- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.621
Evet çok şükür pozitifi gördük ama henüz doktora gitmedim Perşembe günü 2.ci kanı istediler ona göre çağıracaklar sanırımMerhaba canım nasılsin galiba hamilesin çok sevindim bebişini gorebildin mı
Ooo maşallah erken çıkmış normal test gününüz ne zamandı hayırlı olsunKizlar merhaba ben yeni üye oldum. Her kes inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alır.
4 Aralık'ta 3 gün embriyosu transfer edildi bana. Dayanamadım dün kan verdim (2 gündür karnıma ağrı girdi korktum). Şimdi sonuna baktım daha çok erken ama tecrübesinin sizce artarmi değerim 25 cikti
Ay inşallah çok teşekkür ederim umutlandırdıniz beniPozitif canım hayırlı olsunzaten çok erken vermişsin değer gayet güzel
16 Aralık dedi doktor beni tanıdığı için kaç kere söyledi 16 sında vereceksin diyeEvet çok şükür pozitifi gördük ama henüz doktora gitmedim Perşembe günü 2.ci kanı istediler ona göre çağıracaklar sanırım
Ooo maşallah erken çıkmış normal test gününüz ne zamandı hayırlı olsun
Göbek deliğinde atıyorsa sorun yok anlamına geliyor dimi göbek çektirmekle kasık çektirme aynı mı ben tam bilmiyorumda ondan soruyorum kuzum kimi göbek diyor kimi kasık kimi belTanıdıgım biri iki kere göbek çektirdi öyle oldu iki çocugu da. Bunu şöyle anlıyorsun yere uzan. Dizlerini büyük omuz mesafende kalsın bacaklar. Göbeğinin ğstüne elini koy dinle.gönek pır pıt atar kalp gibi. Senınkı nerede atıyor ona bak. Ben baktım tam göbek deliğimin ordaydı. Aslında doğru yere kendın de çekebilirsin ama bilmek lazım yöntemini benim de anlatmam zor bana da iki türlü yöntem gösterdı o kadın ama baktım gobek deliğimde atıyor bundan değilmiş dedim sonra hareketleri unuttum
Bana o arkadaş göbek düşmesinden bahsetmişti. Kasıkla aynı şey mi bilmiyorum. Sanırım ağır kaldırınca falan düşüyormuş ne garipGöbek deliğinde atıyorsa sorun yok anlamına geliyor dimi göbek çektirmekle kasık çektirme aynı mı ben tam bilmiyorumda ondan soruyorum kuzum kimi göbek diyor kimi kasık kimi bel
Maşallah biz hep hazırız insallaaah sağlıkla geeel
Aynen çok garip kayınvalidem anlatınca şaşırdım böyle bişimi oluyormuş diyeBana o arkadaş göbek düşmesinden bahsetmişti. Kasıkla aynı şey mi bilmiyorum. Sanırım ağır kaldırınca falan düşüyormuş ne garip
Kuzum ben beceredim galiba yattım yere dizlerimi büktüm pıt pıt hissedemedim elimle göbekli olduğumdan mı hissedemedim acabaTanıdıgım biri iki kere göbek çektirdi öyle oldu iki çocugu da. Bunu şöyle anlıyorsun yere uzan. Dizlerini büyük omuz mesafende kalsın bacaklar. Göbeğinin ğstüne elini koy dinle.gönek pır pıt atar kalp gibi. Senınkı nerede atıyor ona bak. Ben baktım tam göbek deliğimin ordaydı. Aslında doğru yere kendın de çekebilirsin ama bilmek lazım yöntemini benim de anlatmam zor bana da iki türlü yöntem gösterdı o kadın ama baktım gobek deliğimde atıyor bundan değilmiş dedim sonra hareketleri unuttum
Harikaaaaaaa darısı keseye inşallah
Aminnnnn canım Perşembe yine kan istedi doktor henüz çağırmadıHarikaaaaaaa darısı keseye inşallah
İnşallah Allah güzel artışlar nasip etsin sağlıklı bi gebeliğin olsun kuzummmAminnnnn canım Perşembe yine kan istedi doktor henüz çağırmadı
İnşallah canım senden de güzel haberler bekliyorum kardeş topikten takipteyimİnşallah Allah güzel artışlar nasip etsin sağlıklı bi gebeliğin olsun kuzummm
Bugün nasılsın cnm değişiklik varmı 3 gün kaldı teste bende bugün vermeyi düşünüyorum ama bakalımGünaayydıın canım kızlaar
İnşallah bitanem bende sizi takipteyimİnşallah canım senden de güzel haberler bekliyorum kardeş topikten takipteyim
Esra ver gitsin kız artıkBugün nasılsın cnm değişiklik varmı 3 gün kaldı teste bende bugün vermeyi düşünüyorum ama bakalım
Hahah artık kurtulalım diyorsun dimiEsra ver gitsin kız artıkbenden sana izin çıktı
Heyecan yapıp duruyorum acun ılıcalı bu kadar heyecan yaptırmıyorHahah artık kurtulalım diyorsun dimiöğleden sonra vericem valla koydum kafaya