-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.641
Hahah ,Heyecan yapıp duruyorum acun ılıcalı bu kadar heyecan yaptırmıyoryaptı mı yapcak mı yapıyor mu
Canım benim hala ara ara batmalarım oluyor ama bilemedim. Normalde bugün adet tarihimBugün nasılsın cnm değişiklik varmı 3 gün kaldı teste bende bugün vermeyi düşünüyorum ama bakalım
Bende ne batma ne leke hiçbirşey yok cnm o yüzden beklemek istemedim daha 5.gün embriyosu zaten çıkması lazım kanda sen bekle gününü tabiCanım benim hala ara ara batmalarım oluyor ama bilemedim. Normalde bugün adet tarihim
Canım sabah dene bunu. Karnın açken hissetmen daha kolay olur. Elini gezdir pıt pıt neresi atıyor tespit edersin. Derin nefes al ver sonra nefesin de sakinleşsin öyle bakKuzum ben beceredim galiba yattım yere dizlerimi büktüm pıt pıt hissedemedim elimle göbekli olduğumdan mı hissedemedim acaba
Ben de de leke falan yok. Benim de 5.gün ama acele etmeyeyim dedimBende ne batma ne leke hiçbirşey yok cnm o yüzden beklemek istemedim daha 5.gün embriyosu zaten çıkması lazım kanda sen bekle gününü tabi
Tamam kuzum çok teşekkür ederCanım sabah dene bunu. Karnın açken hissetmen daha kolay olur. Elini gezdir pıt pıt neresi atıyor tespit edersin. Derin nefes al ver sonra nefesin de sakinleşsin öyle bak
Kendini sıcak tutmaya çalış canım inşallah sana şifa olur benimde cevremde bu yöntemle hamile kalan çok var bende adetliyken gidiyodum birde yakı göürüyordum belim çekildikten sonra kadın yapistiriyoduKayınvalidem öyle deyince bend3 araştırdım öyle hamile kalan çok varmış bakalım kayınvalidem yapan birini buldu adet olunca gidicem bide bunu deyim zararı yokmuş buarada ben daha adet olamadım dünden beri kıvranıyorum kasıklarıma bıçak saplar gibi batıyor ve canım çok yanıyor belimde aşırı ağrıyor ne yapcam bilemedim normal mi bu
Sen bana uyma boşver gününğ bekle canımBen de de leke falan yok. Benim de 5.gün ama acele etmeyeyim dedim
Aslında iğnem bitiyor bugün, ne yapsam bilemedim. Bir doktoruma sorayımSen bana uyma boşver gününğ bekle canım
Ayy en zoru kan verip beklemekKızlar testi verdim ben
Hadi hayırlı haberler inşallah canım Rabbim seninde yüzünü güldürsün amin amin aminKızlar testi verdim ben
Benim de saatlerde 1 2 saat oynama oluyor bir sorun yasamadim, yine de hemsire ya da druna ulasabilirsen danis istersen. Ben saati kacirinca yine ayni kendi saatinde aliyorum gec almiyorumKızlar estrofemi saat 10.00 da içmem gerekiyordu unuttum saat 13.00 de içtim sizce sorun olur mu ikinci hapı akşam 22.00 de içmem gerekiyor normalde ama şimdi sabahı geç içtiğim için akşamıda mı geç içsem mi?
Canımm selamlar , bence hiç yazdırmana gerek yok canım zaten Protestan dex sgk tarafından karşılanmıyor ben reçetesiz alıyorum ne zamandırKızlar progestan dex(iğne) aile hekimi yazıyor mu?
doktor bana sabah akşam dedi benim hiç saatim yok. BirKızlar estrofemi saat 10.00 da içmem gerekiyordu unuttum saat 13.00 de içtim sizce sorun olur mu ikinci hapı akşam 22.00 de içmem gerekiyor normalde ama şimdi sabahı geç içtiğim için akşamıda mı geç içsem mi?
Hayır canım geciktirme vaktinde alKızlar estrofemi saat 10.00 da içmem gerekiyordu unuttum saat 13.00 de içtim sizce sorun olur mu ikinci hapı akşam 22.00 de içmem gerekiyor normalde ama şimdi sabahı geç içtiğim için akşamıda mı geç içsem mi?