2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim eşim doktor bıraksa 7 embriyoyu transfer ettirir vallao kadar çocuk seviyor

Sağol canım Şubatta 25 olucam 6 yıl oldu evleneli 1 kere özel hastanede aşılama oldu o kadar oda basarız bilmiyorum valla nasıl olucak ya

Sağol canım Şubatta 25 olucam 6 yıl oldu evleneli 1 kere özel hastanede aşılama oldu o kadar oda basarız bilmiyorum valla nasıl olucak ya
Hakkında hayırlısı olsun güzel düşün güzel olsun ben devlette başladım ilk tedaviye yaş sınırı vardı 25 olmadan tüp bebek yapılmıyor 2019da başladım sürece bu arada 2021 de ilk tüp bebek denemem oldu 2022 de ikinci bu üçüncü nasip malesef ki nasipten öteye yol yok umut var her zaman

Canım ben ilk tubbebegimi 22yasimda koydurdum 2embriyo koydu hatta şimdi gittiğimde ikizim olsun diye 3tane koyarmisiniz dedim gülerek normalde 1 koyulur biz sınırları zorluyoruz 2koyuyoruz 3olmaz dedi ama bildiğim kadarıyla genelde özeller yaşa bakmiyor 2 koyuyor devlet yaş ve deneyimlere göre sayı belirliyor

Evet özelde yaş sınırı yok devlette var sadece olaki belki her özel aynı değildir diye öyle yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…