2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Günaydın canlarım dün akşam kan verdim son kez 4.66 çıktı düşüle geçti negatif artık kendimi toparlamam lazım çok saldım kendimi gözlerim şişti ağlamaktan ama elden maleswf bişi gelmiyor 2.tüp bebeği ne zaman yaparım hiç bilmiyorum adet olunca gidicem doktora artık orda ne yapmam gerektiğini bilicem ama şunu anlandım benim kilo vermem lazım 73le başladım bu yola 80 kilo oldum birazda kendime çeki düzen vermem lazım

Çok üzgünüm cnm hepimiz bu yolda çok acı çekiyoruz bu da bizim imtihanımız malesef umarım en kısa zamanda rabbim bekleyen herkesin kucağını doldurur

gözün aydın canım o kadar çok sevindim ki sağlıkla devam etsin inşallah.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Transfer günü dahil 5.gün cnm çarşamba test günüm inş ya böle gün geçtikçe insanın umudumu kırılıyor ne sanki ilk başta modum daha iyiydi
Lütfen beni göz önünde bulundur
Rüyammmmmm ne desem bilmiyorum sadece çok üzüldüm mevlam bir an önce kucağını doldursun inşallah kimsesizlerin kimsesi olan Rabbim bizim de feryadımızı duysun

Ben şuan 106 kiloyum üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Hiç üzülecek bişey yok canım ama dıkkat etmende fayda var. Diyetisyen ile surecı takıp ediyorum yoksa ben cok ıştahlıyım yuvarlanarak giderim doğuma
Ne denir bilmiyorum çok üzgünüm ama ben de bu yola 70le başlayıp 80i gördüm. Ve insülin direnci kolesterol seker sınırı bunlar hep çok onemliymiş bebek için. Bende hepsi tavandı tabı.2 ay dıyetısyene gittim transfer öncesi gerçekten çok çabaladım geri düştüm 70.70dim transfer zamanı. Etkisi olmuş mudur kesin olmuştur doktorum zayıflamakla cok ıyı yaptın dedi. Sana örnek olması açısından yazdım. Hem de kendini sağlıklı hissederek bu yola girmek psikolojik olarak da iyi geliyor. Pes etmek yerine çözüm üretmeni de takdir ettim canım

Bugün transfer günü hariç 4.günüm idrar testini yapasım var ama sen aklıma geliyorsun daha da modum düşer diye yapmıyorum çıkar mı acaba Iron Butterfly

Bugün transfer günü hariç 4.günüm idrar testini yapasım var ama sen aklıma geliyorsun daha da modum düşer diye yapmıyorum çıkar mı acaba Iron Butterfly
Hayır yapma sabır dile Allah'tan la ilahe illallah çek bolca estağfurullah çek kendini rahatlat nolur evde test yapmayın insanın psikolojisini mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…