- 2 Aralık 2023
- 1.239
- 1.436
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.281
Esra kaçıncı gün oldu bugün? Senden de güzel haber alıp şenlendirelim burayıHiç çıkma prenses gibi davran kendine beslenme ne ultra iyi bak canım bebişin smskı tutunsun sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esra kaçıncı gün oldu bugün? Senden de güzel haber alıp şenlendirelim burayıHiç çıkma prenses gibi davran kendine beslenme ne ultra iyi bak canım bebişin smskı tutunsun sana
Ben iki tane bakıyorum şimdilik birisi dr.banu çiftçiGızlaaaarrrr hamilelik için uygulama kullanıyor musunuz yazın hele bi bana da faydalansın bu garibanda
Sen ne yaptın canm yolunda mı herşeyBenim testim çıktı 22,38 iki kat atmamış iki gün önce 21,68 di olumlu olmayacak değil mi
Bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah arkadaşım öyle çooook mutlu oldum ki böyle güzel haberler umut oluyor bize de darısı başımızaBiz geldik teyzeler böyle sanırımEki Görüntüle 3348855
Ben geri kalmışım hemen indiriyim aslan burcu olcak bizimkilerBen iki tane bakıyorum şimdilik birisi dr.banu çiftçi
Diğeri de happy Mom diye bir uygulama canım benim
Hemen onada bakıyorumCanımm Dr. Banu Çiftçi programı da çok güzel
Aaaa kaç şuan ki değerinYok canım 3. Yu vereceğim yükselmemis değerim hatta 4. De verecegim
Çok teşekkür ederim pazara gününden sonra banada nasip oldu diyeceğim inşallahŞükürler olsun Rabbime okadar mutlu oldumki anlatamam
Allah'ım sen isteyen herkese en hayırlısını en saqliklisini ver
Çok teşekkür ederimIron Butterfly gözün aydın olsun Allah tamamına erdirsin inşallah canım çok sevindim senin adına
Mucize annemi indir canım orda forumda var anneler le konusabiliyosunuz burası gibi
Çok teşekkür ederimOkudum çok mutlu oldum Allah yüzünü hep güldürsün, hep güzel haberler yaz buraya bu yoldan geçmeyen kimse anlamaz Allah burdakı her kese hayırlı sağlam evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun Rabbim bu yolda herkese mutlu son yazsın inşallahBebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah arkadaşım öyle çooook mutlu oldum ki böyle güzel haberler umut oluyor bize de darısı başımıza
Eşimde aslanBen geri kalmışım hemen indiriyim aslan burcu olcak bizimkiler
Bakalım buda dişi aslan olur belkiİki aslan evde. İyidir lider ruhlu olsunlar
Ben geri kalmışım hemen indiriyim aslan burcu olcak bizimkiler
Benim eşim kız bebek hastası diyebilirim sanırım kız isterim ama sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi nasip o kadar zamanın özlemi ile doluyuzYa fala inanır mısınız bilmiyorum ama benim kız bebek ya da ikiz olacak demişti biri. Ve hamilelik hazırlığı yaptığımı bile bilmeyen biri. O yüzden değer 4 kat artınca birden noluyo dedim sen de mi kız hissediyorsun
Çok şükür dikkat et yine bak ben hala yataktayim 1 ay olucak hep yatıyorum dikkat et fazla hareketlilik ten uzak durHemen onada bakıyorum
Aaaa kaç şuan ki değerin
Çok teşekkür ederim pazara gününden sonra banada nasip oldu diyeceğim inşallah
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Allah razı olsun Rabbim bu yolda herkese mutlu son yazsın inşallah
Bugünlük anneme geldim bende evde de yatıyorum sürekliÇok şükür dikkat et yine bak ben hala yataktayim 1 ay olucak hep yatıyorum dikkat et fazla hareketlilik ten uzak dur
gözün aydın canım o kadar çok sevindim ki sağlıkla devam etsin inşallah.Eki Görüntüle 3348427
Allah'ım ne diyeceğim ne yapacağım bilmiyorum
Transfer günü dahil 5.gün cnm çarşamba test günüm inş ya böle gün geçtikçe insanın umudumu kırılıyor ne sanki ilk başta modum daha iyiydiEsra kaçıncı gün oldu bugün? Senden de güzel haber alıp şenlendirelim burayı
Happy Mom indirdim benGızlaaaarrrr hamilelik için uygulama kullanıyor musunuz yazın hele bi bana da faydalansın bu garibanda
Dün sabah yapmıştım çok silik ikinci çizgi çıktıİyi hadi az kalmış test filan yaptın mı peki hiç
Bir korku sarıyor gün geçtikçe normal sonu güzel olsunTransfer günü dahil 5.gün cnm çarşamba test günüm inş ya böle gün geçtikçe insanın umudumu kırılıyor ne sanki ilk başta modum daha iyiydi
Aa hayırlı olsun görmemişim tebrikler o zaman kanda da çıkarDün sabah yapmıştım çok silik ikinci çizgi çıktı