2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hadi hayırlı yumuşların olsun inşallah

Kan testi mi vereceksin evde test yapmadın mıhiç

Aaa sende Ekim'de transfer olacaksın o zaman
Evde test yapmadım çıkmazsa moralim bozulur diye. Pazar günü kan testimi bekliyorum. Bu benim 2. Tüp bebek denemem biraz daha rahat olmaya çalışıyorum diğerinde dayanamayıp 2 kere evde test yapmıştım negatifti kanda pozitifi gördük ama 2 ay sonra kalbi durmuştu inşallah bu sefer sağlıkla gelir

Amin Rabbim bu cuma yüzü suyu hürmetine yüzünü güldürsün inşallah

inşallahh vardır ve sağlıkla doğar

Allah razı olsun kızlarrrr :) çok heyecanlıyım. ben 29 yaşındayım doktorum istersen iki tane yumurta koyalım dedi ben ikiz gebelikten biraz korkuyorum yani yapabilir miyim bilmiyorum eşimde aslında garanti olsun diye hani biri tutar bi,ri tutmaz diye iki tane koyalım diyor. bende öyle düşünüyorum ama ya ikiside tutarsa ikiz gebelik bilmiyorum arkadaşlar. anne olmayı evet çok istiyorum ama ikiz bebek bakalbilir miyim bilmiyorum... siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız

aynısını ben de yasadım 3 embriyom varsı doktorum 3 ünü de koyabilirim ama tutarsa sıkıntı dedi ben 2 tane istedim bana da cok cok zor geliyor ikiz bi tane bile zor bakarım kesin ama yine de ikiz istedim herkes nasıl bakıyorsa ikizlerine biz de bakarız bencebi arkadasım 3 embriyo transfer etti üçüz kızı var şimdi ve calısıyor ona ragmen cok güzel bakıyor cok mutlu hatta nasıl bakıyorsun zorlanmıyor musun vs gibi sorularına bile sinir oluyor. cok bekledim her şeyine razıyım seve seve bakıyorum diyor hep

Benim çevremde 2 tane koydur diyor ama ben bşraz korkuyorum nasıl olur yapabilir miyim falan diye dün gece eltim gözümün önünde sancı çekti 2.30 doğum yaptı onuda görünce biraz daha korktum normal doğum ya sancisini evde çekti ama sanırım bende 2 tane koydurmak isteyeceğim henüz dr'la görüşmedim

bence de iki tane. cünkü şoyle bir şey var iki tane koyunca ikiz kesin olmuyor ki bi tane de tutma ihtimali yüksek. ve ikiz tutsa da cok xok kötü bi ihtimal degil biz hep bu duyguyu yaşamayı beklemişiz bi tame olsa bi tane daha isteyecegiz zamanla

Öyle tabiki duygusu düşüncesi bile çok güzel ama gerçeklerde çok etkili hayatımızda birda baksrsın burada 2 koyanlar ikiz bal tadından yenmez

ya evet çok güzel bir duygu ama bu hem maddii hem manevi etkiliyor, tabi ki bebek bereketiyle gelir ama ben hazır değilim sanki bir anda iki tane bebek, evet kesin değil ama ya olur sa diye düşünüyorum, sonrada diyorum ki ya tek koydursam tutmazsa iki tane koydursaydım teki tutsaydı bari diye keşke demekte istemiyorum ikilemde kaldım

Hakkımızda hayırlısı olsun canım herşey nasip tek bile koyulsa onun yine bölünüp 2 olma ihtimali var herşey nasip yani

Arkadaşlar bende pazartesi gününden itibaren gonal f iğnelerimi kullanıyorum. Folik asit kullanmaya başlayacam da daha önce burada duymuştum hem vitamin hemde folik asit içerikli olanı var diye bilgisi olan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…