2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım benimm rica ederim, ben transfer sonrası 9. Günde kan verdim 14. Günde de keseyi gördüm canım ilk kese 6 mm idi yolk saç da yoktu , doktorum demişti ki henüz bebek görünmüyor ama kesenin içinde embriyolojik oluşumlar var demişti , 3 gün sonra 9.3 mm olmuştu canım , dün gittiğimde de bebek 3.9 mm olmuştu CRL mesafesi rica ederim canım benim her zaman cevaplarım tabi kii

Yani sen kese 9.3 iken yol saçı gördün içinde ne güzel bunlar hep karından ultrasonla gözüktü degilmi

MasaAllah senin herşey ne kadar erken görünmüş kalp atisida görünmüştür bebek oluştuysa nazar değmesin insaAllah

Teşekkür ederim canım benim hepimizin inşallah hayırla gelsin bebişleri duydular canım çok şükür daha doğrusu görmüşler atışı
Çok şükür CNm kucağına almakta nasip olsun 17 Kasım'da trssnfer oldum ben daha kese randevum gelmedi sizin çok erken ilerlemiş ne güzel çok mutlu oldum adınıza

Çok şükür CNm kucağına almakta nasip olsun 17 Kasım'da trssnfer oldum ben daha kese randevum gelmedi sizin çok erken ilerlemiş ne güzel çok mutlu oldum adınıza
Çok şükür canım benim amin inşallah hepimize sizin de her şey gönlünüze göre olsun inşallah belki hepsi bir anda görülür garanti olsun diye azıcık daha sonraya çağırmışlardır

Yaaaaa çok teşekkür ederim ağlamak istemiyorum hala sersem gibiyim
Estağfirullah canım benim 6+1 di kuzum
Ben ne kadar oldum acaba

Çok şükür canım benim amin inşallah hepimize sizin de her şey gönlünüze göre olsun inşallah belki hepsi bir anda görülür garanti olsun diye azıcık daha sonraya çağırmışlardır
MasaAllah ya Allah'ım tamamını erdirsin son adetten mi hesaplaniyo cnm yoksa transferden mi son adetin neydi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…