- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.301
Çok üzgünüm cnm hepimiz bu yolda çok acı çekiyoruz bu da bizim imtihanımız malesef umarım en kısa zamanda rabbim bekleyen herkesin kucağını doldururGünaydın canlarım dün akşam kan verdim son kez 4.66 çıktı düşüle geçti negatif artıkkendimi toparlamam lazım çok saldım kendimi gözlerim şişti ağlamaktan ama elden maleswf bişi gelmiyor 2.tüp bebeği ne zaman yaparım hiç bilmiyorum adet olunca gidicem doktora artık orda ne yapmam gerektiğini bilicem ama şunu anlandım benim kilo vermem lazım 73le başladım bu yola 80 kilo oldum birazda kendime çeki düzen vermem lazım
Amin kuzum benim aminÇok üzgünüm cnm hepimiz bu yolda çok acı çekiyoruz bu da bizim imtihanımız malesef umarım en kısa zamanda rabbim bekleyen herkesin kucağını doldurur
Teşekkür ederim canım Allah razı olsungözün aydın canım o kadar çok sevindim kisağlıkla devam etsin inşallah.
Lütfen beni göz önünde bulundurTransfer günü dahil 5.gün cnm çarşamba test günüm inş ya böle gün geçtikçe insanın umudumu kırılıyor ne sanki ilk başta modum daha iyiydi
RüyammmmmmGünaydın canlarım dün akşam kan verdim son kez 4.66 çıktı düşüle geçti negatif artıkkendimi toparlamam lazım çok saldım kendimi gözlerim şişti ağlamaktan ama elden maleswf bişi gelmiyor 2.tüp bebeği ne zaman yaparım hiç bilmiyorum adet olunca gidicem doktora artık orda ne yapmam gerektiğini bilicem ama şunu anlandım benim kilo vermem lazım 73le başladım bu yola 80 kilo oldum birazda kendime çeki düzen vermem lazım
Hiç üzülecek bişey yok canım ama dıkkat etmende fayda var. Diyetisyen ile surecı takıp ediyorum yoksa ben cok ıştahlıyım yuvarlanarak giderim doğumaBen şuan 106 kiloyumüzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Ne denir bilmiyorum çok üzgünümGünaydın canlarım dün akşam kan verdim son kez 4.66 çıktı düşüle geçti negatif artıkkendimi toparlamam lazım çok saldım kendimi gözlerim şişti ağlamaktan ama elden maleswf bişi gelmiyor 2.tüp bebeği ne zaman yaparım hiç bilmiyorum adet olunca gidicem doktora artık orda ne yapmam gerektiğini bilicem ama şunu anlandım benim kilo vermem lazım 73le başladım bu yola 80 kilo oldum birazda kendime çeki düzen vermem lazım
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Lütfen beni göz önünde bulundur
Rüyammmmmmne desem bilmiyorum sadece çok üzüldüm mevlam bir an önce kucağını doldursun inşallah kimsesizlerin kimsesi olan Rabbim bizim de feryadımızı duysun
Bugün transfer günü hariç 4.günüm idrar testini yapasım var ama sen aklıma geliyorsun daha da modum düşer diye yapmıyorum çıkar mı acabaTeşekkür ederim canım Allah razı olsun
Lütfen beni göz önünde bulundur
Rüyammmmmmne desem bilmiyorum sadece çok üzüldüm mevlam bir an önce kucağını doldursun inşallah kimsesizlerin kimsesi olan Rabbim bizim de feryadımızı duysun
Hayır yapma sabır dile Allah'tan la ilahe illallah çek bolca estağfurullah çek kendini rahatlat nolur evde test yapmayın insanın psikolojisini mahvediyorBugün transfer günü hariç 4.günüm idrar testini yapasım var ama sen aklıma geliyorsun daha da modum düşer diye yapmıyorum çıkar mı acabaIron Butterfly
Çekiyorum canım sürekli inş pozitif olurHayır yapma sabır dile Allah'tan la ilahe illallah çek bolca estağfurullah çek kendini rahatlat nolur evde test yapmayın insanın psikolojisini mahvediyor
İnşallah canım bu yolda bu süreçte herkes dualarım da inşallah hepimiz için mutlu son yakındırÇekiyorum canım sürekli inş pozitif olur
Happy momGızlaaaarrrr hamilelik için uygulama kullanıyor musunuzyazın hele bi bana da faydalansın bu garibanda
50 idi 3 günde 52 oldu canımHemen onada bakıyorum
Aaaa kaç şuan ki değerin
Çok teşekkür ederim pazara gününden sonra banada nasip oldu diyeceğim inşallah
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Allah razı olsun Rabbim bu yolda herkese mutlu son yazsın inşallah
Bir daha ne zaman verecksin peki50 idi 3 günde 52 oldu canım
Kaç çıktı değerin canım hayırlı olsun daim olsun sağlıkla ilerlesinGünaydın arkadaşlar benim test pozitif cikti. Hala inanamıyorum
Benimde regli günüm biraz ağrım olmuştu o gaz sancısı baskı yapıyor ondanda olabilirYarın regli günüm normalde ondan mı bu kadar karın sancım var yaaa birde gaz sancısıbişey yoktur demi
Gaz sancısı için bişey yapılabilir mi acabaBenimde regli günüm biraz ağrım olmuştu o gaz sancısı baskı yapıyor ondanda olabilir
Ayyyy çok sevindim canımGünaydın arkadaşlar benim test pozitif cikti. Hala inanamıyorum