2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canımm Dr. Banu Çiftçi programı da çok güzel
Hemen onada bakıyorum
Yok canım 3. Yu vereceğim yükselmemis değerim hatta 4. De verecegim
Aaaa kaç şuan ki değerin
Şükürler olsun Rabbime okadar mutlu oldumki anlatamam

Allah'ım sen isteyen herkese en hayırlısını en saqliklisini ver
Çok teşekkür ederim pazara gününden sonra banada nasip oldu diyeceğim inşallah
Iron Butterfly gözün aydın olsun Allah tamamına erdirsin inşallah canım çok sevindim senin adına
Çok teşekkür ederim
Mucize annemi indir canım orda forumda var anneler le konusabiliyosunuz burası gibi

Okudum çok mutlu oldum Allah yüzünü hep güldürsün, hep güzel haberler yaz buraya bu yoldan geçmeyen kimse anlamaz Allah burdakı her kese hayırlı sağlam evlatlar nasip etsin
Çok teşekkür ederim
Bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah arkadaşım öyle çooook mutlu oldum ki böyle güzel haberler umut oluyor bize de darısı başımıza
Allah razı olsun Rabbim bu yolda herkese mutlu son yazsın inşallah

Ya fala inanır mısınız bilmiyorum ama benim kız bebek ya da ikiz olacak demişti biri. Ve hamilelik hazırlığı yaptığımı bile bilmeyen biri. O yüzden değer 4 kat artınca birden noluyo dedim sen de mi kız hissediyorsun

Benim eşim kız bebek hastası diyebilirim sanırım kız isterim ama sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi nasip o kadar zamanın özlemi ile doluyuz

Çok şükür dikkat et yine bak ben hala yataktayim 1 ay olucak hep yatıyorum dikkat et fazla hareketlilik ten uzak dur

Transfer günü dahil 5.gün cnm çarşamba test günüm inş ya böle gün geçtikçe insanın umudumu kırılıyor ne sanki ilk başta modum daha iyiydi
Bir korku sarıyor gün geçtikçe normal sonu güzel olsun
Dün sabah yapmıştım çok silik ikinci çizgi çıktı
Aa hayırlı olsun görmemişim tebrikler o zaman kanda da çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…