- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.661
tamamdır canımCanımm selamlar , bence hiç yazdırmana gerek yok canım zaten Protestan dex sgk tarafından karşılanmıyor ben reçetesiz alıyorum ne zamandır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdır canımCanımm selamlar , bence hiç yazdırmana gerek yok canım zaten Protestan dex sgk tarafından karşılanmıyor ben reçetesiz alıyorum ne zamandır
Hayırlı olsun canım, darısı benim başımaEki Görüntüle 3350664 kızlar sonuç çıktı
Arkamdan bekliyorum seni canım inş pozitif olucak seninkideHayırlı olsun canım, darısı benim başıma
İnşallah canımArkamdan bekliyorum seni canım inş pozitif olucak seninkide
Super hayirli olsunEki Görüntüle 3350664 kızlar sonuç çıktı
Benim de ilk degerim 20lerde cikti artar merak etme hayirli olsunKizlar merhaba ben yeni üye oldum. Her kes inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alır.
4 Aralık'ta 3 gün embriyosu transfer edildi bana. Dayanamadım dün kan verdim (2 gündür karnıma ağrı girdi korktum). Şimdi sonuna baktım daha çok erken ama tecrübesinin sizce artarmi değerim 25 cikti
Ayyyyyy çok ama çok sevindim maşallah sübhanallahEki Görüntüle 3350664 kızlar sonuç çıktı
Sağol cnmAyyyyyy çok ama çok sevindim maşallah sübhanallah
Demin regl oldum sonunda biraz hafifledi ağrım nasipse perşembe doktora gidicem bakalım nasıl ilerlicez cuma günüde o kadına gitcez kayınvalidemle bakalım yarında çörekotu bal tarçın zencefil kürüne başlıcam bakalım bu süreçtede bu yöntemlerini denicem inşallah hayırlı haberleri alırımKendini sıcak tutmaya çalış canım inşallah sana şifa olur benimde cevremde bu yöntemle hamile kalan çok var bende adetliyken gidiyodum birde yakı göürüyordum belim çekildikten sonra kadın yapistiriyodu
Canımm hayırlı olsun allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 3350664 kızlar sonuç çıktı
İnşallah ama yarim saat önce kırmızı az lekelenmem oldu sonra kahve rengine döndü sabah yine kan vericem. Tedirgin oldum dogrusu. Şuan değerin kaç seninBenim de ilk degerim 20lerde cikti artar merak etme hayirli olsun
568 cikti, yerlesma kanamasi olabilir. Bende olmadi ama burada bazi kisiler yasadi o sekilde kanamaİnşallah ama yarim saat önce kırmızı az lekelenmem oldu sonra kahve rengine döndü sabah yine kan vericem. Tedirgin oldum dogrusu. Şuan değerin kaç senin
Doktorum da öğle dedi corasprini kesti duphaston 3*1 den 3*2 ye yükseltti adetime de daha var. Ama yine de sabahı nasıl bekliyicem bilmiyorum. Opu islemim de transferim de kolay geçmisti. İlk gün yattım sadece. Birden ağrı girip leke gelince korktum doğrusu. Sabah kan vericem inşallah artmıştır degerim. Korkum da geçer. Sizin kaçıncı gun568 cikti, yerlesma kanamasi olabilir. Bende olmadi ama burada bazi kisiler yasadi o sekilde kanama
İnşallah saglikla kucağına alırsın alırız568 cikti, yerlesma kanamasi olabilir. Bende olmadi ama burada bazi kisiler yasadi o sekilde kanama
İnşallah hayırlı heberler verirsin bizede regliyken soğan suyu kaynat kendine bide 14gun boyunca havuç ve incirDemin regl oldum sonunda biraz hafifledi ağrım nasipse perşembe doktora gidicem bakalım nasıl ilerlicez cuma günüde o kadına gitcez kayınvalidemle bakalım yarında çörekotu bal tarçın zencefil kürüne başlıcam bakalım bu süreçtede bu yöntemlerini denicem inşallah hayırlı haberleri alırım
Canim bendede oldu toplasan 2gun bile sürmedi serçe parmagim kadar bile oldu olmadı benimİnşallah ama yarim saat önce kırmızı az lekelenmem oldu sonra kahve rengine döndü sabah yine kan vericem. Tedirgin oldum dogrusu. Şuan değerin kaç senin
Sık sık kontrol edyorum şimdilik yok. Ama leke pembe veya kahverengi yazanlar olmuş ben de kırmızıydı adet kanaması gibi tüm peceteyi sardı. Abdest almaya girmistim güya.Canim bendede oldu toplasan 2gun bile sürmedi serçe parmagim kadar bile oldu olmadı benim
6 Hafta ara istiyor doktorlar genelde, sonrası zaten 1 ay hazırlık safhası var böylece bu süreç şimdiden sonra nisan oluyor...Kasım transferi benim gibi başarısız olan arkadaşlar dondurulmuş embriyolarınız var mı? Bir sonraki transfer için doktorunuz sizi ne zaman çağırdı ? 6 tane embriyo dondurmuştuk biz.. Bir de ben şubat en geç mart derken doktorum nisanda gel dedi çok uzun bir zaman değil mi ya
Anladım teşekkür ederim6 Hafta ara istiyor doktorlar genelde, sonrası zaten 1 ay hazırlık safhası var böylece bu süreç şimdiden sonra nisan oluyor...