-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.261
Yaa pozitif di miiii hayırlı olsun şimdi gördüm çok sevindim canim Allah tamamına erdirsin sağlıkla insallah104 kiloyum ben şuanve 90larla başlamıştım her sürecime
Teşekkür ederim canım çok az kaldı kontrol günüm pazartesi heyecan ve sabırla bekliyorum güzel haberler vereceğim buradan inşallahCanımm selamlar ben son regl tarihime göre 5+1 deyken içinde embriyolojik oluşumlar yeni yeni oluşuyor dedi doktorum nokta gibiydi sadece kesenin içinde görünen minik , 4. Haftada o kadar normal ki bebişin görünmemesi. Sen hiç kendini üzme lütfen çok erken bence henüz
Çoknşükür canım darısı benim başıma haydi inşallahMoralini sakın ama sakın bozma bende ilk gittiğimde sadece kese vardı 1 hafta sonra gittim kese büyümüştü bebekte oluşmuştu ben 5 haftalıkken gördüm bebeği
Evet canım çok şükürYaa pozitif di miiii hayırlı olsun şimdi gördüm çok sevindim canim Allah tamamına erdirsin sağlıkla insallahAllahım hepimizin dualarını kabul etsin ya herkese bu sevinci yaşatsın insallah
İyi hadi az kalmış test filan yaptın mı peki hiçPazartesi günü
Hemennnnn bakıyorumHapy mom
Amin canım benim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sen gönlünü ferah tutTeşekkür ederim canım çok az kaldı kontrol günüm pazartesi heyecan ve sabırla bekliyorum güzel haberler vereceğim buradan inşallah
Canımm Dr. Banu Çiftçi programı da çok güzelGızlaaaarrrr hamilelik için uygulama kullanıyor musunuzyazın hele bi bana da faydalansın bu garibanda
Yok canım 3. Yu vereceğim yükselmemis değerim hatta 4. De verecegimHemennnnn bakıyorumsen yarın mi vericeksin ikinci kanı verdin mi yoksa
Şükürler olsun Rabbime okadar mutlu oldumki anlatamam
Dikkat et kendine bu donem kendini sıcak tutYatıyorum canım zaten yürüyorum sadece arada
6.ci gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı bugün 10cu günümde kan verdim pozitif çok şükür bakalım ilerisi için hayırlısı
Canım benim test günüm transferden 1 hafta sonraydı 5 gün sonra keseyi gördüm mm yazmıyor yol kesesi ne onu ilk defa duyuyorumCnm sen kan testinden iki gün sonramı keseyi gördün yani 17 gün gittiğinde kese kaç milimmis içinde yol kesesi varken bakabilirmisin sana zahmet bende üç güne gidicemde merak ediyorum
Son regline göre hesapla canımYaaaaa çok teşekkür ederim ağlamak istemiyorum hala sersem gibiyim
Ben ne kadar oldum acaba
Canım ben Çarşamba günü duydum 7haftalikken inşallah duyarsinBenim doktorum iki hafta sonra çağırdı sence kalp sesi ile birlikte bakmak için mi geç çağırdı acaba bu gün benim de 13. Günüm acaba iki hafta sonra kalp sesi duyulur mu
Canım ben mucize annemi kullanıyorum son adet tarihine göre tam hesapliyorİki uygulama var ilk adet tarihine göre bir tanesi 4 hafta gösteriyor bir tanesi 5 hangisine inanmam gerekiyor
Mucize annemi indir canım orda forumda var anneler le konusabiliyosunuz burası gibiHangisi mesela
Okudum çok mutlu oldumHemennnnn bakıyorumsen yarın mi vericeksin ikinci kanı verdin mi yoksa
Ben sordum hemşireye transfer öncesi hazırlıkta estrofem kullanmaya başladığımız günden hesaplancak dediler. O da adetin 4.gününe fln geliyor. Herşey yolundaysa bugün 4+1 olduk bizBirde son adetten mi hesapliyo doktor