsam bi hafta olmuş olacak.Allah ım hayırlısıyla olsun lütfenYanlış bilgi vermek istemem ama sanırım tutmuş olabilir oda bir belirti diye okumuştum bi kaç yerde Allah'ım inşallah tutmuştum
Yok daha değil belke varsa bile çıkmaz erken çünkü dahaayyy inşallah ben hiç var gibi hissetmiyorum.inşallah tuttugu içindir ya testi yarın mı yapsam bi hafta olmuş olacak.Allah ım hayırlısıyla olsun lütfen
yarın alıp çarşamba sabah yapayım o zamanYok daha değil belke varsa bile çıkmaz erken çünkü daha
Gızzzzz cumaya kadar bekleyarın alıp çarşamba sabah yapayım o zaman
yokkkk bacım ben bekleyemem artık kendimi oyalıyorum oyalıyorum sabır kalmadıGızzzzz cumaya kadar bekle
Sana bunu söyleyen ben şuan bilmem kaçıncı testimi yapıyor olurdumyokkkk bacım ben bekleyemem artık kendimi oyalıyorum oyalıyorum sabır kalmadı
Tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallahBugün yumurta toplamam var
Yaş 40 ilk deneme sağlıklı embriyo oluşursa bu hafta transfer
Herşey para olmuş artık yaBen opu oldum transfere gidicem artık opu ilaçlar hariç 20000 transferde 20000 muayene ücreti 1050 tl doktorun
İyiyim canım sen nasılsınmerhaba kızlar nasılsınız bana hiç bildirim gelmedi kimse konusmuyor sanıyordum da dolmuş buralar
selammmmmmmmm kızlarrrr cumartesi yumurta toplama işlemim gerçekleştiii 10 tane yumurta toplanıldı 3 tanesi embriyoloğun istediği gibiymiş, bugün aradılar bilgi verdielr spermle döllenme işlemi gerçekleşmişşşş Allah büyükkkk :) bakalım bundan sonra neler olacakkkk ayyyyyy :)
Tamam ablacımIron Butterfly Canım bu şekilde listeye ekleyebilirsinyaş 33. 3.deneme 2 adet 5.gün embriyosu transfer tarihim belli değil iki güne bir kontrole gidiyorum kasıma kalabilir dedi doktor bakalım hayırlısı olur insaAllah
Merhaba kızlar dün âdet oldum , bugün muayene oldum sorun yok bu sefer ve transfer hazırlığına başlıyorum artık. İnşallah 9 veya 10 Kasım da transfer olacağım.
Selam arkadaşlar benimde cumartesi günü yumurta toplama işlemim yapıldı. toplam da 11 yumurta toplandı dün aradılar 9 u işleme alındı 8 i döllenmiş dediler. bugün ikinci günü diye tekrar aradılar 8 i de gününde ve gayet sağlıklı ilerliyor dediler yarın dondurmak için gün belirlenecek onun içinde arayacağız dediler. reglimin ilk günü de arayıp randevu almam gerektiğini söylediler inşallah kasım ayı transfer listesinde ben de olurum.