2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

evet cok sık ama normalde de sık cıkarım son bir haftadır daha da fazla gece bile kalkıp gidiyorum bu bir belirti mi ki
Yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım tutmuş olabilir oda bir belirti diye okumuştum bi kaç yerde Allah'ım inşallah tutmuştum

Yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım tutmuş olabilir oda bir belirti diye okumuştum bi kaç yerde Allah'ım inşallah tutmuştum
ayyy inşallah ben hiç var gibi hissetmiyorum.inşallah tuttugu içindir ya testi yarın mı yapsam bi hafta olmuş olacak.Allah ım hayırlısıyla olsun lütfen

Merhaba kızlar , yazdıklarınızı okuyorum takipteyim ama beklemedeyim uzun bir sürecim var :) Bir şey merak ediyordum, burada acaba laporoskopi olup tüpünü ve çikolata kistlerini aldıran oldu mu? Ameliyattan ne kadar sonra transfer yapılıyor acaba ? :) Ben bu adetimle son yumurta toplamamı olup ameliyat olacağım , ne zaman transfer olurum diye merak ediyorum :)

merhabalar ben buralarda yeniyim, bütün bebiş bekleyen, isteyen herkesin duası kabul olması dileklerimle diyerek selam vereyim dedim. :)
ben de tüp bebek serüvenine başladım, yaşım 28 pkos var ve kendi uğraşlarımız sonucu hiç bir yol ilerleyemedik açıkçası ve iğnelerle başlanan ilerleme de opu işlemi 6 ekimde 26 adet yumurta alınıp 17 adeti döllendi 3. gün yumurtası 6 adet 5. gün yumurtasıda 3 adet olarak donduruldu. bir hafta baya bi sancılı geçti yumurta fazlalıgı sonucu baya bi şişkinlik ve sancılar yaşadım. 20 ekimde adet oldum şuan adetimin 4. günündeyim ama anlamadığım şey 3. günü bana yasmin başlattılar ve 9 kasımda da hem muayene olup hemde lucrin depot 3.75 tek doz hepsini enjekte edecekler. hazırlık aşamasına başladık ama hem adet düzensizliğim için ilaç verip hem adet olmamam için ilaç vermeleri kafamı karıştırdi detayları gidince anlatıcaklar ama bu kadar merak dedim belki yaşayan vardır ilk oldugu için herşeyden korkar herşeye de bi o kadar meraklı oluyorum. tedavileriniz yarısını okuyabildim benim vitamin takviyesi falan başlanmadı daha sonra başlanacak belki ama bu ilaçları kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim kullandıktan sonra gelecek aymı yoksa belli bi gün de mi transfer işlemi gerçekleşti.

selammmmmmmmm kızlarrrr cumartesi yumurta toplama işlemim gerçekleştiii 10 tane yumurta toplanıldı 3 tanesi embriyoloğun istediği gibiymiş, bugün aradılar bilgi verdielr spermle döllenme işlemi gerçekleşmişşşş Allah büyükkkk :) bakalım bundan sonra neler olacakkkk ayyyyyy :)

Selam arkadaşlar benimde cumartesi günü yumurta toplama işlemim yapıldı. toplam da 11 yumurta toplandı dün aradılar 9 u işleme alındı 8 i döllenmiş dediler. bugün ikinci günü diye tekrar aradılar 8 i de gününde ve gayet sağlıklı ilerliyor dediler yarın dondurmak için gün belirlenecek onun içinde arayacağız dediler. reglimin ilk günü de arayıp randevu almam gerektiğini söylediler inşallah kasım ayı transfer listesinde ben de olurum.

Tamam ablacım
Merhaba kızlar dün âdet oldum , bugün muayene oldum sorun yok bu sefer ve transfer hazırlığına başlıyorum artık. İnşallah 9 veya 10 Kasım da transfer olacağım.

Aaaaaa maşallah maşallah kasıma ne kaldı şurda bilgilerinizi girin sizleride düzelteyim tabloda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…