- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.181
Amin amin çok amin benim hepimizin bütün bekleyenlerin başına olsunAllah analı babalı büyütsün darısı başına inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin çok amin benim hepimizin bütün bekleyenlerin başına olsunAllah analı babalı büyütsün darısı başına inşallah
Çok az solda ara ara kasık batması gibi bir şey hissediyorum ama lekelenme vs hiçbir şey yokbelirtiniz var mı acaba
Evde test yapmadım çıkmazsa moralim bozulur diye. Pazar günü kan testimi bekliyorum. Bu benim 2. Tüp bebek denemem biraz daha rahat olmaya çalışıyorum diğerinde dayanamayıp 2 kere evde test yapmıştım negatifti kanda pozitifi gördük ama 2 ay sonra kalbi durmuştu inşallah bu sefer sağlıkla gelirHadi hayırlı yumuşların olsun inşallah
Kan testi mi vereceksin evde test yapmadın mıhiç
Aaa sende Ekim'de transfer olacaksın o zaman
Amin Rabbim bu cuma yüzü suyu hürmetine yüzünü güldürsün inşallahEvde test yapmadım çıkmazsa moralim bozulur diye. Pazar günü kan testimi bekliyorum. Bu benim 2. Tüp bebek denemem biraz daha rahat olmaya çalışıyorum diğerinde dayanamayıp 2 kere evde test yapmıştım negatifti kanda pozitifi gördük ama 2 ay sonra kalbi durmuştu inşallah bu sefer sağlıkla gelir
anladım inşallah gebelşk belirtisidir. ben de salı gunu oldum da hiçbir şey yok bendeÇok az solda ara ara kasık batması gibi bir şey hissediyorum ama lekelenme vs hiçbir şey yok
inşallahh vardır ve sağlıkla doğarEvde test yapmadım çıkmazsa moralim bozulur diye. Pazar günü kan testimi bekliyorum. Bu benim 2. Tüp bebek denemem biraz daha rahat olmaya çalışıyorum diğerinde dayanamayıp 2 kere evde test yapmıştım negatifti kanda pozitifi gördük ama 2 ay sonra kalbi durmuştu inşallah bu sefer sağlıkla gelir
ayyy cok az kalmış cok sevindim inşallah bol bol kaliteli embriyoların oluryarın 11 de yumurta toplama işlemim varrrrrrrrrr arkadaşlar dua edin nolur :)
Hadi Allah yardımcın olsun sağlıklı gelişimi güzel embriyoların olsun inşallahyarın 11 de yumurta toplama işlemim varrrrrrrrrr arkadaşlar dua edin nolur :)
aynısını ben de yasadım 3 embriyom varsı doktorum 3 ünü de koyabilirim ama tutarsa sıkıntı dedi ben 2 tane istedim bana da cok cok zor geliyor ikiz bi tane bile zor bakarım kesin ama yine de ikiz istedim herkes nasıl bakıyorsa ikizlerine biz de bakarız bencebi arkadasım 3 embriyo transfer etti üçüz kızı var şimdi ve calısıyor ona ragmen cok güzel bakıyor cok mutlu hatta nasıl bakıyorsun zorlanmıyor musun vs gibi sorularına bile sinir oluyor. cok bekledim her şeyine razıyım seve seve bakıyorum diyor hepAllah razı olsun kızlarrrr :) çok heyecanlıyım. ben 29 yaşındayım doktorum istersen iki tane yumurta koyalım dedi ben ikiz gebelikten biraz korkuyorum yani yapabilir miyim bilmiyorum eşimde aslında garanti olsun diye hani biri tutar bi,ri tutmaz diye iki tane koyalım diyor. bende öyle düşünüyorum ama ya ikiside tutarsa ikiz gebelik bilmiyorum arkadaşlar. anne olmayı evet çok istiyorum ama ikiz bebek bakalbilir miyim bilmiyorum... siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız
Benim çevremde 2 tane koydur diyor ama ben bşraz korkuyorum nasıl olur yapabilir miyim falan diye dün gece eltim gözümün önünde sancı çekti 2.30 doğum yaptı onuda görünce biraz daha korktum normal doğum ya sancisini evde çekti ama sanırım bende 2 tane koydurmak isteyeceğim henüz dr'la görüşmedimAllah razı olsun kızlarrrr :) çok heyecanlıyım. ben 29 yaşındayım doktorum istersen iki tane yumurta koyalım dedi ben ikiz gebelikten biraz korkuyorum yani yapabilir miyim bilmiyorum eşimde aslında garanti olsun diye hani biri tutar bi,ri tutmaz diye iki tane koyalım diyor. bende öyle düşünüyorum ama ya ikiside tutarsa ikiz gebelik bilmiyorum arkadaşlar. anne olmayı evet çok istiyorum ama ikiz bebek bakalbilir miyim bilmiyorum... siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız
bence de iki tane. cünkü şoyle bir şey var iki tane koyunca ikiz kesin olmuyor ki bi tane de tutma ihtimali yüksek. ve ikiz tutsa da cok xok kötü bi ihtimal degil biz hep bu duyguyu yaşamayı beklemişiz bi tame olsa bi tane daha isteyecegiz zamanlaBenim çevremde 2 tane koydur diyor ama ben bşraz korkuyorum nasıl olur yapabilir miyim falan diye dün gece eltim gözümün önünde sancı çekti 2.30 doğum yaptı onuda görünce biraz daha korktum normal doğum ya sancisini evde çekti ama sanırım bende 2 tane koydurmak isteyeceğim henüz dr'la görüşmedim
Öyle tabiki duygusu düşüncesi bile çok güzel ama gerçeklerde çok etkili hayatımızda birda baksrsın burada 2 koyanlar ikiz bal tadından yenmezbence de iki tane. cünkü şoyle bir şey var iki tane koyunca ikiz kesin olmuyor ki bi tane de tutma ihtimali yüksek. ve ikiz tutsa da cok xok kötü bi ihtimal degil biz hep bu duyguyu yaşamayı beklemişiz bi tame olsa bi tane daha isteyecegiz zamanla
Hakkımızda hayırlısı olsun canım herşey nasip tek bile koyulsa onun yine bölünüp 2 olma ihtimali var herşey nasip yaniya evet çok güzel bir duygu ama bu hem maddii hem manevi etkiliyor, tabi ki bebek bereketiyle gelir ama ben hazır değilim sanki bir anda iki tane bebek, evet kesin değil ama ya olur sa diye düşünüyorum, sonrada diyorum ki ya tek koydursam tutmazsa iki tane koydursaydım teki tutsaydı bari diye keşke demekte istemiyorum ikilemde kaldım
Anladım canım Hakkımızda Hayırlısının en guzelı kolaylıkla nasıp olsun ınsaAllahhhBenim 3 tane 5.ci gün donduruldu canım
Çok amin hepimiz içinAnladım canım Hakkımızda Hayırlısının en guzelı kolaylıkla nasıp olsun ınsaAllahhh
Merhaba hoşbulduk 3.kez transfer sürecim olacak nasip olursa bugün başladık transfer süreci heyecanlı ve biraz stresli geçiyor benim için.. burada konuşup rahatlamak ve tecrübelerimizi paylaşıp birbirimize umut oluruz inşallahMerhabaa tabii ki hoşgeldin aramıza