- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.161
Ben sürekli burada aktifimzaman geciyor bir şekilde kendinize ugras bulun bol bol sosyalleşin biraz da olsa kafanız dağılsın.yolun sonu güzel inşallah beklemeye deger
Benim eşim doktor bıraksa 7 embriyoyu transfer ettirir vallaAyyyy Allah'ım bende regli olmak biran evvel başlamak istiyorum transfere yaaaa
Bende 1 düşünüyorum ama çevrem 2 diye baskı yapıyor resmen
Benimde durum aynı diyebilirim eşimi ikna etseler o bile 2 embriyo ya onay verecek resmen
Çok insan opu sonrası gebe kalmisİnşaAllahRegl beklıyorm bakalım 11 gun var Ne olcak
Özel hastaneler iki tane zaten transfer ediyor başarı oranı yukselsin diyeKızlar bende dün regli oldum yarın doktora gidicem bakalım inşallah birşey çıkmaz transfer gerçekleşir keşke 2 embriyo transfer etse
Cok sagol canım InsaAllah O mucızevı duyguyu hepımız yaşarızRabbim hayırlı kapılar açsın önünüze inşallah
Vallahi olur mu olur Allah'ım inşallah nasip eder kendiliğindem gebe kalmayı bir mucize gerçek olur
Evet Bende okudukca umıtlenıyorum işte Kendılıgınden olurmu aceba dıyeÇok insan opu sonrası gebe kalmis
İnşallah hayırlı haberler alalım canım o doktor yeni miYiğit Çakıroğlu benim doktorum,embriyom kalmadı biz sıfırdan yeni başlıyoruz
Benim 3 tane 5.ci gün donduruldu canımCok sagol canım InsaAllah O mucızevı duyguyu hepımız yaşarızSenın kaçtane donduruldu embrıyo aceba
Aaa benim ilk transferim olucak yarın sorucam doktorumaÖzel hastaneler iki tane zaten transfer ediyor başarı oranı yukselsin diye
Bi çok yer öyle sanırımAaa benim ilk transferim olucak yarın sorucam doktoruma
Bakalım doktor inşallah yaparsa çok isterim ikizlerim olsunBi çok yer öyle sanırım
Aynen öyle vallaEvet Bende okudukca umıtlenıyorum işte Kendılıgınden olurmu aceba dıyeRabbımın mucızesi
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım yaşın küçğk sanırım tüp bebek denemen yoksa belki yapmaya bilir çift bende sordum Dr a olabilir mi diye hem yaştan hemde kaliteli diye sanırım 1 adet embriyo transferi yapacak banaBakalım doktor inşallah yapara çok isterim ikizlerim olsun
Sağol canımHakkında hayırlısı olsun inşallah canım yaşın küçğk sanırım tüp bebek denemen yoksa belki yapmaya bilir çift bende sordum Dr a olabilir mi diye hem yaştan hemde kaliteli diye sanırım 1 adet embriyo transferi yapacak bana
Hakkında hayırlısı olsun güzel düşün güzel olsun ben devlette başladım ilk tedaviye yaş sınırı vardı 25 olmadan tüp bebek yapılmıyor 2019da başladım sürece bu arada 2021 de ilk tüp bebek denemem oldu 2022 de ikinci bu üçüncü nasip malesef ki nasipten öteye yol yok umut var her zamanSağol canımŞubatta 25 olucam 6 yıl oldu evleneli 1 kere özel hastanede aşılama oldu o kadar oda basarız bilmiyorum valla nasıl olucak ya
Canım ben ilk tubbebegimi 22yasimda koydurdum 2embriyo koydu hatta şimdi gittiğimde ikizim olsun diye 3tane koyarmisiniz dedim gülerek normalde 1 koyulur biz sınırları zorluyoruz 2koyuyoruz 3olmaz dediHakkında hayırlısı olsun inşallah canım yaşın küçğk sanırım tüp bebek denemen yoksa belki yapmaya bilir çift bende sordum Dr a olabilir mi diye hem yaştan hemde kaliteli diye sanırım 1 adet embriyo transferi yapacak bana
Evet özelde yaş sınırı yok devlette var sadece olaki belki her özel aynı değildir diye öyle yazdımCanım ben ilk tubbebegimi 22yasimda koydurdum 2embriyo koydu hatta şimdi gittiğimde ikizim olsun diye 3tane koyarmisiniz dedim gülerek normalde 1 koyulur biz sınırları zorluyoruz 2koyuyoruz 3olmaz dediama bildiğim kadarıyla genelde özeller yaşa bakmiyor 2 koyuyor devlet yaş ve deneyimlere göre sayı belirliyor
Kız sende benim gibi gecmi uyuyonEvet özelde yaş sınırı yok devlette var sadece olaki belki her özel aynı değildir diye öyle yazdım
Yok canım eltim doğuma gitti çok şükür kurtuldu onun evindeyim ben çocukları uyuyor bende heyecandan uyuyamadım telefon elimde bir buraya bakıyorum bir wp'ten eşimle konuşuyorumKız sende benim gibi gecmi uyuyon
Allah analı babalı büyütsün darısı başına inşallahYok canım eltim doğuma gitti çok şükür kurtuldu onun evindeyim ben çocukları uyuyor bende heyecandan uyuyamadım telefon elimde bir buraya bakıyorum bir wp'ten eşimle konuşuyorum