2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Evet canim oyle oldu. Transfer sonrSi 18. Gunumde keseyi gorduk karindan. 10 gun sonra da kalp icin gel dedi doktorum, amin insallah cumlemize canim🙏🏻 embriyo kalitesi galiba 4aa gibi bisey demisti ama dr transfer zamani cok iyi demisti. Ben cok kez sordum ama net bisey ogrenememistim malesef
Cnm sana bişey sorabilirmiyim keseyi görmeye gittinde içinde yol saç varmiydi yoksa tek kese mi birde kaç mm di bana söyler misin çok mtilu olurum cevaplarsan benimde randevum varda merak ediyorum

Canım benim maşallah maşallah 🧿 🥰🥰 rabbim en güzel şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 şimdi hamiş olarak bize dua etme sırası sende 😍😍
Amin amin her daim dualarımdsınız yemin ederim hiç eksik etmedim sizleri etmemde Allah'ın gölü geniş inşallah güzel haberler yakın

Cnm sana bişey sorabilirmiyim keseyi görmeye gittinde içinde yol saç varmiydi yoksa tek kese mi birde kaç mm di bana söyler misin çok mtilu olurum cevaplarsan benimde randevum varda merak ediyorum
bana şu var bu var diye hiç bişey demedi canım. ama gebelik kesesi 12 mm yazıyordu 5+1 de gittim ben

bana şu var bu var diye hiç bişey demedi canım. ama gebelik kesesi 12 mm yazıyordu 5+1 de gittim ben
Kalp atışı ne zaman CNm. Yol kesesi denilen şey içinde nokta kadar bişey oluyomus yol saç diyolarmi onada bende gittiğimde kese için 5hfta4 gün fln olcak galiba merak etmiştim gorurmuyum diye kesene baktığın zaman varmı içinde bişey çok sordum sana da kusura bakma olurmu heyecan stres var bende biraz göremem diye :)

X