2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Aynen öyle burası biz kaderdaşlar için var nerde sürecin devam ediyor

Son düzenleme:
Aynen öyle burası biz kaderdaşlar için var nerde sürecin devam ediyor
Evet canım transfer hazırlığı için başladık 2 tüpe 2 embriyo olarak 4 adet embriyom donduruldu rahim dinlenmesi için yaklaşık bir buçuk aydır bekliyordum bakalım doğal yolla transfer ilk defa olacağım ilaç kullanmadan...daha öncede 2 kez negatif olmuştu Burada da bekleyen herkes için duam bu ay transferlerimiz hep pozitif sonuçlansin hayırla sağlıkla

Sizin süreciniz nasıl buradaki arkadaşlar transfer hazırlığı sürecinde mi ben direk başlığı okuyup katıldım

Hazırlığa başladın o zaman
Evet doktora sordum 2 embriyo transfer edebilir misiniz diye dedi ben çoğul gebelik olmasını istemem çoğul gebelikler de risk var dedi dedi ki tranfer den sonra olduki olmadı dedi o zaman düşünürüz şimdiki duruma göre 2 yumurta transfer etmeye gerek yok dedi

Sizin süreciniz nasıl buradaki arkadaşlar transfer hazırlığı sürecinde mi ben direk başlığı okuyup katıldım
Bi çoğumuz dondurulmuş hazırlık ve transfer olan bile var. Ekim giye açmıştım bende burayı tedavim kasıma kalınca başlığı değiştirdim

Amin canım inşallah hepimiz o hastanelerden evimize sağlıklı bebeklerle dönmüş oluruz emeklerimiz boşa gitmez inşallah

Bana
Bana da aynı şeyi söyledi doktorum ilk 1 deneriz zaten 3 tane var olmazsa diğerini iki deneriz demişti ama ben yine 2 tane olmasını söylücem bakalım bana ne diyecek ben net Kasım olduğum için beklemedeyim

Bugün transferiniz varmış denk geldim şimdi inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız

Az kalmış canım benim ya moralini bozma gününde inşallah regli olursun transfer işlemlerine hemen başlarsın inşallah
İnşallah canım çok bekledim süreçlerim çok sancılı geçti Mart 2022de en son kalkıştım bu işe birde o kadar aradan sonra şimdi biraz daha ağır geçiyor sanki zaman üzgünüm biraz pozitiflik gidiyor bazen

Bizi bizim gibi olanlar anlar seni o kadar iyi anlıyorum ki ama unutma Allah geciktiriyosa güzelleştiriyordur bunu sakın unutma herşeyin vakti zamanı var sana üzülme desemde o kadar sancılı süreçleri en ufacık bir aksaklık gecikme bile insanın ömründen ömür götürüyor napalim bizimde kaderimiz böyleymiş ümitsizliğe kapılma

Yok hamd olsun umudum hep var hamd olsun ama işte insan bi boşluğa düşmüyor değil sanırım bugün bende öyleyim benim hayalim beklentim Ekim'de idi olmadı tökezlerim dedim ama burda toparladım yine burası yine burası zaten iyiki varız iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…